Silik çizgi görüyorum ben
Ayyy hadi inşAllah kızlar birbirmize çok dua edelim yıllardır o kadar net negatif ki bu bile beni çok umutlandırdıSilik çizgi görüyorum ben
Evet cnaım var gibi duruyor. İnşallah öyledir
Ay inşAllah kızlar bende senin pozitif olacak gibi hissediyorum inşAllah birlikte ilerleriz bu yolda sağlıklaEvet cnaım var gibi duruyor. İnşallah öyledirnedense senin hep pozitif olcak gibi hissediyorum
amin cnaımAy inşAllah kızlar bende senin pozitif olacak gibi hissediyorum inşAllah birlikte ilerleriz bu yolda sağlıkla
Ne yazdın ben artık burda kime ne yazdığımı unutuyorum herkesin hikayesini de unutuyorum sürekli soruyor gibi hissediyorum kendimi seninki kaçıncı gündü çift mi tek mi
Temmuz grubu çok ya insan karıştırıyor cnaımNe yazdın ben artık burda kime ne yazdığımı unutuyorum herkesin hikayesini de unutuyorum sürekli soruyor gibi hissediyorum kendimi seninki kaçıncı gündü çift mi tek mi
İnşAllah tutunurlar senin bir günün kaldı yarın geçerse bitti çok şükür inşAllah güzel bir haberle gelirsinTemmuz grubu çok ya insan karıştırıyor cnaımdua istedim oradakilerden benim tek embriyo cnaım 5. Gün embriyosu
Evet cnaım inşallah az kaldı güzel haberlereİnşAllah tutunurlar senin bir günün kaldı yarın geçerse bitti çok şükür inşAllah güzel bir haberle gelirsin
Kalk tekararla ayyyy çok heyecanlandım sizinkiler mucize bebekler
Ahahah bir tane vardı onu yaptım daha yapmam artık ya bunu da yapmayacaktım üzülmeyeceğim diye yaptımKalk tekararla ayyyy çok heyecanlandım sizinkiler mucize bebekler
Ne zaman tekaraliyacan sonrsAhahah bir tane vardı onu yaptım daha yapmam artık ya bunu da yapmayacaktım üzülmeyeceğim diye yaptım
Bunda normalde eşimden gizli yaptım bu benim ikinci transferin ilkinde bir gün önce kan vermiştim eşim bu sefer olması gereken günde verelim diyor belki cuma günü falan test yaparım ben vermeden bir gün önceNe zaman tekaraliyacan sonrs
Yani bekleyin süpriz olsunBunda normalde eşimden gizli yaptım bu benim ikinci transferin ilkinde bir gün önce kan vermiştim eşim bu sefer olması gereken günde verelim diyor belki cuma günü falan test yaparım ben vermeden bir gün önce
Ama o silik çizgi umut oldu bana çok moral oldu var gibi hissediyorum halbuki iki gün önce çok ağladım ya yine negatif olursa diye inşallah gerçekten tutunmuşturlar Rabbim isteyen herkese nasip etsinYani bekleyin süpriz olsun
Amin inşallahAma o silik çizgi umut oldu bana çok moral oldu var gibi hissediyorum halbuki iki gün önce çok ağladım ya yine negatif olursa diye inşallah gerçekten tutunmuşturlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım bugun kötüyüm alışmam zamn alacak ins sana cani gönülden dua edecm bnm kısmet olmadı yapacak bişey yok rabbim sizlere nasib etsin@Havvaveyis1 canım nasılsın aklım sende
Rabbim inşAllah mucizeni kucağına verir bir daha hiç böyle tedaviye gerek kalmadan bir anda inşAllah hamile olduğunu öğrenirsin hangi idrar testi ile yapmıştınCanım bugun kötüyüm alışmam zamn alacak ins sana cani gönülden dua edecm bnm kısmet olmadı yapacak bişey yok rabbim sizlere nasib etsin