Sporla zayifladim ama onceden de 95 c-d arasiydi yani baya buyuktu. Aslinda kilomda asiri degilsi 72 kiloydum 54e dustum ama dehset bir kuculme ve sarkma oldu.Spor yapmadan mı zayıfladın neden sarktı ki
Estetik tek çözüm bence, burda tavsiye ederler belkiSporla zayifladim ama onceden de 95 c-d arasiydi yani baya buyuktu. Aslinda kilomda asiri degilsi 72 kiloydum 54e dustum ama dehset bir kuculme ve sarkma oldu.
Malesef bu kötü işte bende sizin gibi 30 kilo vermiştim acayip sarkmisti denemediğim spor kalmadı zaten o kadarin toplanması imkansız şimdi düşününce anliyorum ameliyat oldum ameliyattan başka çare kalmiyorArkadaslar merhaba. Araniza yeni katildim. Ben 20 kilo verdim ve goguslerim cok sarkti. Bu sekilde bi degisim yasayan var mi? Yasayanlar ne tur biseyler yapti acaba yardimci olur musunuz? Psikolojim cok bozuk geecekten.
Profesyonel spor yapiyorum hanfendi. Gogus disinda hicbiyerde sarkma olmadi. Goguslerim cok buyuktu zaten buyuk oldugu icinde dimdik degildi haliyle. Yer cekimine yenik dustu. Ozel hocalar esliginde reformer ve fitness yapiyorum ayrica spor salonunda mudurluk yapiyordum.Sporla sarkmis meme toplanmaz. Ayrica sporla zayiflayan birinin memesi de sarkmaz. Sporsuz zayiflayan birinin kolu da sarkar.Hic mi göğüs çalışmadiniz ? Spor henüz olmamis seylerin önüne gečmek içindir
Nerede oldunuz acaba?Malesef bu kötü işte bende sizin gibi 30 kilo vermiştim acayip sarkmisti denemediğim spor kalmadı zaten o kadarin toplanması imkansız şimdi düşününce anliyorum ameliyat oldum ameliyattan başka çare kalmiyor
Göğüs için egzersiz öneririm ama hemen cevap almak zorSporla zayifladim ama onceden de 95 c-d arasiydi yani baya buyuktu. Aslinda kilomda asiri degilsi 72 kiloydum 54e dustum ama dehset bir kuculme ve sarkma oldu.
Anladim kusura bakmayın dimdik değilse evet sarkabilir ben dik olduğu halde sarktı sandım. Üzgünüm ama tek çare estetik.Profesyonel spor yapiyorum hanfendi. Gogus disinda hicbiyerde sarkma olmadi. Goguslerim cok buyuktu zaten buyuk oldugu icinde dimdik degildi haliyle. Yer cekimine yenik dustu. Ozel hocalar esliginde reformer ve fitness yapiyorum ayrica spor salonunda mudurluk yapiyordum.
Yok onemli degil est . Estetik tek care gibi gorunuyorAnladim kusura bakmayın dimdik değilse evet sarkabilir ben dik olduğu halde sarktı sandım. Üzgünüm ama tek çare estetik.
Göğüs toplatma ve diklestirme ,büyütmeye/kücültmeye göre daha basit bir operasyon diye biliyorum ben koltuk altı kesisi ile daha az iz kalır. Devlette ortalama 5bine yapıyorlar diye biliyorum. Arkadaşım yaotirmisti.Yok onemli degil est . Estetik tek care gibi gorunuyor
Ozelde yaptiririm galiba devlet hastanelerinde daha onceden kotu tecrubelerim oldu saglik konularinda. O yuzden biraz ozellere bakarim sanirimGöğüs toplatma ve diklestirme ,büyütmeye/kücültmeye göre daha basit bir operasyon diye biliyorum ben koltuk altı kesisi ile daha az iz kalır. Devlette ortalama 5bine yapıyorlar diye biliyorum. Arkadaşım yaotirmisti.
o kadar basit değil yaa. Benim arkadaşım da oldu. Çok ağrısı acısı oldu 1 aya yakın süre.Göğüs toplatma ve diklestirme ,büyütmeye/kücültmeye göre daha basit bir operasyon diye biliyorum ben koltuk altı kesisi ile daha az iz kalır. Devlette ortalama 5bine yapıyorlar diye biliyorum. Arkadaşım yaotirmisti.
İstedigim gibi olsun da aciya dayaniriz artik mecburo kadar basit değil yaa. Benim arkadaşım da oldu. Çok ağrısı acısı oldu 1 aya yakın süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?