2007 mayıs annişleri

ben iyi zayıflarım ozaman peşinden koşmaktan dimi?siz de kilolar ne alemde? yaza kadar eski halime döner miyim acaba?siz kilo verdiniz mi?

kaydirigubbakcemile4valla canım benim oglan 18 aylık oldu bütün gün peşinden bir saga bi sola koşturuyorum kilolar genede aynen kalmaya devam ediyo çıldırıcam bitürlü gitmiyolar ama bebişlerimiz ne tatlı oldular dimi etrafımda anne diyerek döndükçe kiloları unutuyorum neyapayım elbet bigün ....:jeyyar:

mrh arkadaşlar..bende mayıs annesiyim.benimde kızım 18 aylık ve birde 8 aylık hamileyim..ne kadar yorulduğumu siz tahmin edin.kızım çok hareketli..ben tam kilolardan kurtulmaya başlamışdımki tekrar şişdim..artık 2 çocuğun peşinden koştururken daha kolay gider umarım kilolar.

2007 MAYIS annişleri özellikle 6 ayına kadar hala geceleri çok sık uyanan bebişleri olanlar bebişleriinz nezaman kesintisiz uyumaya başladı ve bunu nasıl başardınız? bu uykusuzluk beni maf edecek :bbo:

selamkaydirigubbakcemile3 valla canım bir hafta öncesine kadar enazından su içmeye kalkıyodu bu hafta birazda rahatsız oldugundan ilaç içiyo ve gece yatıp sabah kalkıyo aslında rahatladım diye bilirim keşke hep böyle uyusa bide benimki emzik düşkünü agzından çıktıgı an uyanıp aglıyodu bir haftadır onuda yapmıyo seviniyorum vallahihoyyyt

merhaba benim kızım 18 aylık çok yaramaz hiç durmuyo benim kiloyla derdim yok ama kızım emiyo geceleri çok sık kalkıyo beni maff ediyo

ama çok tatlılar ya yarım yarım konuşmaları varya herşeyi untturuyolar

arkadaşlar bende 2007 mayısta doğum yaptım gerçekten çocuk bazı şeyleri size unutturuyor ama çokta yoruyor ben çalışan bir anneyim kilolarımda kolaylıkla kurtuldum

Back
X