Arkadaşım ben pilav makarna vermeye korkuyorum,dişleri az yaa,çiğneyemez gibi geliyor.Sen parçalayarak mı veriyorsun veya senin bebişin dişleri çok mu?
tutku ben veriyorum balık yedigi gün
balıgın taze oldugundan emin olursan ver bişiy olmaz
geçmiş olsun demek uzmanların dedikleri doğru.yani balık ve süt ürünlerinin birlikte tüketilmemesi lazımmış gerçi sen birlikte vermemişsin arasa 4-5 saat var kesin balık bayatmıştır...arkadaşlar ben oğluma bugüne kadar hep balık verdim ve gece içerken mamasını verip uyutuyordum hiçde birşey olmuyordu,geçen hafta hamsi aldım öğlen 16:00gibi yedirdim gece 20:00de pınarın ilk adım sütünden verdim uyuttum gece 4:30da böğürerek kusmayla uyandı 2 saat kadar ara ara kustu geçmeyince acile götürdük bebeğimizin besin zehirlenmesi geçirdiğini söylediler zaten her kusmada çok kötü balık kokuyordu..yawrumu hastaneye yatırdık 3 gün serum tedavisi gördü ama damar yolu bulamadılar çok acı çekti yawrum tabi bizde onunla beraber mafoldukmafoldumben şimdi 4 gündür evdeyiz ishalimizde yeni geçti ama çook huysuz yawrum dewamlı ağlıyor yemiyor ve doktorlardan ötürü insanlardan korkmaya başladı napıcam bilmiyorum:1shok:
doktorumuzun dediğine göre balık bayatmış uyurken sütte içmesi bunu tetiklemiş,sanırım uzun bir süre eve balık sokmucamaman balık alırken çok dikkat edin taze mi diye sordum taze dediler ama güvenmeyin.. şuan o şirkete dava açıcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?