20 yasinda ne diye evlendim bilmiyorum :( biktim ya

Anaksa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
113
0
46
Ankara
Ya bu adam beni delirticek kizlar ya (( daha onceki konumu okuyanlar bilir esimin asiri ilgisinden ve kiskancligindan resmen bunalima girdim biktim ya en son dayanamadim artik bagimli gibi 24 saat dibimden ayrilmiyor delirtti beni onsuz nefes almama izin veriyor geceleri oyle bir sariliyorki sabaha kadar uyuyamiyorum cildirdim dun evi alt ust ettim cam cerceve hersey asagi indi bagirip cagirdim bana sakin ol ne yapiyosun gel konusalim dicegine dikkat et bi tarafina bisey ollcak diyo ya benim derdim bitarafima bisey olmasi sanki bunalima girdim gormuyosun biktim ya biktim ilgilenme beni biraz rahat birak diye bagirdim cagirdim tamam dedi ama dunden beri bir lokma yemek yemedi boynunda kocaman sivilce cikmis ben ne yapicam bu adamla ya psikologada gitmeyi reddetti istemiyor ya akil verin ne olur yarin dogum gunum annemlere kendi annesine herkese gelmeyin basbasa olucaz demis neden diyorum gelmesinler simdi seni mic mıc opuP sarilicaklar bende delircem diyor nefes alamiyorum artik

Maalesef kimseyle gondermiyor annesiyle bile esim cikariyorda olmuyor iste hep onunla olmuyorrrr

psk bozulur
boyle yasanmaz ki
zaten cok erken evlenmissiniz
yazik
sizin flört zamaniniz simdi
20 yas cok genc
esiniz kac yasinda?

psk bozulur
boyle yasanmaz ki
zaten cok erken evlenmissiniz
yazik
sizin flört zamaniniz simdi
20 yas cok genc
esiniz kac yasinda?

Esim 28 yasinda bende suan 21 1 yilik evliyim yasanmaz tabi anlatamiyorum bile suan veya hangibirini anlatayim bilmiyorum ya 5 dk bensiz kalamiyor elime igne batsa sanki olucem acile goturmeler bu kadar ilgi ben gormedim ya be dayanacak gucum kalmadi artik benimle ilgilenme dedim diye dunden beri hicbirsey yemedi ya

wala bu huylarini düzeltmesini söyleyin yoksa böyle devam edemeyiz ben mutlu degilim deyin
o zaman sizi kaybetmemek icin biraz kendini düzeltir

Kendine zarar verir diye korkuyorum gorseniz yasadiklarimizi ne soylemek istedigimi anlardiniz hayatinda hickimseyi birakmadi annesini bile kavga kiyamet eve davet ediyorum sanki adam benimle dogmus kimseyi istemiyor ama boyle yasanmaz anlaatamiyorum ve esim boyle hayatimizda es dost akraba olmadan sadece ikimizle cok mutlu ama ben degilim iste ve nasil davranmam gerektigini bilmiyorum artik nerdeyse her yolu denedim ama olmuyor

canim o zaman cok buyuk sorun var ve
psk destek almasi gerekir
normal degil
seninde psk bozulur

canım ailesine karşıda böyle mi? yani onlarada düşkünmüdür yoksa sadece sanamı böyle yapıyor. Sana değer vermesi sana düşkün olması güzel bişey aslında ama aşırısıda sorun olur. Eşin seni çok seviyor

Benim eşimde evlenmeden önce aşırı kıskançlığı vardı sonradan sonraya düzeldi zamanla eşinde düzelir sende kendine dert etme üstüme düşüyor diye canım mevlam başka sıkıntı vermesin

normal degil
seninde psk bozulur

Bende psk falan kalmadi zaten benden cik inun icinde sorun gece hep dua ediyor Allah'im ne olur karima bisey olmasin ona gelicek bana gelsin diyor ne var benim bilmedigim bir hastaligim mi var sanki bu ne yani cok kotuyum artik

normal degil
seninde psk bozulur

Bende psk falan kalmadi zaten benden cik inun icinde sorun gece hep dua ediyor Allah'im ne olur karima bisey olmasin ona gelicek bana gelsin diyor ne var benim bilmedigim bir hastaligim mi var sanki bu ne yani cok kotuyum artik

canim cok ilginc walla
hic görmedim duymadim bu kadarini
ailenle konusuyormusun?
yardim edebilirler belki..

