- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 18
- 21
- Konu Sahibi Zelal09990
-
Merhaba canım hamiş kalmak icin ne önerirsin kesin yapmam gerekenler ne cok istiyoruz ama olmuyo
Merhaba canım ben de hamike kalmak istiyorım tavsiye verir misin yumurtlama döneminde mi yaptın nasıl oldu çok istiyoruz çok seviyoruz birbirimizi deniyoruz şuan adetim 6 gün gecikti ama test negatif adet belirtilerm var
ben ne alaka
Okuyup feyz al dikkat et diye. Sen hele daha küçüksün 19 yaşındasın hamile kalırsan yaşanacakları gör istedim :)ben ne alaka
suan hamile kalcağım bi durumun oldugunu düsünmüyorum bu stres yetti zaten daha yapmamOkuyup feyz al dikkat et diye. Sen hele daha küçüksün 19 yaşındasın hamile kalırsan yaşanacakları gör istedim :)
Dert*** içerdeyse kapı kilit tutmaz derler. Sen duramaz o haltı yine yersin gibi geliyor bana ya hadi hayırlısı umarım dediğin gibi yaparsın :)suan hamile kalcağım bi durumun oldugunu düsünmüyorum bu stres yetti zaten daha yapmam
yok gercekten eminim yapmayacagıma bu stres kaygı bana ömürlük yeter 5 gün sonra regl günüm onu bekliyorum rahatlamak içinDert*** içerdeyse kapı kilit tutmaz derler. Sen duramaz o haltı yine yersin gibi geliyor bana ya hadi hayırlısı umarım dediğin gibi yaparsın :)
Konu silmek yasakBirşeymyok
2023de hamile kalmak istiyorum mesajlarin var. 19 yasinda sevgilinden hamile kalmaya mi calisiyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?