20 haftalık hamişler bebeginize biseler almaya basladınızmı?

bende hazırlık yapayım dedim doktorum daha erken dedi.28 haftadan sonra yapsan yapsan iyi olur dedi.acaba bişeymi var normalde herşey normal gidio ama.
 
cnm bişey yoktur sen içini ferah tut.annemde çok erken alma diyo ama o kadar hevesliyimki almak istiyorum oglusuma bişeler..
 
canlar bencede biraz sabredin melekleriniz biraz daha büyüsün allah korusun (tahtaya vurun) bişi falan olur üzülürsünüz onları görünce
 
ben de 25 hafta oldum. ufak ufak birşeyler almaya başladım, çıtçıtlı badiler, battaniye, alt açması, bakım çantası, içinde şampuanı, kremi, yağı, pudrası, sabunu falan var, bi tane hastane çıkışı ( bunu bayramlık diye aldı babası :))) ) birkaç ufak tefek giysi, ıslak pamuklu mendiller, kendim için gögüs pedi gibi şeyler aldım. büyük şeyler için doğum izinime ayrılmayı bekliycem. 1 ayım falan kaldı izin için. tabi bu arada hoşuma giden şeyler olursa alıcam yine.

insan hevesleniyor yaaa. allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. kızlar, iyi düşünelim iyi olsun inşallah... :emir_bebek:
 
ister istemez bişeyler alıyosunuz
daha doğrusu dayanamıyosunuz
ve herşey üst üste gelmesin
ayrıca bu ay bu bitsin diğer ay bu derken
bişeyler aldık
bakalım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin meleklerimiz
 
bende 22 haftalik hamileyim herseyi son aylara birakmak istemiyorum cunku zor olacagini dusunuyorum gezmek bakmak kocaman karinla:) simdiden buldugum seyleri aliyorum hem maddi olarakta boylece zorlanmiyorum. suana kadar icine giyecegi citcitli badileri aldim, 2 tane hastane cikisi aldim, battaniye 2 tane corap patik, sampuanlari kremler vb, biberonlarini ,emziklerini, arabasinin siparisinide 2 3 gune vericem. odasinida 7 .ayda alirim az seyler kalicak sonrasinda:)
 
19 haftalık olduk biz fakat henüz hiç bir şey almadım arkadaşımm hediyeler getrmiş geçenlerde battaniye patik, çıtçıtlı badi falan başka hiç bişeyi yok bir de annem tabii yelek hırka tarzı şeyler örmeye başladı hewesle o kadar! zatn ben henüz cinsiyetini öğrenemedim o ndenle bişey almak içimden gelmiyor dr erkek gibi görünüyo dedi ama kesin değilmiş pazartesi kesinleşecek umarım sabırsızlıkla bekliorum, bu arada bebişim ufak ufak hareketlenmeye başladı 2,3 gündür:)))))))))):lepi:
 
ah bebegim kendini bir gösterse almaya başlayacamda birtürlü gösytermiyor 20 haftalık hamileyim bu ay 3 kere baktık yok saklıyor ne zaman gösterirse o zaman alacaz bende başlamak istiyorum hepsi üst üste gelmesin zor olur diye begendiklerim oluyor ama cinsiyet belli olmayınca alamıyorum
 
:nazar:benim minik kızım daha 19 haftalık ama ben de 28 hafta olmadan pek birşey almayacağım.Allah korusun miniklerimizi ama 7.ay dolsun ondan sonra bakıcam.Allah sağlıkla doğurmayı,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizea.s..Sevgiler .
 
benim 26 hafta oldu ama daha bi çift çorap bile almadım

erken almamanın faydaları var
mesala bazen bebişler süpriz yapıp cinsiyet değişiyolar
 
ben de hemen herşeyini aldım. bakım seti, hastane çıkışı, tulumlar, badiler, tek alt pantalonlar, park yatak, taşıma koltuğu, battaniye nevresim, emzik, biberon, ateşölçer, alt açma hemen hepsini aldım. allah kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize...
 
ben de hemen herşeyini aldım. bakım seti, hastane çıkışı, tulumlar, badiler, tek alt pantalonlar, park yatak, taşıma koltuğu, battaniye nevresim, emzik, biberon, ateşölçer, alt açma hemen hepsini aldım. allah kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize...

kaçıncı haftandasın cnm
 
X