- Konu Sahibi deryahakan
-
- #27.921
emine hoşgeldin şekercim
geliyorsun cee yapıp gidiyorsun hayırdır birşey yoktur umarım.
yok bitanem herşey yolunda senide msnde göremiyorum bayadır.umarım bişey yoktur a.s.
Edoşum çok güzledi valla çok eğlendik.. Aynı anda emmek istediklerinde yollara sığamadığımıs göre yere göre de sığamayız en iyisi biz misslere sığınalım dedik.. Orda emzirdik.. En huysuz bebek Onur Emre seçildi.. delikafadulden (zaten pas vermiodunuz huysus da diyince anitadan ümidi de kesçez heralde senağlama) oğluşum mızıklayınca kayrayı da üzüntüden ağlattı. Canım kayracım çok duygulu bi bebek olduğundan arkadaşının ağlamasına dayanamadı.. Kayra aynı zamanda fırıldak gibin sürekli dönmekte..denizcim de bi havalı bi havalı annatamam.. Tankından(tankı var onun kız) çevreyi izliyo böyle kara kara gözleriyle canım benim. sengözlerimebaksanab
Kızlar çocukları şort tişörtle çıkarmışlar. anam biz kışlık kaldık yanlarında.. hava da pek sıcak olmuş biz görmeyeli ya inşallah isilik olmayız.. :roflol:
canım gördüm gördüm hepiniz bebişlerinizle muhteşemsinizŞeniz
Tatile gidemiyorum diye üzülen sevgili Aralık anneleri!(Örn:Miss)
Anita'dan yazlığımıza davet var.Bekleriz sengözlerimebaksanab
Kızım gece çok uyudu.Ben de sonradan yatmama rağmen 7 saat deliksiz uyumuşum.Bu 7 saatlik uyku hiç iyi gelmedi bana.Uzun süre kendime gelemedim.
İstanbul'daki arkadaşlar;toplantınızı bitirin de gelin gari.Meraktayım ben.Fotoğrafları dört gözle bekliyorum.Hangi bebek huysuzdu,hepsi aynı anda emmek isteyip de toplu halde bebek bakım odasına sığabildiniz mi?Daha daha neler oldu?Hadi gelin de anlatın bakiim alkisalkisalkis
merhaba arkadaşlar iyisinizdir umarım ayyyy yine çok hareketli bir hafta yaşıyorum sizlere bebeklerimizi kremsiz banyo suyuyla nasıl mis gibi ve yumuşacık yaparsınız yazacağım ama merak edin AZ SONRA :)))
günaydın kızlar nasılsınız
kızlar dualarınıza ihtiyacım var.hani anlatmıştım ya size ben işe başlayıncA bebek durmadıkça annemin tansiyonu yüksek diye şimdi sağ kolunu kullanamıyor dün nörolojıye gittik beyin hasar görmüş olabilir dedi ve yarın mr çekilecek.lütfen dua edin bizim için.
canım yaaa merakla bekliyorum. senin bu tariflerine bayılıyorum benkaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar kızlar katı meyva sıkıcağı alan varmı ben araştırıyorumda sizede sorayım dedim
canım ne güseldi yaaaaaaaaa.... keşke daha erken buluşsaydık şimdi işe başlicann olmadı.. sonra byata lilyum ve ballımlada görüşcessssssssssssss sende işten izin alır gelirsin artıkın kaydirigubbakcemile
canım senin nezdinde begenen merak eden tüm arkadaşlara teşekkürler.. bende anlatcam bide bnm ağzımdan dinleyin kaydirigubbakcemile3
ahh canımmmmmm pişman ederim senii.. kocama sölüümde atlayıp geleliim şu anitayıda mıncıklıyım szk da çatlasınn sırnaşık şey şaka bi yana vaşlla düşünmen yeter ne iyi dostluklar oldu burda yaa ahh duygulandırdın beni edoşummmm a.s.
ben söledim dayanamadım sen gelene kadar çatladı millet kısssss :roflol:
ah canım ya çok geçmiş olsun inanılmaz üzüldüm. İnşallah gecici bişidir de düzelir senağlama
canım ben tüyoyu aldım kso.dan.. banyo suyuna kepek katıomussun. yemcilerde bulunuomuş ama ne oldugunu anlamadım :uhm: anlatıcaktı ama yogunluktan konusamadık.. ha bu arada doktoru emin mindanıda değiştirmiş ona gitmiomuş artık.
ben hepsiburadadan bunu aldım canım yeni.. şimdilik gayet iyi gidiorusHepsiburada.com : SINBO SJ-3122 KATI MEYVE SIKACAĞI | Beyaz Eşya & Mutfak
Canlaar,
gerçi bu işi en iyi kso anlar sanırım o denemişti diye hatırlıyorum ama.
ben dün oğluşa yoğurt mayaladım. 2 kavanos. bir normal yoğurttan ok onu ilk denemede tutturduk çok şükür accuk daha sıcak tutarsam ve daha az amay katarsam daha iyi olcek onu annadım.
diğerini kefirden mayaladım. o nedense daha akışkan bişi oldu tadı ayrana benziy ama kefir de öyle diil mi zati. acep böyle mi olması normal. bilen var mı aranızda?
bende yogur mayaladım kefirden deil ama ilki cok sıvıydı sanki sütlü ayrandı ama ikincisini cok güzel oldu katıydı bizimkinin cok hoşuna gidiyo severek yiyo
ben geldim.
ben kıskandım sizi emme:çok üzgünüm:
Kıskanma sen şekercim biz seninle öğle tenefüsünde cevahirde bilem buluşuruz :1hug:
missim çatlatma kıs beni valla oturur ağlarım taa ataköylerden duyulur ağlamam.. senağlama
aa nie gitmiomuş kıı. ben de emin mindan için eşimi ayartmaya çalışıyomkafamçokkarıştı
herkese hayırlı cumalar annişlerim...
biz de yarın mihenkle buluşucaz burda.
heyecanlandım şimdiden :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?