BLS canım ne güzel sanırım senin kızındı değil mi çişini söyleyen bizde ipuçları versene nasıl başladınız
bende klozet adaptörü aldım ama oturup duruyor üstünde çişş diyor benimle ama yapmıyor
bu arada neden özel yapmıyorlar şaşırdım bizim burda da özelde yapılıyor aslında sağlık ocağında yaptırmak daha güvenli
benim oğlumun ateşi hala devam ediyor doktor 3. günün sonunda hala devam ederse tekrar getirin demişti ama babamızın işi cok yoğun artık yarın inşallah...
sadece ateş ama ve herşeye ağlayan bi çocuk oldu artık ege
her hastalık ve her yeni ortam bizde çok şeyi değiştiriyor bazen iyi bazen kötü...
Önwmli dwğil canım,ama keşke görseydin ne zamandan beri karşalıp konuşamıyoruzsenin açık old görmemişim fikriyecim msn arkadaşlarla görüşüyorum bazen böyle uzaya biliyor yatma saatim uykuya pek düşkünlüğüm yok zaten sabah 8.00dede kalkarım çalıştığım zamanlardan kalma bir alışkanlık herhalde
kızlar bu gün dr. gittik oğlanların tahlillerinde birşey çıkmadı çok şükür dr. genede kan şurubu verdi normalde 12. olmasını isteriz değerlerin ama 11.7 çıkmış dedi o yüzden arada verin dedi..ama eymenin testislerinden birini göremedi röntgen istedi eğer bir sorun varsa ameliyat dedi inşallah bir sorun yoktur kızlar...
çiş konusunda valla gözüm korktu ben üçünün çiş saatini nasıl aklımda tutarıç öffff.
bende oğlanlara perşembe yada cuma aşıya götürücem inşallah
kızlar ya uğrayamıyorum zaman bulup..sabah kalkıyorum kaana kahvaltı yaptırıyorum sonra öğle yemeğini hazırlıyorum hemen annem geliyor ben gidiyorum eczaneye..umarım hepiniz iyisinizdir..bebekleride sizide tek tek tek öpüyorum..bu arada kusma ve ishal salgın var çeşme sularını içmeyin içirmeyin kuzulara dikkat edin..şimdilik bu kadar bizi unutmayın fırsat buldukça yazacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?