2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi alttakilerde zor oluyormu sanırım onlarında yeri hazırdır geçen bayram burak baya eziyet etmştş yeni çıktı biri önce kökü oluşuyor herhalde

canımben gelmiycem eşim gelicek ben nasıl gelirim 3 çocukla annem yanıma gelicek

buragın 9. dişi çıktı eymende 8 tane var ama 9. çıkmak üzere onurda 6 tane var onunda 7. geliyo huysuz bu günlerde

eee sanberk ne yaptı bugün bana 1 gününüzü anlatıcaktın

bugünlerde yağmur da yok inşallah gözleri falan kötü olmamıştır

ah be canim Allah yardimcin olsun,Bazen diyorum bu disler ciksa artik da rahatlasak,ama kimbilir ondan sonra ne cikar.Keske gelenilseydin,ne guzel olurdu.Ama annen yanina gellecekse senin icin iyi olur.En azindan biraz yardimcin olacak.
Gel suruyormusun,kullanmiyorsan kullan iyi geliyor bebislere.

8 dişi var ama azıları çok kabardı bir kaç gündür hiç birşey yediremiyorum nasıl yediriyorsunuz kıızlar zorlamak istemiyorum bıraksamda aç kalır bütün gün

Ben de normalde daha sivi ve yumusak iyecekleri veriyorum,mesela kahvaltida normalde ayri veriyorum ama bu donemlerde bulamac veriyorum,istedigim miktarda yemedigise sonraki ogun dah aerken veriyorum yada iki ogun arasi biraz meyve suyu veriyorum.

benimki hala emiyor akşam sadece hazır muhallebi yapıyorum çok zor yedirebiliyorum bu iştahsızlıkları ortalama kaç gün sürüyor çünkü azılar zor çıkacağa benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…