• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kg verdim:) son 7 kg ' yi birlikte verelim!!! :)

dünkü ceza uygulamasından sonra ;
bugün 1000 :8::46::10::12:
sanırım hiç yoktan iyidir:44::9:

yarına güzel sonuç almak dileğiyle bu günkü menümü palaşayım;

su: + :46:

spor: + :46:1000:8::12:

kahvaltı:
1.5 dili tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
peynir+2 zeytin
1 t.k. reçel
1 domates

ara:
1 şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter çiko

öğlen:
1 tabak cacık
1 dilim tam b. ekmeği
1 kupa bitki çayı

ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi

akşam:
1 servis k. melemen
1/2 kase makarna

ara:
kiraz

ben komsu topıcten gelincik benimde ıkı aya kadar en az 5 kg vermem lazım 7 ideal olur hanı benıde alın aranıza bırlıkten kuvvet doğecağına inanıyorum kendı topıcıgımdede yazacağım yguladıgım kurlerı falanda yazıyorum benım ıcın gulk-luk gıbı oldu zaten sağolsun bırkac arkadas harıc kendı kendıme yazıyorum ınsanın bu konuda en cok moral onemlı benımkı 0 dustu 3. gun verdım bombayı annemın gune gıtmıstım cıkan sıvılceme kızxdım ne varsa yedım kızabılırsınız bana :(
sabah :1 dılı ekmek
2 kasık bal
1 yumurta 1 domates salatalık ve bolmaydonozlu zeytınyağlı nar eksılı salata

öğlen 2 poğaça 1 dilim kek
1 kucuk kase pırınclı salata
aksama yoğurtlu makarna salata

daha beni ye dediğinizi duyar gibiyim :))) destek ne olurrr

boyum 1:63 kılom 57-58 arasında gıdıp gelıyor

ben komsu topıcten gelincik benimde ıkı aya kadar en az 5 kg vermem lazım 7 ideal olur hanı benıde alın aranıza bırlıkten kuvvet doğecağına inanıyorum kendı topıcıgımdede yazacağım yguladıgım kurlerı falanda yazıyorum benım ıcın gulk-luk gıbı oldu zaten sağolsun bırkac arkadas harıc kendı kendıme yazıyorum ınsanın bu konuda en cok moral onemlı benımkı 0 dustu 3. gun verdım bombayı annemın gune gıtmıstım cıkan sıvılceme kızxdım ne varsa yedım kızabılırsınız bana :(
sabah :1 dılı ekmek
2 kasık bal
1 yumurta 1 domates salatalık ve bolmaydonozlu zeytınyağlı nar eksılı salata

öğlen 2 poğaça 1 dilim kek
1 kucuk kase pırınclı salata
aksama yoğurtlu makarna salata

daha beni ye dediğinizi duyar gibiyim :))) destek ne olurrr

boyum 1:63 kılom 57-58 arasında gıdıp gelıyor

hoşgeldin canım....öncelikle allah tamamına erdirsin....boyuna göre gayet iyi durumdasın ama bir -5 kiloda fena olmaz hani:12:dediğin gibi kilo vermede motivasyon moral çok önemli burda birbirimize destek olup bir an önce istediğimiz kilolara gelelim canım....bugün hamur işi öğlen vede akşam birazcık kaçmış ama yarına telafi edersin
olur biter çok dert etme....arada bu tür kaçamaklar olur önemli olan telafi etmek....bende bir an önce şu 49 kg ye gelmek istiyorum artık:12:

çok güzel bir gün bugün:16::nazar:azim ve de iradeyle başarının gururunu ve de mutluluğunu yaşıyorum....ilk diyete başladığımda 75 kg idim....allahım 55 kg hayal gibiydi ama değilmiş ve de oldu....:nazar:işte o hafifliği bugün yaşıyorum ....:7::12:ancak daha bitmedi bu günlüğü açtığımda son 7 kg demiştim ve şimdi son 6 kg diyorum ve de aynen devam ediyorum.... bekle beni 49 kg ben geliyorum:10::12:

55 KG OLDUM:41:49 KG ' DA OLACAĞIM:41::nazar::72::emir_bebek::kkk::10::12::21::16:

bukadarı yapan onu hayli hayli yapar inş birlikte bu kilolar akıp gıdecek bugun bende dun cezsı olarak plates yaptım yarım saat bırazdan 2 saat hızlı yurumeyı planlıyorum carsıdada ıslerım var hem onları halletcem tecrübelerinle şu gelinciği bırakmassın dimi bu arada çok teşekkür ederim sağol Allah isteyen herkese nasip etsin mutluluk+endişe+koşulturme+heyecan çok garip bir duygu
gelelim bugün ne yedim sabah:
sabah : 2 bardak ılık su ve soğan suyu
yarım saat spor
12 gıbı gecıktırdım kahvaltıyı gec acıkıyım dıye
artık domateste yıyemıyorum aklınızda bulunsun domates portakal ve greyfurt suyu arttırıyormus saraçoğlu dedı(sıvılcelerı yanı)
o yüzden 2 salatalık bır tutam semız otu salatası (zetınyağlı nar eksılı )
1 yumurta
5 zeytin yarım dılım ekmek
öğlen14 45
7 tane kayısı

çok güzel bir gün bugün:16::nazar:azim ve de iradeyle başarının gururunu ve de mutluluğunu yaşıyorum....ilk diyete başladığımda 75 kg idim....allahım 55 kg hayal gibiydi ama değilmiş ve de oldu....:nazar:işte o hafifliği bugün yaşıyorum ....:7::12:ancak daha bitmedi bu günlüğü açtığımda son 7 kg demiştim ve şimdi son 6 kg diyorum ve de aynen devam ediyorum.... bekle beni 49 kg ben geliyorum:10::12:

55 KG OLDUM:41:49 KG ' DA OLACAĞIM

seni canı gönülden tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum.ben de 70 kiloyum,165 boy.2 çocuktan sonra yaklaşık 13 kilo kaldı.ilk doğumumdan sonraki kiloma da razıyım aslında.olur mu acaba OYYY OYYYY.

55 KG OLDUM:41:49 KG ' DA OLACAĞIM

seni canı gönülden tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum.ben de 70 kiloyum,165 boy.2 çocuktan sonra yaklaşık 13 kilo kaldı.ilk doğumumdan sonraki kiloma da razıyım aslında.olur mu acaba OYYY OYYYY.

çok teşekkürler:16:tabikide olur niye olmasın....azim ,irade,sabırla başarılmayacak bir şey yok....en fazla 3 ay diyorum ben....dediğim gibi ilk diyete başladığım da 55 kg hedefimdi ve o hedefim çok şükür gerçekleşti :nazar::46::12:şimdi 49 kg diyorum ve de o da olacak inşallah.... :nazar::16::12:

ilk günden kaytarmamakta fayda var deyip aynen tam gaz devam ediyorum rapor vermeye....

bugün su konusunda biraz sıkıntılıyım pek su içmedim desem yeri var ....ancak bolca yürüdüm bugün bu iyi haber.....

bu günkü menümse şöyle;

kahvaltı:
1.5 dilim tam buğday ekmeği
2 şekersiz çay+peynir
2 zeytin+domates
az reçel(1 yudum)

ara:
2 kare bitter çiko

öğlen:
1 tabak cacık
1 dilim tam buğday ekmeği

ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi

akşam:
1 sevis kaşığı taze fasulye
salata+yoğurt

ara:
kiraz

kilo vermek iyi güzelde:9:bunu korumak vede sıkılaşmak için extra çalışmam lazım:41::8::10::7::12:

az kalorili ve keyifli bir gün olması dileğiyle;

bu sabah güne :
2 bardak suyumu içerek başladım:21:

kahvaltı:

2 şekersiz çay
1 k.k. peynir
2 zeytin
domates
1 yudum reçelle kahvaltımı yaptım....

selam bluedeniz hayırlı olsun topiğin:16:
kız niye mezun oldun kalan kiloları da verirdik beraber

selam bluedeniz hayırlı olsun topiğin:16:
kız niye mezun oldun kalan kiloları da verirdik beraber

selam canım....şu zamana kadar resmen okul düzeni gibi ki sen benden daha iyi bilirsin bunu:9:diyetteydim....vede hedef kiloma ulaştım canım.... biraz hatta çok rahatladım diyebilirim....bundan sonrasında biraz daha farklı pilanlarım var kilo verme olayında ilk hedefim verdiğim kiloyu korumak vede yavaş yavaş çok kasmadan 49 kg ye gelmek....55 kg olması gereken di benim için 49 kg ise keyfi vereceğim kilo mattikacım....bu yüzden daha fazla bunaltmak istemedim kendimi....bu yüzden de mezun oldum canım....

selam canım....şu zamana kadar resmen okul düzeni gibi ki sen benden daha iyi bilirsin bunu:9:diyetteydim....vede hedef kiloma ulaştım canım.... biraz hatta çok rahatladım diyebilirim....bundan sonrasında biraz daha farklı pilanlarım var kilo verme olayında ilk hedefim verdiğim kiloyu korumak vede yavaş yavaş çok kasmadan 49 kg ye gelmek....55 kg olması gereken di benim için 49 kg ise keyfi vereceğim kilo mattikacım....bu yüzden daha fazla bunaltmak istemedim kendimi....bu yüzden de mezun oldum canım....
anladım canım. ben de yerinde olsam mezun olurdum. emeklerinin karşılığını almak sonuçta mezuniyet.
seni kendime örnek seçtim, takıma geldiğinde kaç kiloydun. duraklamadan az çok verdin hep ve 3 ayda mezun oldun.
ben de bu defa mezun olucam 3 ayda inş.
takıma uğra arada, unutma bizi:16:

anladım canım. ben de yerinde olsam mezun olurdum. emeklerinin karşılığını almak sonuçta mezuniyet.
seni kendime örnek seçtim, takıma geldiğinde kaç kiloydun. duraklamadan az çok verdin hep ve 3 ayda mezun oldun.
ben de bu defa mezun olucam 3 ayda inş.
takıma uğra arada, unutma bizi:16:

teşekkürler canım :38::7::16:sendeki bu azim ve de iradeyle yapamayacağın şey değil ....önemli olan inanmak ve de vaz geçmemek ....gerisi kendiliğinden gelir inşallah....şu an takımda aldığın sorumluluk bile kilo vermende olumlu yönde etkiler yapacak bak dedi dersin:47::8::7::9::10::12:

az kalorili ve keyifli bir gün olması dileğiyle;

bu sabah güne :
2 bardak suyumu içerek başladım:21:

kahvaltı:

2 şekersiz çay
1 k.k. peynir
2 zeytin
domates
1 yudum reçelle kahvaltımı yaptım....

ara:

1 şekersiz türk kahvesi