• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yasinda ne diye evlendim bilmiyorum :( biktim ya

o zaman sen kendin onu sabirla degistireceksin canim
erkekler yani benim edindigim tecrübeyle sabit
asla yapmam etmem dedikleri seyleri eninde sonunda yapiyorlar
ama kadina bagli iste
onu nasil yola getireceksin sen daha iyi bilirsin
esini en iyi sen taniyorsun
ben senin gibi birsey yasamadim acikcasi
ben fazlasiyla özgürüm
tam olarak ne yapabilirsin
onun zayif noktasi ne
agla konusma
vardir birseyler
sen simdiye kadar neler yaptin?

Onun bana davrandigi gibi davrandim olmadi hatta daha kotu oldu belki ilgilenirsem boyle deli divane gibi pesinden ayrilmasam oda bikar ve hatasini anlar dedim denedim dahada kotu oldu ilgisiz davrandim oda olmadi insan gibi konustum oda ilmadi bagirdim cagirdim oda olmadi agladim oda olmadi yemek yemedim tamam bende yemem dedi kustum gunlerce konusmadim dininden ayrilmadi yine degismedi ne istersen yaparim canimi iste dusunursem namerdim ama arkadar kuzen falan filanla dusari cikmak olmaz diyor eee bize gelsinler diyorum o zamanda seninle cok ilgileniuolar sende onlarla ilgileniyosun olmaz diyo onun beni kiskandigi gibi kiskaniyim diyorum ama kiskanicak hicbirseyi yokki herseyi cikardi hayatindan pc de oyun oynasa oynadigi oyunda kiz varsa hemen cikar falan yani daha ne yapabilirim bilmiyorum :(

Bizde yeni evliyken öleydik ama belli bir zaman sonra geçiyor ilk seneler gereksiz kıskançlıklar ve kısıtlamalar olur ama sizinki abartı hastalıklı bir durum gibi geldi..Bende 19 yaşında evlendim üniversiteye hazırlanıyordum evlendikten sonra eğitimime devam ettim tabii buna bile zor ikna ettim eşimi evlenmeden önce herşeye evet diyen adam evlenince sadece evde oturup onu bekliyim istiyordu ilk zamanlar dışarı çıkmam giyimim bakımlı oluşum hatta annemlere çok sık gitmem bile sorun olurdu ne gerek var falan derdi surat asardı her yere beraber giderdik çocuğu gibi ilgilenirdi benimle ama oğlumuz olduktan sonra bütün ilgisi ona yoğunlaştı bu sefer çocukla kafayı bozmuştu sonra sonra normale döndü çok şükür... ben ailesinden de bu konuda çok destek aldım eşime kızdılar konuştular falan bence sende ailesine bu durumu anlat gerçekten eşin normal davranmıyor yardıma ihtiyacı var ...

Onun bana davrandigi gibi davrandim olmadi hatta daha kotu oldu belki ilgilenirsem boyle deli divane gibi pesinden ayrilmasam oda bikar ve hatasini anlar dedim denedim dahada kotu oldu ilgisiz davrandim oda olmadi insan gibi konustum oda ilmadi bagirdim cagirdim oda olmadi agladim oda olmadi yemek yemedim tamam bende yemem dedi kustum gunlerce konusmadim dininden ayrilmadi yine degismedi ne istersen yaparim canimi iste dusunursem namerdim ama arkadar kuzen falan filanla dusari cikmak olmaz diyor eee bize gelsinler diyorum o zamanda seninle cok ilgileniuolar sende onlarla ilgileniyosun olmaz diyo onun beni kiskandigi gibi kiskaniyim diyorum ama kiskanicak hicbirseyi yokki herseyi cikardi hayatindan pc de oyun oynasa oynadigi oyunda kiz varsa hemen cikar falan yani daha ne yapabilirim bilmiyorum :(

eger bu anlattiklarin gibiyse esin ciddi psk sorunu var demektir
ve canim denemedigin sey kalmamis
yapacak sey yok görünüyor
ya bu sekilde yasamaya devam
yada gideceksin
ama ayrilirsan sanki sana zarar verecek gibi geldi
esin seninle kafasini fena bozmus

Bu kadar ustume dusersen beni kaybedersin..beni bir daha omrunun sonuna kadar goremezsin,boguluyorum ilginden diye biraz tehdit edermis gibi konussan isallah ise yarar.Allah yardimci olsun arkadasim yaa..her seyin fazlasi da zararmis:31: su an merak ettigim bisey var,bu satirlari yazarken de yaninda mi :27:

