2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim unutmadim,seni yazdigimi sanmistim.Canim sen nasilsin?Is nasil gidiyor?Kalicimisin?Bebisin nasil sobaya alisti mi?

iyiyiz çok şükür fikriyecim sobaya da alıştık çok şükür bir sorunumuz kalmadı ben işe devam ediyorum onurda babaannesiyle kalıyor ii anlaşıyorlar çok şükür inşallah s

iyiyiz çok şükür fikriyecim sobaya da alıştık çok şükür bir sorunumuz kalmadı ben işe devam ediyorum onurda babaannesiyle kalıyor ii anlaşıyorlar çok şükür inşallah s

Iyi oldugunuza cok sevindim canim.Ne guzel tontis babannesine alismis.Bizimki hala alisamiyor gercegi bi aksam goruyor onu da.ama bi onunla uyumaya alissa cok guzel olur ha bi de babaannesinden yese ben rahat olacam.
Calis canim calis,Insallah cok yakinda yeni ev alirsiniz.Keske en de calisabilsem de yakinda bir ev dah aallaim.Gua 4 evimiz var ama hic birisinde oturamiyoruz,hep biriyle ortak oluyoruz satamiyoruz da.:hulya::hulya::hulya: calismak lazim calismak.

Burcu iyi aksimlar,nasilsin canim?Bugun daha iyisindir umarim.Tontis nasil?
Bizim babaannemiz de grili maskeile geziyor evde,Sanberk icin korkuyoru hastalanmasin diye.

merhaba fikriye benim biraz soğuk algınlığım var galiba grip oldugumu düşünmüyorum ama eşim gripiıymişim gibi davranıyor beni karantinaya aldı egeye yaklaştırmıyor bugün annem geldi egeye baktı yarın içinde eşim izin alacak cocuga bakmak için ama ben grip değilimmmmm kiiiiiiiii ((((((((((

hahahha bu durumdan faydalan canim,oh ne guzel baksinlar biraz cocuga,sen de keyf ya biraz.sicak sicak cayini ic,bataniye altinda tv zle,degi gazete oku.

Canim kusurama bakma ama ben cikiyorum,butun gun bas agrim var pc de oturunca daha da kotu oldu.Sana iyi geceler.umarim yarin hepimiz tolaniriz.

iyi geceler fikriyecim
sanberke sevgiler öpmüyorum bulaşmasın diye :kedi:
ama oğlumdan uzak tutmaları üzüyor beni gördüğü zaman kucağıma gelmek için ağlıyor :a015:

aramıza hoşgeldin BLS08 a.s.
kendinden bahsetsene biraz bebişin kaç aylık calışıyor musun kaç yaşındasın

kızlar 15aylık kızım var ismi BELıS ankarada oturuyorum şuan eşimin işinden dolayı geçici olarak kayserideyiz çalışıyordum fakat kızımı kendim büyütmek adına şuan çalışmıyorum seneye her halde başlarım kızımdan önce 3 düşüğüm oldu anlıycanız zor bir hamilelik geçirdim kızlar bende sizi tanımak isterim

bls08 hoşgeldin canım..ben tokatta oturuyorum 28 yaşındayım ev hanımıyım üç tane oğluşum var isimleri burak,onur eymen

selam kızlar nasılsınızz
bende uzun zamandır gelemedim bebişler nasıl
bls 08 hoşgeldin canım benimde 3 tane çocuğum var ev hanımıyım canımcım
kızlar gündüz pek kimse olmuyo burda galiba bende gece gelemiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…