2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anlamadım ben galiba canım yine
sen burdaki yasadığım şehri mi sormuştun :bbo:

canım yurt dışındasın şu anda orda kim var kiminle kalıyorsun?

kendi evin aksarayda bunu anladımdelikafadulden

iyiyim yelizcim canım grip aşısı olunca oğlunda herhangi bir rahatsızlık oldumu 2. dozu 4 hafta sonra yapıyorlarmış diymi

canım tek seferde yarım doz vuruluyor 2. si diye birşey yok..halsizlik burun akıntısı hiçbirşey yapmadı gayet iyi kuzucuk hiçbir yan etkisi olmadı..

canım yurt dışındasın şu anda orda kim var kiminle kalıyorsun?

kendi evin aksarayda bunu anladımdelikafadulden
Frankfurttayız canım
burda ev tuttuk bi tane
kimse yok yalnızız
aslında eşimin akrabaları var ama cok uzaklar

kusura bakma akşam o kadar uykuludum
ki bir türlü anlamadım :kedi:

sene siz de mi ayni ben de hep operim bizimki oynarken fazla vurmadigisa gelir uff uff der ofleyim diye tabiki de opeyim,Bizimki bu sabh babasinn pesinde kosarken surekli babaci babaci deyip duruyordu babasi da ucuyordu tabiki.Ilk defa baba deyil babaci babacigim demk istiyordu herhalde.Bana da cok kez anneci diyor ozellikle simartigi zamnlarda.

gecen hafta sonu Sanberke bunlari almistik,yemek yidirirken ise yariyor,o onlarla oynarken ben agsini dolduruyorum

aynurcum selam=bugun erkenden geldim ama kimse gelmedi daha,sizinle sohmet etmeyi cok ozledim,ben bu gunlerde cok yoruluyorum ondan da pc ye bakamadim fazla,aksam da netim cok kotuydu sayfalar acilmiyordu.Seninkiler uyumustur dimi.Pasalar nasil.

slm fikriyecim nasılsın resimlerimize bakıp yorum yapmışsın çok teşekkürler canım

merhaba Fatmacim,fotoraflar cok guzel,bebisin cok yakisikli,tombu,ah ben cok severim boyle bebekler ama benimki oyle degil maalesef

iyi geceler hanımlar kaç gündür ugrayamadım buraya geçmişte çok sayfalar oluşmuş okuyamıyorum işler hiç bitmiyorr çok sıkılıyorumm.
kimseler yok galiba.

kurduk canım 1 haftadır falan yakıyoruz çok şükür onur da öğrendi yaklaşmıyor bazen unutuyor tabi ben devamlı takipte oluyorum yaklaştırmıyorum

fatmacim ogrenir tabiki,ama daha bebekler oldugunu unutmayalim.Benimki de kac gundur hava guzel balkonn kapalri hep acik bizimki de odadan odaya geziyor hep korkuyor hem yineden balkon kenerinda tutulmus binecek diye.Tutuyor sonra bi bagriyor anneeeeeeeeeeee anliyorum hemen.anlamadim hem korkuyor ama yineden yapmadan gecmiyor,Yazin ne guzeldi brakiyordum balkonda denizden toprak da getirmistik oynardi ben de biraz ev islerimi yapardi,buyudukce daha zor oldu ya.

aaa saat kac oldu kimse gelmedi daha?ben geldim diye mi kactilar?yoksa kocacilarin yanindilar?benimki bu gece iste ben yalnizim oglucum da uyudu uyuku tutmuyor.
Fatmacim siz neler yapiyorsunuz eni belalar var mi sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…