- Konu Sahibi HerkimseSanane
-
Diğer dişlere ve çene kemiğine zarar verir. Ağrı yapmasını beklemeyin.Benim de 2 dişim yan yatık ve tamamen gömülü. Alt çenemdekiler. Acaba ağrı yapınca mı çektirmek lazım
İyileşme süreci nasıl oldu zor muyduGeçmiş olsun. Benim iki tarafta öyleydi. Yıllar önce aldırmistim korkmayın kurtulun gitsin
Doktorumun söylediğine göre yan gömülü dişler diğer dişlere çok zarar veriyormuş. Tecrübemi paylaşırım tabii ki.Doktor ölene kadar bunlarla yaşayan var dedi ama öyle kalması mantıklı gelmedi. Ne bileyim. Nolur tecrübenizi paylaşın.40 yaşındayım ve iyileşme sürecim yavaş oluyor sanırım. 8 temmuzda yapışan dolgu bile hafif ağrıyor. Ciddi anlamda bir fobim var. Yenemiyorum. Sürekli araştırıyorum soruyorum o yüzden
Az önce yirmilik diş ameliyatı oldum, hiç acı hissetmedim. Korkulacak hiçbir şey yokmuş :)Doktor ölene kadar bunlarla yaşayan var dedi ama öyle kalması mantıklı gelmedi. Ne bileyim. Nolur tecrübenizi paylaşın.40 yaşındayım ve iyileşme sürecim yavaş oluyor sanırım. 8 temmuzda yapışan dolgu bile hafif ağrıyor. Ciddi anlamda bir fobim var. Yenemiyorum. Sürekli araştırıyorum soruyorum o yüzden
Oldunuz mu ameliyatDiğer dişlere ve çene kemiğine zarar verir. Ağrı yapmasını beklemeyin.
Benim de yatay gömülü, bu hafta ameliyat olacağım.
Oldunuz mu ameliyat
30 Temmuz’da sizin mesajınızı alıntılamıştım :) Evet oldum, şu an çok iyiyim.Az önce yirmilik diş ameliyatı oldum, hiç acı hissetmedim. Korkulacak hiçbir şey yokmuş :)
Korkmayın, anestezi sayesinde hiç acı hissetmeyeceksiniz.Benim de öyle 20lik dişim çok sıkıntılı ameliyat dedi doktorum ama cok korkuyorum
Ben de bugün muayene içim gittim. Alt dişlerimde müthiş bir ağrı. Meğer gömülülerim ağrı yapıyormuş. Dişlerim sapasağlammış. O tedirginlikle gözümden kaçmış. Buradaki mesajlar gerçekten moral oluyor bana. Benim hiç görünen kısmı yok dişimin. Hatta poziyonu normal gömülüye göre daha bir sıkıntılı fakülteye git dedi diş doktorum. Genel anestezi bile istenebilir sana dedi. Dumur oldum. Bir de değil 2 tane alt çenede. Ameliyattan ziyade yaşımdan dolayı iyileşme daha mı zor olur diye korkmuyor değilim30 Temmuz’da sizin mesajınızı alıntılamıştım :) Evet oldum, şu an çok iyiyim.
Dişimin çok ufak bir kısmı görünüyordu, direkt çekildi. Dikişe gerek kalmadı. Operasyon 5 saniye sürdü diyebilirim :) Birkaç gün ağzımı açamadım, pipetle beslendim. Sık sık buz kompresi yaptım. Hafif bir şişliğim oldu sadece. Bir hafta içinde tüm şikayetlerim geçti.
Seni çoookk iyi anlıyorumBenim de öyle 20lik dişim çok sıkıntılı ameliyat dedi doktorum ama cok korkuyorum
Gencecik kadınsınız yahu 40 yaş nedir ki :) Daha ileri yaştaki insanlar bile büyük ameliyatlardan sonra iyileşiyor, siz çabucak iyileşirsiniz.Ben de bugün muayene içim gittim. Alt dişlerimde müthiş bir ağrı. Meğer gömülülerim ağrı yapıyormuş. Dişlerim sapasağlammış. O tedirginlikle gözümden kaçmış. Buradaki mesajlar gerçekten moral oluyor bana. Benim hiç görünen kısmı yok dişimin. Hatta poziyonu normal gömülüye göre daha bir sıkıntılı fakülteye git dedi diş doktorum. Genel anestezi bile istenebilir sana dedi. Dumur oldum. Bir de değil 2 tane alt çenede. Ameliyattan ziyade yaşımdan dolayı iyileşme daha mı zor olur diye korkmuyor değilim
Gece gece rahatladım valla. Çok ama çok teşekkür ederim candan desteğin için. Sabah soluğu fakültede alacağım. Hadi bakalım. Muhakkak haber veririmGencecik kadınsınız yahu 40 yaş nedir ki :) Daha ileri yaştaki insanlar bile büyük ameliyatlardan sonra iyileşiyor, siz çabucak iyileşirsiniz.
Yeter ki ameliyattan sonra dikkat edin, ilaçlarınızı düzenli kullanın.
Ameliyat mı zordu? Sonrası mı?Ben de çektirmiştşm ameliyat olmuştum zor sürec gecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?