20 kiloyu nasil verecem? Buyrun günlüğüm

Nnth_fa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
16
20
8
37
~Zayıflamak..
#Hiç kolay değil..
#Aslında çok kolay..

Sizce hangisi bence gayet zor. Ama imkansız değil tabiki.
Daha önce 22 kilo verdim ama 2 yılı buldu. Bende istikrar sorunu var. Bilmiyorum herkes mi öyle. Mesela bir diyete başladım aylarca yürütemiyorum. Daldan dala daldan dala ne kadar verirsem yanima kâr kalıyor.

Ama bu defa daha hızlı ve istikrarlı olmak istiyorum. Azimliyim şuan. 20 gündür şekeri, unu kestim. Ama sadece bikac kilo verdim. Ya desteklicem yada yeni bir yontem bulacagim. Suan 88im. Hedefim 20 kilo vermek. Inşallah.

Bana önerileriniz olursa çok sevinirim. Kaç kiloyu ne kadar zamanda nasıl verdiniz???

17 kiloyu 5 ayda verdim. 68 den 51 e düştüm.
Kocaman kase sıfır yağlı salata yptım her yemeğin yanına kendim için.
Her yemekten önce 2 su bardağı su içtim.
Hayatımdan tatlıyı, kızartmayı, hamurişlerini çıkarttım.
Haftanın bir öğünü tartıldığım gün yani kendimi ödüllendirdim, mesela dondurma yedim.
Haftada sadece bir gün tartıldım.

Çok güzel tüyolar çok tesekkurler

Merhaba ,boyunuz ve yaşiniz kaç? Ben de cuma günu diyete basladim .84.1 im. Daha önce 30 kg verdim ve bu kiloya kadar indim ama cok uzun sürede 3_4 yıl diyebilirim.hizli kilo vermek iyi degil aslinda .ne kadar uzun surede verirseniz o kadar uzun surede almazsiniz gibi dusunun.ben öyle deneyimledim.

Boyunuz kaç acaba harikasınız valla.

Boyunuz kaç acaba harikasınız valla.
1.68 boyum, 52 kiloyum. İlk Hamileliğimde 21 kg almıştım. 2.700 bebek doğdu. 13 sene önce. Doğumdan 5 ay Sonrasında verdim azimle.
Bana ders oldu ikincisinde sağlıklı beslendim 7 kg aldım, 3200 bebek,
Üçüncüde 7 kg aldım 3.200 bebek
3 kızım var

Yaa harikasınız valla. Kaçamak da mı yapmadınız? Ben de vermiştim diyetisyenle. Sonra bıraktım ipin ucu kaçtı geri aldım

Bir iki kaçamakla bi şey olmaz. Haftanın bir günü kendimi ödüllendiriyordum. Şu an yıllardır aynı kiloyum. Şöyle bir sırrım var. Akşam 4- 5 gibi tıka basa delicesine yiyorum ama ondan sonra yatana kadar asla bir şey yemiyorum, saat 12 civarı uyuyorum. Çok yememe rağmen bu iekilde hiç kilo almıyorum. Diğer bir formülüm de bugün çok yedim diyelim ertesi gün normalden biraz az yiyorum, böylece bu günü telafi etmiş oluyorum

Sabah kaçta kahvaltı ediyorsunuz

sabah tatilde 9 , çalışırken 7
Öğle tatilde 1, çalışırkrn 12
Akşam 5
Tabi yarım saatlik kaymalar olabiliyor

Galiba yaz ayları gelince kilo verme isteği güçleniyor. Yine yaz ve yine ben

Yeni diyetim lowcarbhighfat diyeti. Yanı düşük karbonhidrat ve yüksek yağ içeren diyet. Ayrıntılarını paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…