benim bugün sıfır belirti hiçbirşey yok gibi hissediyorum bende mutsuzum dün hatta baya ağladım bir ağlama geldi durduk yere kendimi tutamadım resmenBugünde regl ağrım oldu korkuyorum olcam diye. Bugün modum aşırı düşük bütün gün yattım hiçbir şey yapasım yok
Ya ben de bugün ağladım bugüne kadar iyi gelmiştim ama bugün dayanamadım artık. Çok zor bir süreç gerçekten Rabbim yardımcımız olsun@Yaz15 sende belirti var mı nasılsın
benim bugün sıfır belirti hiçbirşey yok gibi hissediyorum bende mutsuzum dün hatta baya ağladım bir ağlama geldi durduk yere kendimi tutamadım resmenYa
Amin Allah hepimizin yanında olsun yüzümüz gülsün inşAllahYa ben de bugün ağladım bugüne kadar iyi gelmiştim ama bugün dayanamadım artık. Çok zor bir süreç gerçekten Rabbim yardımcımız olsun
Amin Allah hepimizin yanında olsun yüzümüz gülsün inşAllah
Amin cnaım inşallahAmin Allah hepimizin yanında olsun yüzümüz gülsün inşAllah
Bu ay herkesin pozitif inşAllah bizimde öyle olur sonuçlar çok güzel geliyor idrar testi yapacak mısın yarın yapsan çıkar gibi aslındaAmin cnaım inşallahdua etmekten başka şansımız yok
İnşallah bizimde öyle olur canım. Modum o kadar düştü ki niye böyle oldum anlamadım. Sürekli adet oldum mu diye bakıyorum. İdrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum canım eşimle karar verirsek belki kan testi veririm. Aşırı ağlayasım geliyor ya benim ofBu ay herkesin pozitif inşAllah bizimde öyle olur sonuçlar çok güzel geliyor idrar testi yapacak mısın yarın yapsan çıkar gibi aslında
Ay bende öyleyim hele dün hıçkıra hıçkıra ağladım geldiler bana tutamıyorum eşim kendini üzmemen gerekiyor ağlama niye ağlıyorsun diyor ama ben elimde değil deyip ağlıyorum ilaçlarda çok etkiliyor hormonlarıİnşallah bizimde öyle olur canım. Modum o kadar düştü ki niye böyle oldum anlamadım. Sürekli adet oldum mu diye bakıyorum. İdrar testi yapmayı hiç düşünmüyorum canım eşimle karar verirsek belki kan testi veririm. Aşırı ağlayasım geliyor ya benim of
Evet cnaım bir sürü hormon ilacı kullanıyoruzAy bende öyleyim hele dün hıçkıra hıçkıra ağladım geldiler bana tutamıyorum eşim kendini üzmemen gerekiyor ağlama niye ağlıyorsun diyor ama ben elimde değil deyip ağlıyorum ilaçlarda çok etkiliyor hormonları
İnşallah bu sefer güzel haberleri alırsın canımmmMerhaba, ben de 20 temmuzda transfer oldum
28 yaş
5. Gün embriyosu
İlki negatif ikinci kimyasal oldu bu 3. transferim
İnşallah bu sefer güzel haberleri alırsın canımmm
Teşekkür ederim inşallahİnşAllah güzel sonuçlar alırsınız
Amin canım inşallah ağlamamız mutluluktan olsun. Ben dışarı attım kendimi evde durdukça daha kötü oldum.Amin inşAllah kızlar bu süreçte birbirimize dua edelim kiminin duası Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün mutluluktan ağlayalım
Bende iki gündür ağlıyorum arada dün test yaptım negatifti o etkiledi ve hiçbir belirtim yok umudum hiç kalmadı çok zor süreç gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah test günü pozitif görürüzAmin canım inşallah ağlamamız mutluluktan olsun. Ben dışarı attım kendimi evde durdukça daha kötü oldum.
Bende öyle yaptım yeni geldim eve 2 saattir dışardayım avm gezdim çok iyi geldi hiç düşünme fırsatım olmadı kafam dağıldıAmin canım inşallah ağlamamız mutluluktan olsun. Ben dışarı attım kendimi evde durdukça daha kötü oldum.
Amin inşAllah hepimiz güzel sonuçlarla gelirizBende iki gündür ağlıyorum arada dün test yaptım negatifti o etkiledi ve hiçbir belirtim yok umudum hiç kalmadı çok zor süreç gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah test günü pozitif görürüz
Bazen testte çıkmıyor cnaım umudunu kaybetme. Ama gerçekten çok yorucu bir süreçmiş Allah herkesin yardımcısı olsun. Pozitiflerimizi bi görüp rahatlasakBende iki gündür ağlıyorum arada dün test yaptım negatifti o etkiledi ve hiçbir belirtim yok umudum hiç kalmadı çok zor süreç gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah test günü pozitif görürüz
İyi yapmışsın canım. Evde durunca insan sürekli kendini dinliyor bu belirti mi şu belirti mi sürekli buralara bakıyorumBende öyle yaptım yeni geldim eve 2 saattir dışardayım avm gezdim çok iyi geldi hiç düşünme fırsatım olmadı kafam dağıldı
Bende öyle günümün yüzde 70 i burada geçiyor eşimde kızıyor artık bakma okuma diye etkineliniyorsun diye ama o kadar alıştım ki bakmayaİyi yapmışsın canım. Evde durunca insan sürekli kendini dinliyor bu belirti mi şu belirti mi sürekli buralara bakıyorum