• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik Diler

dilmuh

hosgeldin oglum
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
7.490
4
156
Diğer
iki tane gömük 20lik dişim var.sadece kökü kalmış.diş hekimine gidip çektirmek istiyorum fakat ameliyat olmaktan çok korkuyorum ve bu dişler her geçen gün kıırılıyor.ağrı sızı hiçbişey yok rahatsızda etmiyor.şimdi çektirsem ameliyat olmammı gerekir?birde bu dişlerden sonra yemek yerken çenemden sesler geliyor bununla ilgisi varmıdır

benimde çenemden sesler gelmeye başladı
ama 20 lik yaşla ilgili değil benimki tek tönlü çignemeden kaynaklanıyor sanırım
benim 3 yirmilik dişimde çıktı hepside çekilecek
ama bi tanesi çok içine gömülü neresini tutacakta çekecek mecbur ameliyat olucam
şu dişlerimle işim bi bitse bi dahaki ay hep dişlerimle uğraşıyor olucam :(

bende 2 tanesini ameliyatla aldırmıştım şimdi bitanesi çıkmaya çalışıyo ama ağrı yapıyo çok onuda bi ara aldıracam cesaretimi topladığımda:))))sizlerede geçmiş olsun kızlar

iki tane gömük 20lik dişim var.sadece kökü kalmış.diş hekimine gidip çektirmek istiyorum fakat ameliyat olmaktan çok korkuyorum ve bu dişler her geçen gün kıırılıyor.ağrı sızı hiçbişey yok rahatsızda etmiyor.şimdi çektirsem ameliyat olmammı gerekir?birde bu dişlerden sonra yemek yerken çenemden sesler geliyor bununla ilgisi varmıdır

merhaba
mutlaka her iki 20 yaş dişinide çekdirmen lazım.dişin kron kısmı kalmadığından (sadece kökün kaldığını belirtmişsin)mutlaka cerraki operasyonla çekimin yapılması lazım.bu işlem senin için çok sorun olmaz.güvendiğin bir hekime bu işlemi rahatlıkla yaptırabilirsin.
yemek yerken çıkan dişler 20 yaş dişlerinden kaynaklanır.birde diş gıcırdatma alışkanlığın varsa oda neden olabilir.öncelikle diş çekimlerini yaptırıp takip edilmen gerekmektedir.
sağlıklı günler

merhaba
mutlaka her iki 20 yaş dişinide çekdirmen lazım.dişin kron kısmı kalmadığından (sadece kökün kaldığını belirtmişsin)mutlaka cerraki operasyonla çekimin yapılması lazım.bu işlem senin için çok sorun olmaz.güvendiğin bir hekime bu işlemi rahatlıkla yaptırabilirsin.
yemek yerken çıkan dişler 20 yaş dişlerinden kaynaklanır.birde diş gıcırdatma alışkanlığın varsa oda neden olabilir.öncelikle diş çekimlerini yaptırıp takip edilmen gerekmektedir.
sağlıklı günler

cevabınız için teşekkür ederim.

benim duzgun dislerim yamuldu,senelerce cektim..en sonunda tak etti bir kere cekerim dedim gittim cektirdimm..kocaman bir kokle disim cikti cokta kanama oldu tiksincti.gecti gitti..sira diger disimdee onuda cektirmem lazim..keske daha once halletseydim..
gec olmadan sizde halledin korkmayin.1haftada duzeliyor halletmeyince senelerce acisi,derdi bitmiyor.

merhaba .yaklaşık bir hafta önce yirmilik dişimi çektirdim.ama diş yatsğın ağrısı hala geçmedi.üstelik boğazımda ağrıyo.çenem şişti.neden olabilirki böyle bir durum? bana yardımcı olabilirmisiniz

geçmiş olsun
biran evvel o dişlerinizinin çekimini yaptırın.sürmüş dişler olduğu için çekimi sizi çok fazla zorlamaz.
çenenizden gelen seslerde muhtemelen bu dişlerden kaynaklanıyor.20 yaş dişleri ekleminize baskı yapdığı için sese neden oluyor.eğer diş gıcırdatma alışkanlığınız varsa buda ses gelmesine neden olur.ama öncelikle 20 yaş dişlerinden kullanmalısınız
sağlıklı günler

Back
X