Evet yanimda ama uyuyor oldursen bensiz ne yataga girer nede uyur acliktan yorgun dustu kivrildi yanima uyuyo iste dun kiyamet koptu evde diyorum ya ilgilenme beni biraz rahat birak diye bagirip cagirdim tamam dedi ama dunden beri bir lokma yemek yemedi :(

yada gideceksin

Evet bide o var bana zarar vermez kazayla kolu carpsa saatlerce bisey oldumu acidimi falan diye donup duruyor etrafimda ama ayrilmama asla izin vermez aslaaaa

yada gideceksin

kesinlikle bu yoruma katılıyorum sana yada kendine zarar verebilir Allah korusun :26:

kesinlikle bu yoruma katılıyorum sana yada kendine zarar verebilir Allah korusun :26:

Bana zarar verir diye hic korkmuyorum cunku biliyorum yapmaz bugune kadar bir defa yuksek sesle konusmadi benimle hakaret falan hic yok ki normalde herkes inunde titrer diktator dedigim dedik sinirli bir yapisi var en fazla ayrilmama izin vermez ama kendine zarar verir diye korkuyorum:( o yuzden adam akilli konusamiyorum bile

sizi saplantı haline getirmiş acilen bir psikoloğa götürmenizi tavsiye ederim aksi taktirde her ikiniz için de iyi olmaz.. boderline kişilik bozukluğu var sanırım kocanızda =((

ya belki esine normal geliyordur gösterdigi ilgi..
sen öyle diyince üzülüyodur, sevmiyor mu acaba diye kaybetmekten korkup dahada üstüne düsüyodur
seytan ücgeni gibi anliyacagin..
ama ben esinede acidim yani adam sana öyle bir baglanmiski hayati sen olmussun bu cok güzel birsey..
yani ne bileyim belki cocuklugunda sevgi ilgi görmedi o yüzden sana bukadar bagli kim bilir..
ama herseye ragmen bence muakak bir terapiste gitmelisiniz veya evlilik danismanina..

Bana zarar verir diye hic korkmuyorum cunku biliyorum yapmaz bugune kadar bir defa yuksek sesle konusmadi benimle hakaret falan hic yok ki normalde herkes inunde titrer diktator dedigim dedik sinirli bir yapisi var en fazla ayrilmama izin vermez ama kendine zarar verir diye korkuyorum:( o yuzden adam akilli konusamiyorum bile

canim ayrilirsan zarar verir
yani sen artik onu istemiyorsun diye
o zaman kimsenin olma mantigiyla
boyle haberler cok Tr de

Onun işiylede alakalı sürekli evde olması evlenirken bunları hesaba katmadın mı? Ne diye dışarı çıksın cepte para yoksa dibinizden ayrılmıyacak tabiki

çok kötü bir durum ben olsam arkama bakmadan kaçardım

ilerde size şiddet bile uygulayabilir

acaba size çok ilgili görünüp,aldatıyor olabilir mi?

sizi saplantı haline getirmiş acilen bir psikoloğa götürmenizi tavsiye ederim aksi taktirde her ikiniz için de iyi olmaz.. boderline kişilik bozukluğu var sanırım kocanızda =((

Kabul etmiyor seni sevdigim icin uzuluyorsun sen beni sevmiyorsun diyo ve oyle bir bakiyorki o anda nasil caninin acidigini goruyorum benim onu sevmedigimi dusundugunde oyle bir bakiyorki yanimda olsaniz beni suclarsiniZ o kadar yani halbuki cok seviyorum esimi ama bu durum bana zarar beriyor beni mutsuz ediyor

Onun işiylede alakalı sürekli evde olması evlenirken bunları hesaba katmadın mı? Ne diye dışarı çıksın cepte para yoksa dibinizden ayrılmıyacak tabiki

Pardonda bu sert yorum neden onu anlamadim ? Para sıkıntimiz yok cok sukur esim insaat sektorunde ve kendi sirketi var ayrica hep evde degil ama calistigi zamanlardada benide goturuyor ben bundan muzdaribim

Denedim canim 1 ay boyunca 1 sn dibinden ayrilmadim askim canim kocisim optum sarildim bana ne yapiyorsa aynisini yaptim fazlasini yapamam cunku onun yaptiklarinin fazlasi yok vallahi yok neyse gorceksin adam zevkten 4 kose oldu resmen dunyanin en mutlu adami bide ustune sikayet neden eskiden bu kadar ilgili degildin beni sevmiyo muydun falan filan dedi yani bu bir cozum olmaktan cikti hatta daha kotu oldu :(

