- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamalısın.Ya gerçekten doğal yollardan olmasını istiyorum doğal kirler falan varsa söyleyin yaşımın verdiği cahilligiyle birşey bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bana yol gösterin
Iyi bi doktor bul hatta amh düşük olanlara devlet raporlu tüp bebek tedavisi uyguluyor şuan bana öyle yapılıyor yasadigin şehrin kadın doğum hastanelerine yada universite hastanesine git infertili kliniği ne yonlendircekler devlette 3 hakkin var dene bekleyerek vakit kaybetme ve vitamin takviyelerine başla ari sütü bal polen omega 3 koenzim q10 ve en önemlisi doktor kontrolü ile sana verilen ilaçlar ile takibi yapAyseofficiall23 Instagram adresim eğer konuyla ilgilenen olursa bana yazın ordan birbirimize yardmci olalım sorunlarımızı konuşalım kızlar
Ya gerçekten doğal yollardan olmasını istiyorum doğal kirler falan varsa söyleyin yaşımın verdiği cahilligiyle birşey bilmiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bana yol gösterin
Az önce karşıma çıktı bi araştırın aklıma sen geldin paylaşmak istedimLütfen yardımcı olun
Yok hamile değilim malsf Erzurumlym buradan aldm biri macun biri hayıt tohumu sıvı şurup gibi biride civanpercemli karışık bitkisel çayCok teşekkür ederim sizin durumunuz nasıl şuan hamile falnmisiniz ve kullandığınız kürler neler
Ne demek asla olmaz ya. Ben ikiz hamile kaldım amh 0.01 ileAmh 0,01 FSH 74
Muayenede yumurtanız gözüküyormuydu. Ve adet olabiliyor muydunuz?Ne demek asla olmaz ya. Ben ikiz hamile kaldım amh 0.01 ile
Sadece ilaç ve iğne ile regl oluyordum. Prp yapıldı ve 2 folikul oluştuMuayenede yumurtanız gözüküyormuydu. Ve adet olabiliyor muydunuz?
Ah canım benim Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Hakkında hayırlı ise gönlünde istediğin kadar çocuğun olsun.Konu hakkkmda bilgim yok ama dua etmek istedim..100.000bin TL çıkıyor masrafı biz de asgari ücretle geçiniyoruz başka gelirimiz yok imkanımız olsa giderdim ama yok burda ki kürler falan görünce bende sormak istedim
Ben de sizinle aynı durumdayım ve yarın prp yaptıracağım. Şuan daha bi ümitlendimSadece ilaç ve iğne ile regl oluyordum. Prp yapıldı ve 2 folikul oluştu
Tuzlada Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde yaptırdım ben. Tüp bebek tedavisini de orda oldumBen de sizinle aynı durumdayım ve yarın prp yaptıracağım. Şuan daha bi ümitlendimPRP yi nerde yaptırdınız acaba
Anladım çok teşekkürler. Şuan hamilemisiniz yoksa doğum yaptınız mı bilmiyorum ama inşallah bebişleriniz sağlıkla büyürlerTuzlada Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde yaptırdım ben. Tüp bebek tedavisini de orda oldum
Teşekkür ederim inşallahAnladım çok teşekkürler. Şuan hamilemisiniz yoksa doğum yaptınız mı bilmiyorum ama inşallah bebişleriniz sağlıkla büyürler
Amh 0,01 fsh74Amy Fsh kaç canim
Tüp bebek olmaz dediler hiç yumurtam.olmadigi için Kıbrıs önerdiler orasida 5 bin euro ona durumumuz yokCanım amh yükselmez diyolar benimde 0.03 fsh 20 senin fsh yüksek onu düşürmek lazım saçma sapan kürler sakim yapma doğal olmasada tup bebek yoluna git yaşın küçük ama yumurta rezervin kötüdoğal regl oluyomusun ilaçları oluyon peki
Azarbeycan var orası 3500 euro ama en son tercih olunmalı istiyorsanız tabikiTüp bebek olmaz dediler hiç yumurtam.olmadigi için Kıbrıs önerdiler orasida 5 bin euro ona durumumuz yok
Sordum mu hatırlamıyorum ama diğer testleriniz ne haldeydi. Özellikle fsh ?Sadece ilaç ve iğne ile regl oluyordum. Prp yapıldı ve 2 folikul oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?