• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kg verdim:) son 7 kg ' yi birlikte verelim!!! :)

kızlar eğer sizcede uygunsa cumaları kilolarımızı bildirelim, eğer önerileriniz varsada çok memnun olurum....bir an önce şu fazla kilolarımızdan kurtulup sağlıkla yaza girelim:46::16:

afiyet olsun canım sanada....
haftanın bir günü böyle yapmakta fayda var ....6 gün zaten elimizden geldiğince dikkat ediyoruz....böylece metabolizmamızıda şaşırtarak aslında kilo vermemizede destek veriyoruz diye düşünüyorum ben:34:

imkansız değil canım ama bence sağlıksız .... ayda dört kilo versek bile süper bence....hızla verilen kilolar daha sonradan hızla geliyor.... az olsun öz olsun bizim olsun:46:

evet öyle de canım kuzenimin düğünü var 1 ay sonra . o zamana kadar biraz fazla vermek istiyorum ondan sonra düzene girerim.

evet öyle de canım kuzenimin düğünü var 1 ay sonra . o zamana kadar biraz fazla vermek istiyorum ondan sonra düzene girerim.

canım 7 kilo belki bir ayda gitmez ama sporla bir ayda çok güzel sıkılaşabilirsin....ben bir süredir yapmadım ama leslie sensie 'yi öneririm....yada tempolu yürüyüş+ spor aletleri....bilmiyorum spora gidiyormusun bu arada....

merhabalar

ben şuann 86 kiloyum ve zamanında 68 idim . nasıl bukadar kilo alabildin diyeceksiniz ama bende anlamadım. ve artık kilo vermek istiyorum. ama nefsim ve iradem hiç kuvvetli değil banada yardımcı ve destek olurmusunuz bayanlar :) 19 yaşıma giricem hazranda ve boyumda 1.60 sizce kaç kilo vermem gerekiyor. bana göre bi 30 kilo vermeliyim değilmii arkadaşlar :) bana yardım edermisinz.

merhabalar

ben şuann 86 kiloyum ve zamanında 68 idim . nasıl bukadar kilo alabildin diyeceksiniz ama bende anlamadım. ve artık kilo vermek istiyorum. ama nefsim ve iradem hiç kuvvetli değil banada yardımcı ve destek olurmusunuz bayanlar :) 19 yaşıma giricem hazranda ve boyumda 1.60 sizce kaç kilo vermem gerekiyor. bana göre bi 30 kilo vermeliyim değilmii arkadaşlar :) bana yardım edermisinz.

merhaba canım:16:hoşgeldin....
ne güzel 19 yaş....:21:canım öncelikle inan gerisi kendiliğinden gelir zaten ....ben 7 aydır diyetteyim....7 ayda verdim bu kiloyu ki sen çok ama çok gençsin eğer biraz dikkat edersen inan ki çok daha kısa sürede çok daha iyi kilo verirsin....tabikide yardımcı oluruz....burda günlük menülerimizi ve de spor aktivitelrimizi paylaşarak hep birlikte kurtulacağız bu fazla kilolarımızdannnn....
okuyormusun canım bu arada....

Tebrik ederim canım. Güzel bir başarı gerçekten. Bende 175 boyundayım.
112 kiloydum ve şimdi de 80 kilo falanım. Yani 32 kilo verdim. Sağlam bir diyet ve her gün 1 saat sporla.
Ama benim hala bi vermem gereken 10 kilom var. O zaman çok iyi olacak. Diyet gruplarında 1. Gruptayım ben de.
Oradaki arkadaşlarım da çok güzel kilolar verdiler. Irade dediğin gibi çok önemli ve gerçekten de şişman olmak kader değil tercihtir...

Tebrik ederim canım. Güzel bir başarı gerçekten. Bende 175 boyundayım.
112 kiloydum ve şimdi de 80 kilo falanım. Yani 32 kilo verdim. Sağlam bir diyet ve her gün 1 saat sporla.
Ama benim hala bi vermem gereken 10 kilom var. O zaman çok iyi olacak. Diyet gruplarında 1. Gruptayım ben de.
Oradaki arkadaşlarım da çok güzel kilolar verdiler. Irade dediğin gibi çok önemli ve gerçekten de şişman olmak kader değil tercihtir...

canım benim öncelikle teşekkür ederim:16:
sonrasındada verdiğin kilodan dolayı ayakta alkışlıyorum seni:46::46::46::46:
gerçekten sende zoru başarmışsın ve kalan 10kg ' de en kısa zamanda verirsin inşallah....ben de şu an 3. takımdayım:12:ve hedef kiloma artık allahın izniye gr' lar kaldı:12:güzel bir mezuniyetle bundan sonrasını burda tamamlamak dileğim....bu zamana kadar bende takım arkadaşlarımın desteğiyle çok güzel kilolar verdim ve de verdik....takım ruhu süper bu açıdan....hepimizin yolu açık olsun ....

bu günkü menüme gelirsek biraz garip ama neyse ....bugünde böyle geçsin:9:
sabah:1 ceviz+1 saat yürüyüş
kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği+2 zeytin+peynir+domates+2 şekersiz çay
ara:1 şekersiz türk kahvesi
öğlen:1 paket form kurabiye bisküvi(yemek yiyemedim arkadaş kahveye geldi onu geçirdikten sonra dışarıya çıktım :18:)
ara:3 ceviz+1 şekersiz şeker(yağmurrrr:9::10::12:)
akşam:taze fasulye+makarna+cacık
ara:dondurma:17:

bugünde yeme faslı böylece biter....

bu günkü menüme gelirsek biraz garip ama neyse ....bugünde böyle geçsin:9:
sabah:1 ceviz+1 saat yürüyüş
kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği+2 zeytin+peynir+domates+2 şekersiz çay
ara:1 şekersiz türk kahvesi
öğlen:1 paket form kurabiye bisküvi(yemek yiyemedim arkadaş kahveye geldi onu geçirdikten sonra dışarıya çıktım :18:)
ara:3 ceviz+1 şekersiz şeker(yağmurrrr:9::10::12:)
akşam:taze fasulye+makarna+cacık
ara:dondurma:17:

bugünde yeme faslı böylece biter....

pazartesine güzel bi başlangıç olmuş ..

