20 ml yumurta çatlatma iğnesi

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 10.günü kokulara karşı miğdem bulanıyo ve övüyorum birde bel ağrım var dayanamadım kaset test yaptım ve böyle çıktı

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar bugün çatlatma iğnemin 10.günü kokulara karşı miğdem bulanıyo ve övüyorum birde bel ağrım var dayanamadım kaset test yaptım ve böyle çıktı
Kuzum iki.gun daha yap.insallahh koyulaşır hemen kan ver ,12.gunu

Bende özele gidiyorum canım ama benim doktorum aşılama için erken olduğunu söyleyip duruyor
benımkıde yapmak ıstememıstı ama bızım artık ıkı yılı gectı denemek ıstedık, zaten temmuza kadar olmazsa tup bebk dusunuyoruz,
asılamayada zaten tup bebek kadar para harcadık...

benımkıde yapmak ıstememıstı ama bızım artık ıkı yılı gectı denemek ıstedık, zaten temmuza kadar olmazsa tup bebk dusunuyoruz,
asılamayada zaten tup bebek kadar para harcadık...
Tüp bebek henüz düşünmüyorum canım. Ama benim eşimde sıkıntı aşılamayla olacak gibime geliyor niyeyse inşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan duyarız güzel haberlerini kuzum

Tüp bebek henüz düşünmüyorum canım. Ama benim eşimde sıkıntı aşılamayla olacak gibime geliyor niyeyse inşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan duyarız güzel haberlerini kuzum
ınsallaahhh canımmm,
bızımde eş kaynaklı sorunumuz, gercı suan cok sukur baya duzeldı sperm sayı ve hız ama nasip ksımet.
Allahım daha fazla bekletmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…