Yumurtaniz hemen buyümüs ne guzelMerhabalar kızlar 4 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyodu kadın doğuma gittim ve pko olduğunu öğrendim önce multivitamin verdi içtim adetimin 5. Günüde Femara diye bi ilaç verdi 5 gün içtim 6.gün kontrole gittim ve 20 ml bitane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi ve ilişki önerdi 3 gün sizce 20 ml yumurtayla gebe kalabilirmiyim?
Allahım isteyen herkese nasip etsin ama hiç umutlu değilim yarın iğnemi vurdurucam hayırlısı olurYumurtaniz hemen buyümüs ne guzelcatlarsa tabiki hamile kalabilirsiniz boyut normal catlatma ignesi bir tık daha buyütüp catlatır yumurtayı sizde doktorunuzun verdigi gunleri degerlendirin bana kalirsa ondan sonraki gunlerdede iki gunde bi iliski olsun sansinizi arttirmak adina
Amin canim insAllahım isteyen herkese nasip etsin ama hiç umutlu değilim yarın iğnemi vurdurucam hayırlısı olur
Yok çekinmedm pko var dedi sadece 1 tane oğlam var 7 yaşındaAmin canim insumitsiz olmayin ins vakti zamani vardir herseyin hsg cekinmismiydiniz 4 sene olmus. Hsg sart gibi duruyor eger cekinmediyseniz
Anladim oglumuz onceki evliliginizden sanirim. 4 senedir olmuyorsa esinizde bir muayene olmali sizde hsg cekinmelisiniz sonradan tüplerinig tikanmis olabilir yada pkodan dolayi yumurtlamanizi tutturamiyorda olabilirsiniz bunun icin doktor takibine devam edin ins bu ay sonuc alirsinizYok çekinmedm pko var dedi sadece 1 tane oğlam var 7 yaşında
Eevet ilk evliliğimden eşimin sonuçları güzel çıktı biraz önce çatlatma iğnesini vurdurdum allahım yüzümüzü kara çıkarmaz inşallahAnladim oglumuz onceki evliliginizden sanirim. 4 senedir olmuyorsa esinizde bir muayene olmali sizde hsg cekinmelisiniz sonradan tüplerinig tikanmis olabilir yada pkodan dolayi yumurtlamanizi tutturamiyorda olabilirsiniz bunun icin doktor takibine devam edin ins bu ay sonuc alirsiniz
İns canim hakkinda hayırlısi olsunEevet ilk evliliğimden eşimin sonuçları güzel çıktı biraz önce çatlatma iğnesini vurdurdum allahım yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah
Umutlu değilim demeyin. Evrene güzel mesaj gönderin güzel olsun inşAllahAllahım isteyen herkese nasip etsin ama hiç umutlu değilim yarın iğnemi vurdurucam hayırlısı olur
İnşallahUmutlu değilim demeyin. Evrene güzel mesaj gönderin güzel olsun inşAllah
İğnenin etkisi büyük ihtimalle aynı şey benimde başıma gelmişti. Yumurtalarınız çatlıyor olabilirİnşallahdoktorum bugün olmak üzere gün aşırı 3 gün ilişki önerdi bugünü değerlendirdik ama şuan karnımda ve kasıklarımda müthiş bi ağrı var nedenini bilmediğim.
Peki sizde gebelik oluştumyİğnenin etkisi büyük ihtimalle aynı şey benimde başıma gelmişti. Yumurtalarınız çatlıyor olabilir
Evet boyutu çok guzel. InsaAllah bu ay guzel sonuçlar alirsinizMerhabalar kızlar 4 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyodu kadın doğuma gittim ve pko olduğunu öğrendim önce multivitamin verdi içtim adetimin 5. Günüde Femara diye bi ilaç verdi 5 gün içtim 6.gün kontrole gittim ve 20 ml bitane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi ve ilişki önerdi 3 gün sizce 20 ml yumurtayla gebe kalabilirmiyim?
Bugün 11. günüm daha test için biraz beklemek istiyorum regl gecikmesi yaşarsam yaptıracağım inşAllahPeki sizde gebelik oluştumy
Canım bende 5 senelik evliyim bende catlatma iğnesi oldum ve 18 ml de hamile oldumMerhabalar kızlar 4 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyodu kadın doğuma gittim ve pko olduğunu öğrendim önce multivitamin verdi içtim adetimin 5. Günüde Femara diye bi ilaç verdi 5 gün içtim 6.gün kontrole gittim ve 20 ml bitane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi ve ilişki önerdi 3 gün sizce 20 ml yumurtayla gebe kalabilirmiyim?
Allahım sağ sağlim doğmayı nasip etsinCanım bende 5 senelik evliyim bende catlatma iğnesi oldum ve 18 ml de hamile olduminşallah sende olursun
Benim ilk başta hafif hafif karin ağrısı oldu ve akintim baya oldu sulu benim gazim çok olduAllahım sağ sağlim doğmayı nasip etsinpeki belirtilerin neler oldu benm miğde yanmam var şuan bide bel ağrısı var gebelikmi acba
canımm selamm, nasılsın ne yaptın ?Bugün 11. günüm daha test için biraz beklemek istiyorum regl gecikmesi yaşarsam yaptıracağım inşAllah
Kuzucum elendim bende bugün sabahcanımm selamm, nasılsın ne yaptın ?
İnşallah bu ay olur kuzuKuzucum elendim bende bugün sabahhakkımızda hayırlı olsun Önümüzde ki aylara artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?