Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar. inşallah 20 kasım da kızım olacak. ilk çocuğum. çok heyecanlıyım. benim gibi 20 kasım yada 1 gün önce- sonra doğum yapacak olanlar varsa yaşadıklarımızı gün gün paylaşalım derim. ne diyosunuz. şimdiden bebişleriniz hayırlı olsun:))))))))))
Kızlar bende varım..20 kasım görünüyor doğum tarihimiz..inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..![]()
Ben de varım kızlar bizim prensesimiz de 20 kasımda gelecek inşallah bugün şeker yüklemesini yaptırdık temiz çıktı çok şükür. Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah. Bu ara burun kanamasıyla başım dertte. Abdest aldım tam namaza durucambaşladı kanamaya. Abdest aldıkça tekrar kanıyo burnuma su verince ;-)
Kadir geceniz mübarek olsun hayırlı geceler..
Kadir geceniz hayırlı mübarek olsun. Allahu teala her kimin ne sıkıntısı var ise hayırlısı ile gidersin.Bebeklerimizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Benimde 21 kasım inşallah. 23+5ken 623 gr dı normal mi arkadaşlar?
Bende pazartesi salı şeker yüklemesi yaptırcam inşallah.
Hoş gldin canım aramıza. bebeğinin gelişimi iyi bence tabi doktorun da söylüyodur. cinsiyeti ne Dün gece bütün hamişler ve bebişleri için çok dua ettim.
Hoş geldin canım aramıza bebeğin hayırlı olsun. cinsiyeti ne. burun kanaması bendede 1 gün oldu ama geçti. zaten bu haftalarda olabilirmiş.
isim bulamadım daha yaa kızıma yardımcı olurmusunuz[/QUOTE
Canım isim konusunda aynı durumdan muzdaribiz :) Hiçbir ismi konduramıyoruz kızımıza, hep daha güzelinin arayışı içindeyiz. Bu arada 25 haftalık gebeyim ilk doz tetanoz aşım geçen ay yapıldı. 2.doz ise bu ayın 13'ünde yapılacak. Ayrıca toplamda 8 kilo aldım. Umarım son 3 ayda 5-6 kiloyla sınırlı kalırız. Yoksa gidişatımız hiç iyi değil galiba :) Benim iştahım 4.5 aydan sonra açıldı, İlk aylar 5 kilo verdim. İyiki de o kiloları vermişim yoksa halimi hiç düşünmek bile istemiyorum.