2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu saate kadar beklemiyorum eşimin yiğeni gitti bu hafta gazi ünv. olarak görürüm belki dedim

eskiden kaçırmazdımda şimdi uykum geliyor

merhaba hanımlar.bugün çok yorucuydu.ancak bakabildim.

uykudan bahsedilmiş.oğlum saat 8-9 gibi uyumak istiyor ama bu vakitte uyuyunca fatmanınki gibi sabaha karşı dinç ve oyuna aç uyanıyor.o nedenle saat 10 da uyutuyorum ve sabah 7 de kalkıyor.sanırım en az uyuyan benimki.fatmacım seninkinden beteri var yani.haaa birde hala emerek uyuyoruz.gece boyu sık sık uyanıyor bu yüzden. memeden kesmek istemiyorum iş dönüşü göğüslerim öyle dolu oluyorki o süte kıyamıyorum hemen emziriyorum.

yarın cumartesi ohhh be tatil diyeceğim ama eşim ankaraya gidicek anlayacağınız bütün gün enesle mesaim olacak.artık o şımarıklığıyla benden neler neler ister kestiremiyorum.gözüm korkuyor.

hoşbulduk aynurcum. evet gizemi bu tüm dünyam bu çünki.
beyaz show benim en sevdiğim programlardan biridir özellikle öğrenciliğimde. bende gazi üniversitesi mezunuyum yani bu program izlenir.

eee şimarsın enes bey annesi tüm gün yanında olucak hakkıı
tabi hakkı.aynur bir görsen sanki büyük insan gibi şımarıyor ya.o ağzı burnu şekilden şekile giriyor çok komik oluyor bu.artık sürekli ufff deyip nerelerini öptürür bilmem.

senecim hoşgeldin
gecenlerde bir yerde sütten kesmenin en uygun 15. ay oldugunu okumuştum ondan sonra zor oluyormuş
tabi insanda nasıl kıyar değil mi o süte

ben yatıyorum kıslarr herkese iyi geceler
uyku dedik oğlum uyandı
uyanmazdı bu satte hayırdır inşallah bekliyorum uyusun diye

hepinize Allah rahatlık versin
iyi haftasonları yarın benim burda son haftasonum doya doya gezip alışveriş yapacağim :lepi:

çok sempatik iyi niyetli beyaz..mesela okan bayülgeni hiçç sevmem...eskiden bilirmisin beyazın radyo programı vardı bayılırdım ben kız yurtlarından aralardı

ayy çok tatlı sene yaa bide uff uff mu diyo canım benim bakıcısı kim tanıdık falanmı

yaasın alış veriş.daha güzel bir terapi yok benim için.altını üstüne getir.
doğru canım kesmem gerekiyor ama bir yandanda sadece emerek uyuyabiliyor benimki.gündüzleri ben olmayınca rahatta beni gördümü asla başka bir şey istemiyor.
iyi geceler canım bol enerji topla çok alış veriş yap.

ayy çok tatlı sene yaa bide uff uff mu diyo canım benim bakıcısı kim tanıdık falanmı

burası çok küçük bir yer aynur herkes herkesi tanıyor.daha önceden tanımışlığım olan çok cici bir genç kız.liseden çocuk gelişimi mezunu.üniversiteyi kazanamayınca bu işi yapmaya başlamış.talibi çoktu ama altından girdim üstünden çıktım piyasa ücretinin üzerinde bir ücretle ikna ettim.çok memnunum.

ben canı yandığında öpüyorum onu sizde de öyledir sanırım çoğu annede var çünki.oda böyle nazlanınca durduk yere canı sıkıldığında kolunu bacağını uzatıp ufff diyor bendew öpüyorum ama gülmemek için zor duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…