- 30 Aralık 2020
- 350
- 276
- 53
Amin canım. Sen ne yaptın gidecek misin doktoraİnşallah bu ay olur kuzu
Rabbim.hayirlisi ile.nasip etsin
Kuzum iki.gun daha yap.insallahh koyulaşır hemen kan ver ,12.gunuKızlar bugün çatlatma iğnemin 10.günü kokulara karşı miğdem bulanıyo ve övüyorum birde bel ağrım var dayanamadım kaset test yaptım ve böyle çıktı
Hap kullandım.bitti kuzum yarın kontrole gitcem. Ama heves kaldım dersen hiç yok...Amin canım. Sen ne yaptın gidecek misin doktora
Öyle deme kuzum inşAllah güzel haberlerle gelirsinHap kullandım.bitti kuzum yarın kontrole gitcem. Ama heves kaldım dersen hiç yok...
Birazda olsa umut yokmu hiç böyle görmemiştim ilici çizgiyiKuzum iki.gun daha yap.insallahh koyulaşır hemen kan ver ,12.gunu
Rabbim hayırlısını versin hepimize kuzumÖyle deme kuzum inşAllah güzel haberlerle gelirsinSen nerede yaşıyorsun canım
Canımm olabilir tabi kiiBirazda olsa umut yokmu hiç böyle görmemiştim ilici çizgiyi
Bende istanbuldayım canım sancaktepe deRabbim hayırlısını versin hepimize kuzum
İstanbul , sen?
Rabbim hayırlısını versin hepimize kuzum
İstanbul , sen?
Karşıda, bnde avcılar kuzumBende istanbuldayım canım sancaktepe de
Kuzum ben aşılama yi koç üniversitesi de oldum,Hangi hastaneye gidiyorsun hangi doktor canım
Avcılar’da 3-4 sene yaşadım ben canım. Medicananın karşısında ki eczane de çalıştım 3 yılKarşıda, bnde avcılar kuzum
Bende özele gidiyorum canım ama benim doktorum aşılama için erken olduğunu söyleyip duruyorKuzum ben aşılama yi koç üniversitesi de oldum,
Yumurta takibi için evimn yakınımda bir ozel hastaneye gidiyorum avcılar Anadolu hastanesi
aaaa :) bende 2 yıldır burdayım canımAvcılar’da 3-4 sene yaşadım ben canım. Medicananın karşısında ki eczane de çalıştım 3 yıl
benımkıde yapmak ıstememıstı ama bızım artık ıkı yılı gectı denemek ıstedık, zaten temmuza kadar olmazsa tup bebk dusunuyoruz,Bende özele gidiyorum canım ama benim doktorum aşılama için erken olduğunu söyleyip duruyor
Tüp bebek henüz düşünmüyorum canım. Ama benim eşimde sıkıntı aşılamayla olacak gibime geliyor niyeysebenımkıde yapmak ıstememıstı ama bızım artık ıkı yılı gectı denemek ıstedık, zaten temmuza kadar olmazsa tup bebk dusunuyoruz,
asılamayada zaten tup bebek kadar para harcadık...
ınsallaahhh canımmm,Tüp bebek henüz düşünmüyorum canım. Ama benim eşimde sıkıntı aşılamayla olacak gibime geliyor niyeyseinşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan duyarız güzel haberlerini kuzum
Amin canıııımınsallaahhh canımmm,
bızımde eş kaynaklı sorunumuz, gercı suan cok sukur baya duzeldı sperm sayı ve hız ama nasip ksımet.
Allahım daha fazla bekletmesın
Bugün kan testi yaptırdım 2.00 çıktıCanımm olabilir tabi kiiemin olmak için iki gün daha yap dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?