20 kilo verip hepsini geri alan ''ben'' salağı

bence birinci fotoda da çok fazla değilsin de.amma 2ci foto süperdi.başarcaksın,başarıcaksın =D bu gün spor ne yapdın,ne yedin?çok merak ettim =D =D

1 domates 1 kibrit kutusu peynir 1 bardak süt 1 dilim kepek ekmeği yedim yarım saat öncede 1 dilim karpuzyedim ama karpuzbaya tatlıydı )):: o yüzden bugün başka bi şey yemeyi düşünmüyorum. Spor olarak yürüyüşe gidemedim ama şu iki videoyu yapıcam akşam + 1 saat bisiklet

Zayıflama Hareketleri-2 haftada 5 kilo verdiren ve incelyen 10 hareket ve incelme egzersizi - YouTube

Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circuit - YouTube

baya utandım kendimden vallah =D ben 1 dilim somon,1 yumurta,3 nektarin,bir de salata yedim.evde doktor olunca böyle oluyo,proteinsiz kalmama müsade etmiyolar =( sabah 25 dakka,1-2 saat önce de 30 dakka eliptik bisiklet.bizde saat 21:25,2 saat felan sonra yatıcam,uyumazdan 1 saat önce de bi yarım saat eliptik bisikletde pedal çeviricem.bunu bi yerde duymuştum.uyumadan önce spor yapın diye.neyse,bak böyle beslenirsen harbiden 1 aya 10 kilo verirsin =D hadi kolay gelsin

Son düzenleme:

20 kiloyu nasıl vermiştin?

20 kiloyu nasıl vermiştin?

O zamanlar okul açıktı öğlen 12ye kadar bi şey yemiyodum öğle yemeğine kadar, evet kahvaltı önemli diyolar ama ben yapamıyorum sabahları midem bulanıyo ilginç bi insanım.Öğlen 12de önce 1 bardak su ardından çorba ve salata.2ye 3e doğru bi elma.4.30 5 gibi canımın istediği hafif bi şey.1 domates olur salatalık olur.Veya herhangi bi meyve.Muz hariç. Akşam 6.30 7 gibi 1 kase çorba 1 tabak sebze yemeği 1 dilim kepek ekmeği.
Ha bu arada sporumu da 5 gibi gittiğim yürüyüşte yapıyodum.İlk başladığımda baya hevesli olduğum için 8km hızlı tempoda yürüyodum ama sonraları bacağımda bi sorun oluştu birden yüklendiğim için ben de 4 km yürüdüm.Spor aletlerini de yaptım.Bu şekilde 2 ay gibi bi sürede 20 kilo vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…