- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.001
ay inanmıyoorummmmmmmm ne güsel. öp bizim için zeynep bebişi vee mihenkii.. senide çok özledik bhk.cim a.s.
banada katil dediler ama nasil katilinacagini solemediler
valla haklisin cnm blki orada resimleri tam koyuyorlardir diye dusundum face e kayitli degilim ya
herkesi gormek istiyorum en cokta bhkyi merak ediyorum yaa
selam annişler
hayrlı cumalar
maaşallah kaynatıyonuz iyice
kso serra iyileşmiş şükür canım çok sevindim.
şu buluşmalar çok güzel oldu yaa. hadi bakalım bhk mihenkle resimlerinizi de bekliyoz. bizden çok selamlar sööle bacım.
umarım senin tatil de iyi gidiyodur (kocişini özlemek dışında tabi :))
fotolar harika bacılar
sagol canim
masallah kuzuna buyumuste buyukler gibi yiikanirmis : ):ecrin_bebek:
urfalım sen 19 yaşındaydın di mi canım. Yaşına veriim dicektim ama anne olgunluğuna ulaşmış birinin dobralıkla haksızlık arasındak ayrımın farkına varmış olacağına karar verdim. Dediğini ben kendi üzerime alınabilirim ama goldgelb ile miss e gerçekten haksızlık etmişsin canım.. ikiside 4,5-5 ay önce doğum yapmış olmalarına rağmen gayet formdalar doğrusu yaa. Kaldı ki bu sğre zarfında bebişlerini sadece sütleriyle besledikleri için diyet yapma durumları da hiç yoktu. Ona rağmen 1 gr fazlaları yok gibi görünüyorlar.. İkisi de yolda karşılaşıldığında dönüp bi daha bi daha bakılacak kadar da güzeller ayrıca..
Diğer yandan ben 19 yaşında iken 45 kilo idim.. BMI(Vücut kitle indeksi) hesabının yaşla bağlantısı dolayısı ile ideal kilo yaşla artan bi grafiğe sahiptir. İhtiyaç duyarsan ilgili tablolara internetten ulaşabilirsin. İhtiyaç duymuyorum dersen kiloya bakış açını eğer uygun platform olursa benim yaşıma geldiğinde ayrıca konuşalım canım..
Selam, sevgi..
Amanın bir buluşma daha mı? süper süper. Çok selam söyle bizden..
canımcım nasıl olduğunu tarif ediim diycem ama inan yahoo grup olayı bana fecii karışık geldi ben de hasbelkader kayıt oldum. Diğer yandan yahoo grup daha sonra pratik gelmediği için kimse tarafından da kullanılmadı zaten. arada mail fw etmek için filan kullanılıyor.
IP sorunu olmaz ise(ki IP aslında kk da da sorun olur olursa ama) adın sanın ve gerçek bilgilerinle değil de nickname ile face e kayıt olmana( Lora Lora gibi) eşin bişey der mi ki? Eğer öyle birşey olursa ben seni seve seve hatta memnun olarak face arkadaş listeme eklerim canım.. Sen bişey ekleyemesen de canın sağolsun oğluşunu ve seni msnde de görürüz hayırlısı ile) bizim eklediğimiz resimleri ve bizi görmüş olursun. alkisalkisalkis
yahu bhk toplasin benim evede gelin bacim
valla catliyom hirsimdan ne bu ya hepiniz görüsüyorsunuz
sanada hayirli cumalar sekerim:1hug:
evet hymcim ya,
kocacığımı cok özlemek dışında keyfime diyecek yok..
baharın tadını cıkarıyoruz betülümle..
yarın akşam üstü 5 gibi buluşucaz inş mihenkle..
bu buluşma olaylarını cok sevdim ben ya kaydirigubbakcemile3
bizim sizden ne eksiğimiz var :jeyyar:
aynı şehirde olup da toplaşamayanlar var bacım
sözüm meclisten dışarı :jeyyar:
keşke size de gelebilsek...
ben de seni görmeyi cok istiyorum loracım..
şu face olayını bi hallediver gözünü seveyim
güzel oldukları kesinde kilolar hakkında bişe dimicem artıkın
dur bir esimle konusayim dedigin gibi yapalim deyim
ismide degistiririm soyadimi yanlis veririm mesela
aslinda guzel bir fikir bugun esimle konusayim bu sekilde bana acarmi diye
ya aslında şu yahoogrubu kullansak tam bize göre ama biz aralık annişleri alışkanlıkarımızı değiştiremiyoruz kolay kolay.. facebook taki grubumuz bile tam rayına oturabilmiş değil açıkçası.. öte yandan facebooka giremeyen arkadaşlar gercekten szk cımın dediği gibi fake bi isim ile üye olabilirsiniz. sonuçta orası daha bi özgür gibi geliyo bana. nedense
bhk mihenk ve zeynep e benden de selam söyle.. size de iyi buluşmalar:)
ütüm var bi sürü adama giyecek gömlek kalmadı.
oğlan uyumuştu bi size bakiim dedim şimdi bağırmaya başladı.
mutfak toplanacak..
yemek desen hiç bişey yapmadım
ne olacak benim bu halim.
biri gelip beni toplasın yawww
Ay valla olursa çok sevinicem.. Hadi inşallah izin verir güzelim.. :Saruboceq:
hayir kayit olsamda face nasil kullaniliyo bilmiyorumki
su cahili idare ediverin gözünüzü sevem
sen kaydol biz seni idare ederik merak etme canım
missssssssssssssss
canım ya fotolar harika ötesi güzel yaaa
bayıldım bebişlere ve sizlereŞeniz
üç silahşörler...cokacimcoook
şopar emre
karizma hakan
kazanova kayra..
çok tatlılar yaaa
sizlerde öyle tabiiii ohh sefanız olsun bacımm
hakketen ya ücününde kiloları almış başını gidiyo kac ay oldu dogum yapalı e hadi verin artıkın bu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?