2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yakınlarda kimsem yok ama üçününde uyudugu 2 saat yanlız kaldıgım oluyor...sürekli evin içinde dışarıyı bile görememek yemek yap oğlanların yemegini düşün evin işi derken daha çok beynim yoruldu sanırım..

lutfen cikma.Baska ne yaptiniz canim.Biraz sinir etmisler seni bu pasalar.
Gelcek fikriye teyzesi isircak onlarin tontis populari.

Evet canim aslinda bebisler o kadar cok yormuyor da surekli ayni seyleri dusunmekten ve yapmaktan insan bulaniyor acikcasi.Ben disiriya cikmadigim gnleri oluyor gece ve gunduz birbirine karisiyor.Belki komik olur ama bugun kac yasinda oldugumu unuttum.kendi kendie sormaya basladim bide saymaya basladim.Ne garip bir durum.

bazen kızıyorum kendime çocuklarım çok şükür sağlıklı bundan büyük ödülmü var sanki sabret büyüycekler diyorum

Bugun bunu da dusunuyordum ben,gecen sene daha yeni 3 ay olmusti Sanberk minik hep elimdeydi.simdi ise surekli kosuyor biryerlerde bisey karistiriyor.Cok kiziyorum ona ama bu gunlari o kadar cok bekliyordumki...simdi niye kiziyorum?

Ben 84 luyum canim.yani 25 yasindayim.ama bugun birden oyle kafam karasti.yok ben 24 yasindayim diyorum ama degilim maalesef .cok yakinda 26 olacam inanamiyorum.Zaman ne cabuk geciyor.

yok kız 25 olucan yaşına girene kadar 25 sin haaaa. valla ben kendimi daha kötü hissediyorum o zaman
çünkü ben 81 liyim yani sen 26 olursan ben 29 olucam ben kendime 28 e alıştırdım doğumgünüme kadarda öyleyerimseniben

aslında hiç yaş takıntım yoktur ama sanki 30 dan sonra çook hızlı geçicekmiş gibi geliyor hayat..hani 20 li yaşlarda herşey kabul görürde 30 olup geçtinmi daha bir kısıtlı olur gerçi beni daha gençkız sanıyor görenler ama yaşım fazla işte:))

fikriye bebişim 1 tane olsaydı eşimle istanbula bende gelirdim senin yanına gelirdim mutlaka yağmurada tabii ne güzel olurdu kurs belli oldu 7 aralıkta başlıyacak aralıgın sonuna kadar

Canim bu tv olayi icin Bizimki cok tv izliyor onun icin emek yidirmek disinda tv izletmiyorum.Gecen gun arkadasim gelmisti ya.Onun komsunun 4 yasinda cocugu var hala konusamiyor.Aslinda bizim bebislerin yasindayken tek tuk biseyler soylermis ve anlasilmadan diyalog kurumus.Dr goturmusler tv den demis.Tv bildikleri unutturuyormus.Yani dikkat etmemiz gerekiyor.Ama tv seyremedin bir lokma yidirebilcem mi?Genelde ara ogunleri tv izlettirmiyorum cunku kisa suruyor ve oyuncaklarla idare ediyoruz.Ama ana ogunlerde tvsiz iydirmem mumkun degil.

canım bendede tv.sabah açılıyor akşam kapanıyor valla reklam çıktımı gözlerini ayırmıyorlar olabilir valla izletmemek lazım çocuk oyunuda bırakıyor kilitleniyor resmen.. ama ablamın çocuklarıda çok düşkündü klipler reklamlar ikiside çok erken ve düzgün konuştu

sorma bizmkilerde reklama göre ağızlarını açıyorlar reklamsız 2 lokma yiyip kaçıyorlar reklam başlayıca arka arkaya veriyorum

Iste boyle ogrnekler de var.Demekki cocuga bagli da olabilir.Sanberk de oyle oyunu brakir tv icin.Daha kotusu direk yapisiyor ekrana.Sirf tv yetismesin diye plazma almayi dusunuyoruz yoksa ihtiyac duymuyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…