2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslında zemini hazırlanması uzun sürüyor mesela bizimkini 2 ay önce eziyeti vardı buragın azısı yeni çıkrı çıkarken eziyet etmedi.....şimdide 1 haftadır onur mız mızlanıyor onunkide hemen çıkmıycak sanırım kökü oluşuyor eger kökü hazırsa 2 gün falan sürüyor

kahvaltıda peynir( ekmege sürülenden alıyorum iikidir rahat oluyor) tahin bal yada reçel zeytin bunları ekmek parçalarına koyup ağızlarına veriyorum domatesi sevmiyorlar arada yumurta haşlanmış yada tavada bunları veriyorum

benimki hala emiyor akşam sadece hazır muhallebi yapıyorum çok zor yedirebiliyorum bu iştahsızlıkları ortalama kaç gün sürüyor çünkü azılar zor çıkacağa benziyor

masallah.ne guzel hala emzirebiliyorsun.Boyle donemlerde bol bol emzirebilirsin canim.Bebegin yeterli mineraller ve vitaminleri alabilmek icin sen de kendi beslenmene ozen gstermelisin.
Baska ekmez,tereyagi,tahin yidirebilrsen iyi olur,bunlar bol enerji verenler,

İYİ GECELER kızlar anam büyük olmuş pardon azmettim dicem ama ben değil oğlum azmetti uyumadı hala bende size geldim nasılsınız

benim oğluşum ishal oldu kızlar dişimiz geliyo öff tükendim artık ne yorgunum bilseniz ruh halim sürekli değişiyo yorgunluktan

iyi aksimlar Aysegul,coktan beri ugramiyorsun,bugun gelmissin ama biz yoktuk.Sen neler yaiyorsun canim?en buyuk cocugun okula gidiyordu dimi?

hoşgeldin ayşegül sorma valla bizdede biri başlıyor biri bitiyor iyide bilen varmı bu diş çıkarmalar ne zaman biticekkkk

bir yandan gazete okuyorum şu münevver cinayetini okuyorum valla bu psikopatlar baba oğul öldürmüş kızı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…