Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benimki 2 yasinda artik..
becerebilsem profilime resim koycamda anlamadim nerden koycami
sen biliyosun sanirim anlatirmisin bana
seninki daha cok minikmis nasil alistinmi ?
Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...
Onlu hayata alistim onsuz daha önceleri ne yapiyormusum yasiyormuydum diye soruyorum ara sira kendime!!
Benimki kiz adi Rüya!
Kullanici Paneli yaziyor ya oraya bas sonra Profil avatarini degistir oraya git sonra foto ekle ... Böyle anlatmalari hic becermem yaa
merhabalar,
inan bana bu konuda yardimci olmayi cok isterdimcünkü ben artik kullanmiyorum ve bosbosuna dolabi bekliyor ama ben berlinde yasiyorum burdan yollamak yenisini almakla ayni fiyata gelir eminim.cok üzgünüm keske yardim edebilseydim..
Çok teşekkür ederim, çok incesin... İçtenliğin çok hoş! İnan vermiş kadar oldu. İyi haber! Yarın bizim Mart annelerinden bir arkadaşım yolayacak bana pompasını, o kullanmıyormuş! Teşekkürler! :))
Selam benİmde bİr oğlum var 06.03.07 doğumlu bende artık bu sayfadayım görüşelim kızlar