20 yasinda refakatci olmak

Annen baban nerde peki, neden benim cocugum cocuk yasta, sinavi var ne isi hastanede var demiyorlar? Diger konuya da yazdim, dayin gercek bir rezil essek kadar bir adam gencecik kizin sirtina binme pesinde. Mesaj cek ben gelemem de sonra da engelle. Ne berbat bir ailedir bu yahuu, sirtina binecek bu kiz mi kaldi?? :sinirli:
Neredeyse 1 hafta boyunca 1 buçuk saatlik yol çektim hastaneye gittim geldim. Sabah 7 50 de otobuse binip 9:10 da orada oluyordum. Tek başıma bilmediğim bir şehre gittim geldim. Dayım bir kere bile gelmedi. Hayvanları varmış ( 10 tane inek) onlara bakıyormuş. Her dakika arardı ama anacığını. Telefonla alo demeyi evlatlık yapmak zannederdi. Kontrole bile tek başına götüremez. Ben hastaneleri bilmiyorum, ben kaybolurum der çekilir kenara. Babam da git vicdan azabı çekersin sonra dedi ondan gittim. Simdi iyi artık. 2 haftada 1 kez gidiyorum. Bende soğudum iyicene

Dayin ilk sorumlu kisi annesinden o uyaniklik yapip sorumluluktan kaciyor hic yapamazsa bir bakici tutmak zorunda siz de okuldan devamsizlk yapamam,derslerim yoğun deyin dayiniza o zaman yengen isinden izin alir dayin bir yol bulmaya mecbur kalir sessiz kalirsaniz olmaz.
Yengem işinden izin aldı. Ben bulaşmadım

Back