• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yaşındayken sevgiliyle aynı evde yaşanır mı

Ben yaşadım ken evimde vardı ona taşınmıştım 27 yaşındaydım karşımdaki kişiyle öyle sorumluluk paylaşımı vs… sıkıntılarımız yoktu benden daha güzel yemek yapar genelde temizliği de o yapardı derli toplu ilgiliydi. Ama yollar ayrılınca o yaşanan anıları atlatmak zor oluyor. Evlilik yoluna girmediğiniz kimseyle tavsiye etmem

merhabalar kısaca geçeyim konuya şuanki sevgilimle 2 3 senedir sevgiliyiz aynı sınıftaydık lisede her gün görüyorduk birbirimizi. şuan 19 yaşındayız seneye aynı eve çıkmayı düşünüyoruz. okullarımız da yakın. sizce bu doğru mu ikimiz de çok istiyoruz ama internette gördüğüm insanlar çıkmayın falan diyorlar bazıları da güzel bir şey olduğundan bahsediyor. ikimiz de birbirimizim her şeyini biliriz alışığız ama yine de sizlerden tavsiye almak istedim ne düşünüyorsunuz
Daha evlenmeden sizi karısı yerine koyacak temizlik yemek vs üstüne onun yükü. Ne gerek var insan kocasının daginikligidan illallah ediyor siz sevgilinizinkiyle mi uğraşacaksıniz

Back
X