- Emoji Skoru
- 249
- Puanlar
- 103
Bunu bilmiyorum canım ama aynıdır adı değişiktirDeltacortrilmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bilmiyorum canım ama aynıdır adı değişiktirDeltacortrilmiş
Galiba canım ama şimdiden daha ilk tablette uyuşuk etti vücudumuBunu bilmiyorum canım ama aynıdır adı değişiktir
Bunu ben transfer öncesi 5 gün kullandım bugün itibariyle bıraktırdıPrednol canım dediğin sanırım ben kullanıyorum sen transfer oldun mu
Bende hiç bir belirti yok şuanlıkKızlar kasıklarımda böyle ince ince bir ağrı var sizde de var mı
Bende transfer öncesi başladım ama 3. Gün transferi olduğu için bitmedi henüz yarın bitiyorBunu ben transfer öncesi 5 gün kullandım bugün itibariyle bıraktırdı
Evet ya sürekli bir şeyler araştırırken buluyorum kendimiKızlar bizim de iki saatlik yolumuz vardı ama tabii ki de aşırı yavaş geldiğimiz için daha yeni eve geldik sayılır karnımız da acıktı yol üstünde lokantaya gittik yemek yedik geldik şimdi yattım sürekli buralarda geziniyorum yatmak aslında hiç iyi değil sürekli düşünüyorsun
Ay sorma ben de yok hücresi yok grade 1 biri2 si ne demek vs vesaire offfEvet ya sürekli bir şeyler araştırırken buluyorum kendimi
Ben çok yerinde durabilen bir insan olmadığım için aralıksız yatma sürem Max 45 dk sonra kalkıyorum iki dolanıyorum ufak ufak bir şeyler yapıyorum sonra yatıyorum ama yarından sonra dışarı çıkıp evin yakınlarında yürüyüş yapmayı planlıyorum evde durdukça strese girip daha çok düşünüyorumKızlar nasıl geçiyor ilk gün sürekli yatıyor musunuz? Ben ara ara kalkıp az yürüyorum bi de tuvalet için kalkıyorum sadece
Bende yarından sonra etrafta BİM a101 falan var oraları gezip eve gelirim muhtemelen 12 gün rutinin bu olurBen çok yerinde durabilen bir insan olmadığım için aralıksız yatma sürem Max 45 dk sonra kalkıyorum iki dolanıyorum ufak ufak bir şeyler yapıyorum sonra yatıyorum ama yarından sonra dışarı çıkıp evin yakınlarında yürüyüş yapmayı planlıyorum evde durdukça strese girip daha çok düşünüyorum
Bende nette giriyorum canım uygulama var mı bilmiyorumAy sorma ben de yok hücresi yok grade 1 biri2 si ne demek vs vesaire offfkızlar bu sitenin uygulaması var mı ben netten giriyorum
Ben çok yerinde durabilen bir insan olmadığım için aralıksız yatma sürem Max 45 dk sonra kalkıyorum iki dolanıyorum ufak ufak bir şeyler yapıyorum sonra yatıyorum ama yarından sonra dışarı çıkıp evin yakınlarında yürüyüş yapmayı planlıyorum evde durdukça strese girip daha çok düşünüyorum
Benim doktorum ilk 3 günü evde geçirmemi söyledi. Ama çok sıkıcı bu şekilde ya kısa yürüyüşler iyi olurBende yarından sonra etrafta BİM a101 falan var oraları gezip eve gelirim muhtemelen 12 gün rutinin bu olur
Bence de 10 dk yürüyüşten zarar gelmez diye düşünüyorum yatıp düşünmek hormonlarımızı daha çok etkilerBenim doktorum ilk 3 günü evde geçirmemi söyledi. Ama çok sıkıcı bu şekilde ya kısa yürüyüşler iyi olur
Kesinlikle bir şeylerle oyalanmak lazım. Bende dizi izliyorum bol bolBence de 10 dk yürüyüşten zarar gelmez diye düşünüyorum yatıp düşünmek hormonlarımızı daha çok etkiler
