2007 Mart Anneleri Nerdesiniz ?

Merhabalar aranıza yeni katılıyorum, yani sitede yeniyim. Ben de 2007 Mart annesiyim. Oğlum 12.03.2007 doğumlu ve tabii bana göre dünyanın en tatlısı :hooray:

bi karsilasipta sohbet etme imkanimiz olmadi :((

iyi bayramlar dilerimm herkese , a.s.

merhaba benim oğlumda 1mart doğumlu yarın 3.yaşımızı kutlucaz inşallah bütün martlıları öpüyorum

2007 Mart anneleri biraz tembel çıktık galiba :))
Çocuklarımız 3 yaşını doldurdu,gelişimleri nasıl,sorunlarımız neler,paylaşalım arkadaşlar.
Oğlumu bu yıl anaokuluna vermeyi düşünüyorum ve araştırma yapıyorum. Bu yıl için yarım gün vermeyi düşünüyorum. 5 ve 6. yaşında tam gün gidecek zaten,birden sıkmayalım çocuğu. Şimdilik çok hevesli bakalım başladığında nasıl olacak :))
[

2007 Mart anneleri biraz tembel çıktık galiba :))
Çocuklarımız 3 yaşını doldurdu,gelişimleri nasıl,sorunlarımız neler,paylaşalım arkadaşlar.
Oğlumu bu yıl anaokuluna vermeyi düşünüyorum ve araştırma yapıyorum. Bu yıl için yarım gün vermeyi düşünüyorum. 5 ve 6. yaşında tam gün gidecek zaten,birden sıkmayalım çocuğu. Şimdilik çok hevesli bakalım başladığında nasıl olacak :))
[

Merhaba
Benim oğlumda 21.03.2007 doğumlu. Geçen sene kreşe verdim. İlk başta bende sizin gibi yarım gün vermeyi düşünmüştüm ama arkadaşımın uyarısı üzerine tam gün verdim. İyikide tam gün vermişim. Yarım gün veren arkadaşımın çocuğu bocalama yaşıyor. Yarım gün evde, yarım gün okulda. Yinede siz daha iyi bilirsiniz ama tam gün vermeniz çocuğunuz açısından daha yararlı olacaktır. Ben oğlumu 5'te almaya gittiğimde herhangi bir oyun oynuyorlarsa gelmek istemiyoryerimseniben

merhaba ben 2010 mart annesiyim arkadaşalr dün çok kötü bişey yaşadım bununla ilgili ne yapabiirim sizlerde bana destek olun lütfen

Bebedor Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

şu linkteki bebek filesi varya onun alltta elle tutulan yerini ağzına geçirdi bi tarafı alt çnesinde bir tarafı ağzının içinde alt damağına geçti çığlıkalrına yetiştim tabi ben çıkaramadım oynatınca daha çok ağladı allahtan abbası evdeydi o kırarak açtı .. bununla ilgili tüm olumsuz yorumalrımı herkese bildirmek istiyourm ... aslında yurt dışınd bununla ilgili firmayada büyük yükümlülük düşetr ama burası türkiyeişte..
lütfen düşüncelrinizi özelden yazın ki takip edebileyim

Back
X