psk bozulur
boyle yasanmaz ki
zaten cok erken evlenmissiniz
yazik
sizin flört zamaniniz simdi
20 yas cok genc
esiniz kac yasinda?
canim o zaman cok buyuk sorun var ve
psk destek almasi gerekir
normal degil
seninde psk bozulur
canim o zaman cok buyuk sorun var ve
psk destek almasi gerekir
normal degil
seninde psk bozulur
Bende psk falan kalmadi zaten benden cik inun icinde sorun gece hep dua ediyor Allah'im ne olur karima bisey olmasin ona gelicek bana gelsin diyor ne var benim bilmedigim bir hastaligim mi var sanki bu ne yani cok kotuyum artik
canım ailesine karşıda böyle mi? yani onlarada düşkünmüdür yoksa sadece sanamı böyle yapıyor. Sana değer vermesi sana düşkün olması güzel bişey aslında ama aşırısıda sorun olur. Eşin seni çok seviyor
Benim eşimde evlenmeden önce aşırı kıskançlığı vardı sonradan sonraya düzeldi zamanla eşinde düzelir sende kendine dert etme üstüme düşüyor diye canım mevlam başka sıkıntı vermesin
canim cok ilginc walla
hic görmedim duymadim bu kadarini
ailenle konusuyormusun?
yardim edebilirler belki..
canım ya bende eşimden hep ilgi isteyen biriyim ama fazla ilgide boğuyo demekkı,
bende oncelerı eşimi hep ilgimle boğardım şimdi ilgilenmiyorum fazla ama hala kıskançlıklarım oluyo,
neyse sana gelınce sendeçok ilgilensen ve bunaltsan,
belkı işe yarar..kaçan kovalanır derler ya sen uzak duruosan oda hep yakın olmaya çalışıyodur...
ya bu adam beni delirticek kizlar ya(( daha onceki konumu okuyanlar bilir esimin asiri ilgisinden ve kiskancligindan resmen bunalima girdim biktim ya en son dayanamadim artik bagimli gibi 24 saat dibimden ayrilmiyor delirtti beni onsuz nefes almama izin veriyor geceleri oyle bir sariliyorki sabaha kadar uyuyamiyorum cildirdim dun evi alt ust ettim cam cerceve hersey asagi indi bagirip cagirdim bana sakin ol ne yapiyosun gel konusalim dicegine dikkat et bi tarafina bisey ollcak diyo ya benim derdim bitarafima bisey olmasi sanki bunalima girdim gormuyosun biktim ya biktim ilgilenme beni biraz rahat birak diye bagirdim cagirdim tamam dedi ama dunden beri bir lokma yemek yemedi boynunda kocaman sivilce cikmis ben ne yapicam bu adamla ya psikologada gitmeyi reddetti istemiyor ya akil verin ne olur yarin dogum gunum annemlere kendi annesine herkese gelmeyin basbasa olucaz demis neden diyorum gelmesinler simdi seni mic mıc opup sarilicaklar bende delircem diyor nefes alamiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?