2008 Aralık Anneleri

suzi sanada günaydın şekercim
sana bişi dicem ama gülmek yok yada kızmak yok tamammı.
dün akşam yattım yatağıma ağzıma bir şarkı takıldı

Kırklar dağının düzü
Ziyaret çarptı bizi
kör olasın susan suzi
sular apardı bizi

Köprü altı kapkara
Suzan gel beni ara
Saçlarıma kumlar doldu
Tarak getir sen tara

Gazi köşkü serindir
Dicle suyu serindir
Ağlama sen garip anam
Kadir mevlam kerimdir

bütün gece uykumda bile bunu söyledim
suzi suzan ismi duyduğumda yada okuduğumda hemen bu gelir aklıma

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr bendende tünaydın hayırlıı cumalarrrrrrrr.. dün çok güsel zaman geçirdik hala etkisindeyim desem yalan olmas.. geçmişi okiyipp dönjem bn dönjemmmmmmm

canım ne güseldi yaaaaaaaaa.... keşke daha erken buluşsaydık şimdi işe başlicann olmadı.. sonra byata lilyum ve ballımlada görüşcessssssssssssss sende işten izin alır gelirsin artıkın kaydirigubbakcemile

canım gördüm gördüm hepiniz bebişlerinizle muhteşemsinizŞeniz

canım senin nezdinde begenen merak eden tüm arkadaşlara teşekkürler.. bende anlatcam bide bnm ağzımdan dinleyin kaydirigubbakcemile3

ahh canımmmmmm pişman ederim senii.. kocama sölüümde atlayıp geleliim şu anitayıda mıncıklıyım szk da çatlasınn sırnaşık şey şaka bi yana vaşlla düşünmen yeter ne iyi dostluklar oldu burda yaa ahh duygulandırdın beni edoşummmm a.s.

merhaba arkadaşlar iyisinizdir umarım ayyyy yine çok hareketli bir hafta yaşıyorum sizlere bebeklerimizi kremsiz banyo suyuyla nasıl mis gibi ve yumuşacık yaparsınız yazacağım ama merak edin AZ SONRA :)))

ben söledim dayanamadım sen gelene kadar çatladı millet kısssss :roflol:

ah canım ya çok geçmiş olsun inanılmaz üzüldüm. İnşallah gecici bişidir de düzelir senağlama

canım yaaa merakla bekliyorum. senin bu tariflerine bayılıyorum benkaydirigubbakcemile5

canım ben tüyoyu aldım kso.dan.. banyo suyuna kepek katıomussun. yemcilerde bulunuomuş ama ne oldugunu anlamadım :uhm: anlatıcaktı ama yogunluktan konusamadık.. ha bu arada doktoru emin mindanıda değiştirmiş ona gitmiomuş artık.

iyi akşamlar kızlar katı meyva sıkıcağı alan varmı ben araştırıyorumda sizede sorayım dedim

ben hepsiburadadan bunu aldım canım yeni.. şimdilik gayet iyi gidiorus Hepsiburada.com : SINBO SJ-3122 KATI MEYVE SIKACAĞI | Beyaz Eşya & Mutfak

Canlaar,
gerçi bu işi en iyi kso anlar sanırım o denemişti diye hatırlıyorum ama.
ben dün oğluşa yoğurt mayaladım. 2 kavanos. bir normal yoğurttan ok onu ilk denemede tutturduk çok şükür accuk daha sıcak tutarsam ve daha az amay katarsam daha iyi olcek onu annadım.
diğerini kefirden mayaladım. o nedense daha akışkan bişi oldu tadı ayrana benziy ama kefir de öyle diil mi zati. acep böyle mi olması normal. bilen var mı aranızda?

missim çatlatma kıs beni valla oturur ağlarım taa ataköylerden duyulur ağlamam.. senağlama

aa nie gitmiomuş kıı. ben de emin mindan için eşimi ayartmaya çalışıyomkafamçokkarıştı

bende yogur mayaladım kefirden deil ama ilki cok sıvıydı sanki sütlü ayrandı ama ikincisini cok güzel oldu katıydı bizimkinin cok hoşuna gidiyo severek yiyo

bende yogur mayaladım kefirden deil ama ilki cok sıvıydı sanki sütlü ayrandı ama ikincisini cok güzel oldu katıydı bizimkinin cok hoşuna gidiyo severek yiyo

Eline sağlık canım Afiyet olsun Hasan'a..
Ben de ilk defa bugün yedirdim. Kefirden olan çok ayranımsı diye diğeri ile jkarıştırıp verdim. önce bi yüzünü ekşitti ya sonradan ağzını açıp bida istedi şopar :)

herkese hayırlı cumalar annişlerim...

biz de yarın mihenkle buluşucaz burda.
heyecanlandım şimdiden :jeyyar:

missim çatlatma kıs beni valla oturur ağlarım taa ataköylerden duyulur ağlamam.. senağlama

aa nie gitmiomuş kıı. ben de emin mindan için eşimi ayartmaya çalışıyomkafamçokkarıştı

ağlama kıyamam bnde ağlatacannnnnnnn senağlama kaydirigubbakcemile3

canım serranın pişik gişbi yaraları olmustu ya boynunda falan organik doğal diye die kızı 2 hafta cekmiş geçmemişş sinir olmuş verdiği parayada acımış iyileşmeyince kızımdan kıymetlimi demiş. başka doktora gidiomus 2 günde iyileşmiş yaraları. işte krem vermiş banyo suyunada kepek katıomus falan bişiler dedii. çok şükür iyi olmus serra bebek. alkisalkisalkis

ben tembel marketten babymix yogurt aldım sütaşın. oda organikmiş. accık tattırdım bayıldık alkisalkisalkis sade sewmeyen bebeklere elmalısı falanda var sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…