şaka gibi gerçekten,çok fazla ilgi ve aşırı kıskançlık kadınları çok bunaltıyo haklısın,
kendimede acıdım şimdi sen şikayet ediyosun bense keşke benimki böyle ilgilense benle
diyorum...
ama bizden geçtı 2çocuğumuz var istesekte birbirimizle ilgilenemiyoruz..
çocuk olsa belkı düzelir diyeceğimde,belkilerlede çocuk yapılmaz ..
eşinize uygun bi dille sen boyle davrandığında ben rahatsız oluyorum yavaş yavaş
ilgini hafifletsen desen,ılk öncede şu aşırı kıskançlıktan vazgeçmeli....

çok kötü bir durum ben olsam arkama bakmadan kaçardım

ilerde size şiddet bile uygulayabilir

acaba size çok ilgili görünüp,aldatıyor olabilir mi?

Yok canim ya devamli birlikteyi telefonu 24 saat ortada ise bile kendisiyle goturuyor bilgisayar odasina gecse 5 dk gecmeden sesleniyor hadi gel ozledim diye ben sıkılıyorum dedim gitti pc aldi yanimda oturusun artik diye nasil aldatsin hep dip dibeyiz bir yarim saat ayri durmaz

şaka gibi gerçekten,çok fazla ilgi ve aşırı kıskançlık kadınları çok bunaltıyo haklısın,
kendimede acıdım şimdi sen şikayet ediyosun bense keşke benimki böyle ilgilense benle
diyorum...
ama bizden geçtı 2çocuğumuz var istesekte birbirimizle ilgilenemiyoruz..
çocuk olsa belkı düzelir diyeceğimde,belkilerlede çocuk yapılmaz ..
eşinize uygun bi dille sen boyle davrandığında ben rahatsız oluyorum yavaş yavaş
ilgini hafifletsen desen,ılk öncede şu aşırı kıskançlıktan vazgeçmeli....

Asla bu durumda cocuk yapmam kaldiki beyefendi bana askim bak cocuk olursa hep onunla ilgileneceksen cocuk yapmayalim biz ben olurum diyor artik sen dusun canim bu adami nasil duzeltirim ben :(

Ya bu adam beni delirticek kizlar ya :((( daha onceki konumu okuyanlar bilir esimin asiri ilgisinden ve kiskancligindan resmen bunalima girdim biktim ya :( en son dayanamadim artik bagimli gibi 24 saat dibimden ayrilmiyor delirtti beni onsuz nefes almama izin veriyor geceleri oyle bir sariliyorki sabaha kadar uyuyamiyorum cildirdim dun evi alt ust ettim cam cerceve hersey asagi indi bagirip cagirdim bana sakin ol ne yapiyosun gel konusalim dicegine dikkat et bi tarafina bisey ollcak diyo ya benim derdim bitarafima bisey olmasi sanki bunalima girdim gormuyosun biktim ya biktim ilgilenme beni biraz rahat birak diye bagirdim cagirdim tamam dedi ama dunden beri bir lokma yemek yemedi boynunda kocaman sivilce cikmis ben ne yapicam bu adamla ya psikologada gitmeyi reddetti istemiyor ya akil verin ne olur yarin dogum gunum annemlere kendi annesine herkese gelmeyin basbasa olucaz demis neden diyorum gelmesinler simdi seni mic mıc opuP sarilicaklar bende delircem diyor nefes alamiyorum artik :(
canım yaa :44: aslında çok güzel seni çok seviyor bunuda baya baya gösteriyor ama çok abartıyor anlattığın kadarıyla :44: biz ilgisizlikten yakınıyoruz fazlasıda zarar demekki :26:

ya belki esine normal geliyordur gösterdigi ilgi..
sen öyle diyince üzülüyodur, sevmiyor mu acaba diye kaybetmekten korkup dahada üstüne düsüyodur
seytan ücgeni gibi anliyacagin..
ama ben esinede acidim yani adam sana öyle bir baglanmiski hayati sen olmussun bu cok güzel birsey..
yani ne bileyim belki cocuklugunda sevgi ilgi görmedi o yüzden sana bukadar bagli kim bilir..
ama herseye ragmen bence muakak bir terapiste gitmelisiniz veya evlilik danismanina..

Tamam seviyor kabul bende seviyorum ama bu sevginin disinda bir durum ikimiz icinde iyi degil hangi kadin olsa eeee yeter be diye ceker gider cok fazla canim coooooook

Back
X