Bende kendi menümü yazayım o zaman;

Sabah:2 dilim kek (ortalama 250 kalori..)
Öğlen:Bir kase bulgur pilavı (bir 250 de burdan)
Akşam:Bir kase kadar kısır,iki bisküvi (ortalama 350 kcal civarı)

Totale gelecek olursak:850 kalori,yanlış hesaplama payından 950 kalori..

Bugün pekte sağlıklı beslendiğim söylenemez,biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu.. kalori hesabı fena değil ilk hafta 1000 kaloriyi geçmeyeceğimi söylemiştim,bugünlük amacıma ulaştım gibi,ondan sonrasında azaltması daha kolay olcak, 800 kalori,700 derken bu kilolarda gidecek hayırlısıyla :)

Bugünlük benden bu kadar,yarın bol sebzeli bir gün olacak :)

pazartesine güzel bi başlangıç olmuş ..

Bende kendi menümü yazayım o zaman;

Sabah:2 dilim kek (ortalama 250 kalori..)
Öğlen:Bir kase bulgur pilavı (bir 250 de burdan)
Akşam:Bir kase kadar kısır,iki bisküvi (ortalama 350 kcal civarı)

Totale gelecek olursak:850 kalori,yanlış hesaplama payından 950 kalori..

Bugün pekte sağlıklı beslendiğim söylenemez,biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu.. kalori hesabı fena değil ilk hafta 1000 kaloriyi geçmeyeceğimi söylemiştim,bugünlük amacıma ulaştım gibi,ondan sonrasında azaltması daha kolay olcak, 800 kalori,700 derken bu kilolarda gidecek hayırlısıyla :)

Bugünlük benden bu kadar,yarın bol sebzeli bir gün olacak :)

sanada afiyet olsun canım....yarına dengelersin....kalori takibimi yapıyorsun sende....
bugün öğle yemeyini aksatınca akşam biraz zorladı ama neyseki yemeği yiyince normale döndüm....:31:

sanada afiyet olsun canım....yarına dengelersin....kalori takibimi yapıyorsun sende....
bugün öğle yemeyini aksatınca akşam biraz zorladı ama neyseki yemeği yiyince normale döndüm....:31:

Aslında kalorilere çok bağımlı kalmak istemiyorum ama hesaplamadan da duramıyorum yoksa patlarım meraktan bağımlılık gibi bir şey yani..

Aslında kalorilere çok bağımlı kalmak istemiyorum ama hesaplamadan da duramıyorum yoksa patlarım meraktan bağımlılık gibi bir şey yani..

yok yok bağımlı kalmakta fayda var canım:9:bende bir kaç ay öncesinde başladım kalori takibine ....gerçektende çok faydası var....
bazen çok masummuş gibi görünen şeyler bize ertesi güne + olarak dönüyor ,ama direkt kalorisine bakınca daha temkinli oluyor insan....

Merhabaa
Bugün diyetimin ikinci günü,ve bunlarda bugün yediklerim;

Sabah:Yarım paket bisküvi (140 kalori)
Öğlen:Bir kase dövmeli yoğurt çorbası (180 kalori)
Akşam:3 tane nuget,1 tane de bisküvi (240 kalori)

Totalde: 560 kalori almış oldum bugün ,düne nazaran azalma var bu süpper :)
Hayatımdan ekmeği sıfırladım,asitli içecekleri de aylar öncesinden bırakmıştım, hadi hayırlısı :)

Merhabaa
Bugün diyetimin ikinci günü,ve bunlarda bugün yediklerim;

Sabah:Yarım paket bisküvi (140 kalori)
Öğlen:Bir kase dövmeli yoğurt çorbası (180 kalori)
Akşam:3 tane nuget,1 tane de bisküvi (240 kalori)

Totalde: 560 kalori almış oldum bugün ,düne nazaran azalma var bu süpper :)
Hayatımdan ekmeği sıfırladım,asitli içecekleri de aylar öncesinden bırakmıştım, hadi hayırlısı :)

günaydın canım....cal olarak süper de acıkmadınmı dün....bu şekilde gidersen haftada 2 kilo garanti:46:

acıktım tabi acıkmam mı ama o mide guruldamasını duymadan benim zayıflamam imkansız öyle bir bünyem var :)

yalnız daha sonradan bir yerden muhakkak patlak veriyor canım....umarım sen yaşamasın ama malesef bu şekilde şok diyetleri bünye kabul etmiyor ,en azından bende öyle oluyor....sen yine bildiğin yolda ilerlede ara öğünlerde az kalorili bir şeyler gönder mideye:56::9:

29/05/2013

su : +

spor ::50:

sabah:
1 lt su

kahvaltı:
3 şekersiz çay+2 dilim kepek ekmeği
2 siyah zeytin+peynir+1 t.k.reçel

ara:
1 kupa bitki çayı
1 şekersiz türk kahvesi

öğlen: