Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben komsu topıcten gelincik benimde ıkı aya kadar en az 5 kg vermem lazım 7 ideal olur hanı benıde alın aranıza bırlıkten kuvvet doğecağına inanıyorum kendı topıcıgımdede yazacağım yguladıgım kurlerı falanda yazıyorum benım ıcın gulk-luk gıbı oldu zaten sağolsun bırkac arkadas harıc kendı kendıme yazıyorum ınsanın bu konuda en cok moral onemlı benımkı 0 dustu 3. gun verdım bombayı annemın gune gıtmıstım cıkan sıvılceme kızxdım ne varsa yedım kızabılırsınız bana
sabah :1 dılı ekmek
2 kasık bal
1 yumurta 1 domates salatalık ve bolmaydonozlu zeytınyağlı nar eksılı salata
öğlen 2 poğaça 1 dilim kek
1 kucuk kase pırınclı salata
aksama yoğurtlu makarna salata
daha beni ye dediğinizi duyar gibiyim :))) destek ne olurrr
boyum 1:63 kılom 57-58 arasında gıdıp gelıyor
çok güzel bir gün bugünazim ve de iradeyle başarının gururunu ve de mutluluğunu yaşıyorum....ilk diyete başladığımda 75 kg idim....allahım 55 kg hayal gibiydi ama değilmiş ve de oldu....
işte o hafifliği bugün yaşıyorum ....
ancak daha bitmedi bu günlüğü açtığımda son 7 kg demiştim ve şimdi son 6 kg diyorum ve de aynen devam ediyorum.... bekle beni 49 kg ben geliyorum
55 KG OLDUM49 KG ' DA OLACAĞIM
seni canı gönülden tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum.ben de 70 kiloyum,165 boy.2 çocuktan sonra yaklaşık 13 kilo kaldı.ilk doğumumdan sonraki kiloma da razıyım aslında.olur mu acaba OYYY OYYYY.
çok güzel bir gün bugünazim ve de iradeyle başarının gururunu ve de mutluluğunu yaşıyorum....ilk diyete başladığımda 75 kg idim....allahım 55 kg hayal gibiydi ama değilmiş ve de oldu....
işte o hafifliği bugün yaşıyorum ....
ancak daha bitmedi bu günlüğü açtığımda son 7 kg demiştim ve şimdi son 6 kg diyorum ve de aynen devam ediyorum.... bekle beni 49 kg ben geliyorum
55 KG OLDUM49 KG ' DA OLACAĞIM
seni canı gönülden tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum.ben de 70 kiloyum,165 boy.2 çocuktan sonra yaklaşık 13 kilo kaldı.ilk doğumumdan sonraki kiloma da razıyım aslında.olur mu acaba OYYY OYYYY.
çok teşekkürlertabikide olur niye olmasın....azim ,irade,sabırla başarılmayacak bir şey yok....en fazla 3 ay diyorum ben....dediğim gibi ilk diyete başladığım da 55 kg hedefimdi ve o hedefim çok şükür gerçekleşti
şimdi 49 kg diyorum ve de o da olacak inşallah....
![]()
selam bluedeniz hayırlı olsun topiğin
kız niye mezun oldun kalan kiloları da verirdik beraber
anladım canım. ben de yerinde olsam mezun olurdum. emeklerinin karşılığını almak sonuçta mezuniyet.selam canım....şu zamana kadar resmen okul düzeni gibi ki sen benden daha iyi bilirsin bunudiyetteydim....vede hedef kiloma ulaştım canım.... biraz hatta çok rahatladım diyebilirim....bundan sonrasında biraz daha farklı pilanlarım var kilo verme olayında ilk hedefim verdiğim kiloyu korumak vede yavaş yavaş çok kasmadan 49 kg ye gelmek....55 kg olması gereken di benim için 49 kg ise keyfi vereceğim kilo mattikacım....bu yüzden daha fazla bunaltmak istemedim kendimi....bu yüzden de mezun oldum canım....
anladım canım. ben de yerinde olsam mezun olurdum. emeklerinin karşılığını almak sonuçta mezuniyet.
seni kendime örnek seçtim, takıma geldiğinde kaç kiloydun. duraklamadan az çok verdin hep ve 3 ayda mezun oldun.
ben de bu defa mezun olucam 3 ayda inş.
takıma uğra arada, unutma bizi![]()