20 kilo verdim goguslerim cok sarkti

merryme

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
21
17
8
33
Arkadaslar merhaba. Araniza yeni katildim. Ben 20 kilo verdim ve goguslerim cok sarkti. Bu sekilde bi degisim yasayan var mi? Yasayanlar ne tur biseyler yapti acaba yardimci olur musunuz? Psikolojim cok bozuk geecekten.

72den 54e çok sarkma olmaması lazım. Ama eğer zayıflama sürecinde sarkma olduysa sonra toparlamak çok zor. Süreç içinde göğüs egzersizleri ile bir nebze onu ne gecilebilirdi

Sporla sarkmis meme toplanmaz. Ayrica sporla zayiflayan birinin memesi de sarkmaz. Sporsuz zayiflayan birinin kolu da sarkar.Hic mi göğüs çalışmadiniz ? Spor henüz olmamis seylerin önüne gečmek içindir

Arkadaslar merhaba. Araniza yeni katildim. Ben 20 kilo verdim ve goguslerim cok sarkti. Bu sekilde bi degisim yasayan var mi? Yasayanlar ne tur biseyler yapti acaba yardimci olur musunuz? Psikolojim cok bozuk geecekten.
Malesef bu kötü işte bende sizin gibi 30 kilo vermiştim acayip sarkmisti denemediğim spor kalmadı zaten o kadarin toplanması imkansız şimdi düşününce anliyorum ameliyat oldum ameliyattan başka çare kalmiyor

Sporla sarkmis meme toplanmaz. Ayrica sporla zayiflayan birinin memesi de sarkmaz. Sporsuz zayiflayan birinin kolu da sarkar.Hic mi göğüs çalışmadiniz ? Spor henüz olmamis seylerin önüne gečmek içindir
Profesyonel spor yapiyorum hanfendi. Gogus disinda hicbiyerde sarkma olmadi. Goguslerim cok buyuktu zaten buyuk oldugu icinde dimdik degildi haliyle. Yer cekimine yenik dustu. Ozel hocalar esliginde reformer ve fitness yapiyorum ayrica spor salonunda mudurluk yapiyordum.

Nerede oldunuz acaba?

Anladim kusura bakmayın dimdik değilse evet sarkabilir ben dik olduğu halde sarktı sandım. Üzgünüm ama tek çare estetik.

Yok onemli degil est . Estetik tek care gibi gorunuyor
Göğüs toplatma ve diklestirme ,büyütmeye/kücültmeye göre daha basit bir operasyon diye biliyorum ben koltuk altı kesisi ile daha az iz kalır. Devlette ortalama 5bine yapıyorlar diye biliyorum. Arkadaşım yaotirmisti.

normalde de zaten biraz sarkıktı demekki. Göğüslerdeki yağ dokusu gidince daha da bırakmıştır kendini

Ozelde yaptiririm galiba devlet hastanelerinde daha onceden kotu tecrubelerim oldu saglik konularinda. O yuzden biraz ozellere bakarim sanirim

o kadar basit değil yaa. Benim arkadaşım da oldu. Çok ağrısı acısı oldu 1 aya yakın süre.

Göğüs büyük oranda yap dokusu olduğu için zayıflayınca gitti herhalde. Çok kilolu değilmişsiniz. Bence de estetik şart. Yalnız şöyle bir şey var , bu ameliyat büyültme kadar kolay olmayacak. Ben hem kitle temizleme hem küçültme ameliyatı oldum , bundan 10 sene önce. Yaklaşık 12 kitle alındı onkolog eşliğinde genel cerrah tarafından,sonra estetik cerrahi devam etti. 16 gün yatıp kalkamadım. 22 yasındaydım , doktor 1 haftaya normal hayat dedi ben 2 aya döndüm. Biraz zor ,kendinizi hazırlayın,iyi araştırın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…