merhaba, canim ben ilk tup bebek denedimde daha 22 olmamistim, yas onemli tabi ama yas tek basina olumlu sonuc almak icin etken degil, esin'in sperm kalitesi, hareketliligi, senin kaliteli yumurta uretebilmen bunlar hep etken...
Yasin genc diye cok umut verirler, cok pozitif konusurlar ama sonuc negatif oldumu bidahakine derler, sanki o kadar baist... Biz esimle ilk denememizde o kadar olcagindan emin konusuldukii, hersey yoludna gidiyordu, yumurtalar dolelniyor .. Benden 24 yumurta toplandi 19 dollendii... Mukemmel diyolardi, sonuc negatif olunca buyuk hayal kirikligi... ılk deneme her zaman cok zor oluyorr...
ıkinci denemde donmuslarla oldu(6 ay sonra), sonuc pozitif , ben bir seviniyorum... Anlatamam ben yurtdisinda yasiyorum sonuctan 3.gun sonra yasadim ulkeye dondumde... Kand egeri dustu... Kimyasal gebelik...
Ucuncu denemem 1.5 yil sonra yasadim ulekde oldu... Hersey yine yolunda embriyolar kaliteli... Sonuc yine husrann...
4.denemem 1 yil sonra oldu nerdeyse, bu sefer donmuslarla, uc transfer edildi... Ve mutlu sonuc ıkız gebelik, ben sevinmekten bile korkuyordum... Yas oldu nerdeyse 25 bu surecte....
Canim bu islerde sabir, dua cok onemli, hep dua et hakkinda hayirli olani iste, yasim genc nasilsa olur diyede dusunme,,,, bizde hep hersey yolunda giderken 3 yili gecti gebe kalmam, ama kesinlikle pespese denemler yapma, vucutunu ve psikolojini cok bozuyor, gec olsun guc olmasin..... Rabbim yardimcin olsun