Canım enfeksiyon varsa kendi kendine geçmesi zor bende geçen ay idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor ilacı erteleyip durdu en son ağrı böbreklerimde hissedince antibiyotik yazdırdım öyle geçti ama senin nasıl bilmiyorum inşallah çabuk atlatırsın. Bence tedaviyi erteliyorsun bol bol takviye kullan yumurta için faydalı olanlardan gerçekten işe yarıyor ama çok ertelettirme zaman geçtikçe insan stres oluyor tabi doktor daha iyi bilir zamanlamayı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay gebe kalırsın sağlıklaKızlar Öncelikle bugün transfer olanlar için hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız sağlıklı bir şekilde Benim de bu ay olacaktı tedavi sürecim geçen ay başlamıştık evraklara ve vitaminlere bu ayda Kültür testi verdim enfeksiyon çıktı yani üreme çıktı testin sonucunda ilaç vermedi küçük değerdeymiş diyeyim sizde Bu ay yine vitaminine devam edin dedi adet ol temizlen sonra bir daha bu testi ver dedi Ben de yeni verdim yani perşembe günü verdim umarım i güzel sonuç çıkar Bir dahaki aya başlarız Eğer yine enfeksiyonun çıkarsa bu sefer i İlaç falan verecekmiş Yani bu ne demek oluyor Bir ay daha uzayabilir demek oluyor zaten 2 aydır uzadı i daha 3 ay olsun istemiyorum ya taze transferm yapar dondurulmuş transfer mi bilmiyorum ilaclarıda aldık başlicaz diye yumurtlama icin ama eczanede emanet biraktık soguk zincir sebebiyle Ben de polikistik var yani ben bir kere tüp bebek tedavisi gördüm 23 yumurta 3 Embriyo oldu 3 embriyodan da bir Embriyo koyuldu 6 güne gitti kalitesi yavaş gittiği için ve kötüydü yine de ne oldu Bir tane bir tanedir ve tuttu ama onunla da dış gebelik yaşadım Hem belki düzgün yere tutunsaydı Belki şu an 4 yaşında bile olabilirdi Çünkü 4 yıl önce yaptırmıştım böyle olunca sonlandırdık daha da yaptırmadım öyle biraz dertleşmek istedim kısacası
Süreç ertelendikçe insan daha çok strese giriyor ve etkileniyor haklısın ama olan da hayır vardır belki de senin için doğru zaman bekleniyordu şu an benimle ilk transferimde 14 yumurtadan bir tane kaldı beşinci gün diğerleri çözülürken bozuldu o yüzden bu sefer doktorum taze transfer uygun gördüKızlar Öncelikle bugün transfer olanlar için hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız sağlıklı bir şekilde Benim de bu ay olacaktı tedavi sürecim geçen ay başlamıştık evraklara ve vitaminlere bu ayda Kültür testi verdim enfeksiyon çıktı yani üreme çıktı testin sonucunda ilaç vermedi küçük değerdeymiş diyeyim sizde Bu ay yine vitaminine devam edin dedi adet ol temizlen sonra bir daha bu testi ver dedi Ben de yeni verdim yani perşembe günü verdim umarım i güzel sonuç çıkar Bir dahaki aya başlarız Eğer yine enfeksiyonun çıkarsa bu sefer i İlaç falan verecekmiş Yani bu ne demek oluyor Bir ay daha uzayabilir demek oluyor zaten 2 aydır uzadı i daha 3 ay olsun istemiyorum ya taze transferm yapar dondurulmuş transfer mi bilmiyorum ilaclarıda aldık başlicaz diye yumurtlama icin ama eczanede emanet biraktık soguk zincir sebebiyle Ben de polikistik var yani ben bir kere tüp bebek tedavisi gördüm 23 yumurta 3 Embriyo oldu 3 embriyodan da bir Embriyo koyuldu 6 güne gitti kalitesi yavaş gittiği için ve kötüydü yine de ne oldu Bir tane bir tanedir ve tuttu ama onunla da dış gebelik yaşadım Hem belki düzgün yere tutunsaydı Belki şu an 4 yaşında bile olabilirdi Çünkü 4 yıl önce yaptırmıştım böyle olunca sonlandırdık daha da yaptırmadım öyle biraz dertleşmek istedim kısacası