Yok ailesine karsi boyle degil inan bana bu cok buyuk bir sorun kimse kalmadi etrafimizda tek bir arkadasim yok evin icinde bile yalniz kalamiyorum hangi odaya gitsem pesimde ne gelenimiz var ne gidenimiz bunaldim ilgisinden gece ben uyumadan uyumuz sabah ondan once uyansam 5 karis surat ben uyandim sen yanimda yoktun diye surat asiyor ya valla biktim soguyorum artik

canim cok ilginc walla
hic görmedim duymadim bu kadarini
ailenle konusuyormusun?
yardim edebilirler belki..

Konusmaz miyim onun aesiylede konustum kendi ailemlede ailesi anlam veremiyor oncen dunya umrunda degil basina buyruk vurdum duymaz bir adammis ama simdi cok farkli annesi bikac defa konusmayi denedi ama mumkun mu sinirlendi bagirdi annesine sen karimi nasil sevi egime nasil karisirsin falan filan diye yazik kadinda uzuluyor diye bende bir daha ona sikayet etmedim Annemlerde kizim hani problem baska bisey olsa sana kizsa bagirsa biseyini eksik etse zaten seni bir saniye orda tutmam diyor babamda oyle ama seviyor annem diyoki sevdigi icin bisey diyemem bu yuzden kalbini kiramam evliliginiz yeni yavas yavas oturur falan diyo

canım ya bende eşimden hep ilgi isteyen biriyim ama fazla ilgide boğuyo demekkı,
bende oncelerı eşimi hep ilgimle boğardım şimdi ilgilenmiyorum fazla ama hala kıskançlıklarım oluyo,
neyse sana gelınce sendeçok ilgilensen ve bunaltsan,
belkı işe yarar..kaçan kovalanır derler ya sen uzak duruosan oda hep yakın olmaya çalışıyodur...

Kocanin böyle üstüne düsmesi bence cok güzel birsey
ilgilenmler, üzerine titremeler kiskanmalar...

AMA

tabiki esinin yaptigi cok cook fazla.. bunu düzeltmesi sart..
yoksa böyle nasil devam edilir.. annesini bile cagirmiyorsa kiskandigindan
bence yardim almasi sart.. insan sever baglanirda esininki hastalik olmus artik..

Son düzenleme:
o zaman sen kendin onu sabirla degistireceksin canim
erkekler yani benim edindigim tecrübeyle sabit
asla yapmam etmem dedikleri seyleri eninde sonunda yapiyorlar
ama kadina bagli iste
onu nasil yola getireceksin sen daha iyi bilirsin
esini en iyi sen taniyorsun
ben senin gibi birsey yasamadim acikcasi
ben fazlasiyla özgürüm
tam olarak ne yapabilirsin
onun zayif noktasi ne
agla konusma
vardir birseyler
sen simdiye kadar neler yaptin?

Denedim canim 1 ay boyunca 1 sn dibinden ayrilmadim askim canim kocisim optum sarildim bana ne yapiyorsa aynisini yaptim fazlasini yapamam cunku onun yaptiklarinin fazlasi yok vallahi yok neyse gorceksin adam zevkten 4 kose oldu resmen dunyanin en mutlu adami bide ustune sikayet neden eskiden bu kadar ilgili degildin beni sevmiyo muydun falan filan dedi yani bu bir cozum olmaktan cikti hatta daha kotu oldu

diger konuyuda hatırlıyorum sizin durum daha bi agırlaşmışşş

Daha bi bunaltıcı olmuş

Bu kadar ustume dusersen beni kaybedersin..beni bir daha omrunun sonuna kadar goremezsin,boguluyorum ilginden diye biraz tehdit edermis gibi konussan isallah ise yarar.Allah yardimci olsun arkadasim yaa..her seyin fazlasi da zararmis su an merak ettigim bisey var,bu satirlari yazarken de yaninda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…