kızlar tam tatile çıkacağımız gece ege ateşlendi çok kötüydü yavrum hatta ateşten titremeye başladı hemen fitil şurup falan verdim... velhasıl tatile çıkamadık yavrum iyileşsin önce ondan önemli değil ya..
acile götürdük direk ve yine boğaz enfeksiyonu dedi ve yine antibiyotik verdi... bir boğaz enfoksiyonu çocuğu böyle yapar mı yaaa....
geçen seneyi hastalıksız atlatmıştık bu yaz niye böyle oldu anlamadım yavrum bi iyileşemedi....
aynen öyle canım hep çorba çorba gerçekten sıkılmış olabilirler.Ama siz hala özel çorbaları yapıyormusunuz?Ben akşamları bizim yemeğimizden veriyorum öğlende şse bizim yemediğimiz enginar kereviz gibi sebzelerinden çorba yaparım.Böyle daha rahat oldu.Ev yemekleri de daha bi iştahla yemeye başladı.Bi de bunu yapıyorum kuru fasulye ve nahut gibi yemeklerin içinde birer biber eklerim,öyle kesmeden tümü.Sonra yemek yediriken içine o biberi de parçalayıp eklerim.bu şekilde sebzesini de yemiş oluyor.Bazen ise ayrı bir tencerede biraz sebze haşlarım yemeğinin yanına onları da yiyor.fikriyeciğim msn açık kalmış ben yoktum başında sanırım kardeşim vardı....bu arada onurda aynı çorba içmiyor ama yemek yiyyor çocuk bıkmış artık çorbalardan hergün çorba yapardık sebze,mercimek,tarhana derken sıkıldılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?