2007 Mart Anneleri Nerdesiniz ?

Ozz_Ayy

✨✨✨✨
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
515
495
628
2007 mart anneleri bizimkiler büyüdü sayilir
gelisimleri,sorunlari yasitlariyla degrlendirmek
daha dogru olur..
gelin bizde tanisip,konusalim.a.s.

Son düzenleme:
selam diyim o zaman ilk biz tanisalim
bende 19.03.2007 dogum yaptim bir oglum var
yaramzmi yaramaz ama cokta tatli
ilerde resim falan koyarim bakarsin
keske ayni anda denk gelebilsekte konussak sohbet etsek :))

cok iyi etmissin hosbuldukkkkk biz daha yeni yeni cogalmaya calisiyoz :))

Son düzenleme:
evet benimki 2 yasinda artik..
becerebilsem profilime resim koycamda anlamadim nerden koycami
sen biliyosun sanirim anlatirmisin bana
seninki daha cok minikmis nasil alistinmi ?

slm bende 23 03 2007 de doğum yaptım bizimkiler artık büyüdüler ve sorunlarıda artmaya başladı. ben yeni katıldım aranıza tanışmak isterim şimdiden m.o

bende artik umudumu kesmeye baslamistim sanirim 2007 mart annesi cok yok diye düsünüyodum burda
3 kisi olduk .
o halde ilk soruyu ben soruyum gelince karsilasmasak bile cevaplarsiniz belki..
oglum geceleri süt iciyor cocuk sütü veriyorum milupanin ama bazilari normal inek sütü vermem gerketigini söyledi sizce ne yapmaliyim simdilki cocuk sütüne devam ediyorum ama cokta kararsiz kaldim. bilgilerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim siz napiyosunuz ? görüsmek üzere

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

evet benimki 2 yasinda artik..
becerebilsem profilime resim koycamda anlamadim nerden koycami
sen biliyosun sanirim anlatirmisin bana
seninki daha cok minikmis nasil alistinmi ?

Onlu hayata alistim onsuz daha önceleri ne yapiyormusum yasiyormuydum diye soruyorum ara sira kendime!!
Benimki kiz adi Rüya!
Kullanici Paneli yaziyor ya oraya bas sonra Profil avatarini degistir oraya git sonra foto ekle ... Böyle anlatmalari hic becermem yaa

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

merhabalar,
inan bana bu konuda yardimci olmayi cok isterdimcünkü ben artik kullanmiyorum ve bosbosuna dolabi bekliyor ama ben berlinde yasiyorum burdan yollamak yenisini almakla ayni fiyata gelir eminim.cok üzgünüm keske yardim edebilseydim..

Onlu hayata alistim onsuz daha önceleri ne yapiyormusum yasiyormuydum diye soruyorum ara sira kendime!!
Benimki kiz adi Rüya!
Kullanici Paneli yaziyor ya oraya bas sonra Profil avatarini degistir oraya git sonra foto ekle ... Böyle anlatmalari hic becermem yaa

evet cok haklisin insanin cocugu herseyi degistiriyor
bende oglumdan önceki hayatimla simdiki hayatimi karsilastiriyorum
hersey öyle farkliki evet bircok konuda kisitlama oldu ama hepsinede deger..
cok güzel anlatmissin saol bak resmi koydum oglusumun ama su cetvali yapamadim budefada bide o konuya el at lütfennn :))

merhabalar,
inan bana bu konuda yardimci olmayi cok isterdimcünkü ben artik kullanmiyorum ve bosbosuna dolabi bekliyor ama ben berlinde yasiyorum burdan yollamak yenisini almakla ayni fiyata gelir eminim.cok üzgünüm keske yardim edebilseydim..

Çok teşekkür ederim, çok incesin... İçtenliğin çok hoş! İnan vermiş kadar oldu. İyi haber! Yarın bizim Mart annelerinden bir arkadaşım yolayacak bana pompasını, o kullanmıyormuş! Teşekkürler! :))

Çok teşekkür ederim, çok incesin... İçtenliğin çok hoş! İnan vermiş kadar oldu. İyi haber! Yarın bizim Mart annelerinden bir arkadaşım yolayacak bana pompasını, o kullanmıyormuş! Teşekkürler! :))

süper valla cok sevindim ins. bu defa isine yarar..

Back
X