2008 Aralık Anneleri

selam kızlar nasılsınız ayyyy sanırım bir aksilik olmazsa hafta sonuda birleştirip 3 gün antalyadayım izin aldım 5 gün ohhhh gezeyim

ohhhhh gez canım gez yarasın sanakaydirigubbakcemile5

walalhi ben bundan sonra tatili rüyamda görürüm artıkın:roflol:
benim oğluş acayip yatağının hastası başka yerde cokk rahatsız ediyoo huysuzlanıyoooo
o yüzden bi yerlere gitmek haram bana.ne yapalımm artıkkk sabredecemmmm:1no2:

selam kızlar nasılsınız ayyyy sanırım bir aksilik olmazsa hafta sonuda birleştirip 3 gün antalyadayım izin aldım 5 gün ohhhh gezeyim

iyiyiz cnm sen nasılsın tatilin tadını cıkar canım bizde bi 20 gün snra cıkıyoz sabırla bekliyom seramızada iyi bak Şeniz

Son düzenleme:

ayy kıyamam bizimkide bi yerde sorun cıkarmıyodaeve gelince başlıyo işkence en iyiysi evde kalmak

ayy kıyamam bizimkide bi yerde sorun cıkarmıyodaeve gelince başlıyo işkence en iyiysi evde kalmak

öğle canım hafta sonu 2 günlüğüne şehir dışına cıkmıştık
binpişman oldukkk cıktığımıza ne gezmeden ne içmemizden anladıkk
yani onun husursuz olması beni cok etkiliyooo
sırf bu yüzden cıkmıyacam tatile
ne yapayım o huzurlu ve mutlu olsunda varsın bizde gitmeyiverelim artıkkk

6. ay aşılarımızın 2. yarısını da olup geldik...

cok şükür 6 ay rahatız

Biz de bugün olduk aşılarımızı.3 bacaktan bir de ağızdan.Aynen Aralık ayına kadar rahatız.İnşallah ateşsiz gecirir kızlarımız bugünü.

merhaba herkese
doruk hasta
boğaz iltihabı olmuş dr bulaşmış birinden dedi (
ateşli huysuz kucaktan inmiyor
antibiyotik başladık

Geçmiş olsun canım.Doruk'a acil şifalar diliyorum.

Neden acaba..Biz yazlığa gittiğimizde kızım uykusu geldi mi nerede olursa uyuyor.Huzursuz olmuyor yani.Hatta evde genellikle öğlen uykusunda bile yatağına yatırıyorum.bebekten bebeğe değişiyor herhalde.

Dünkü doktor maratonumuza kimse bir yorum yapmadığına göre tarifleri de yazmama gerek yok diye düşündüm.Zaten mama tarifleri sayfası çoktan kahvaltı tarifleriyle doldu taştı.

Bu arada dün gece yoğurt mayaladım.Sabaha kızımın yoğurdu hazırdı.Mama sandalyesine oturtup yedirdim.Biraz akıttık ama yedik.Sonrasında süt emdi ama iki saat sonra kustu.Aşıya gidip gelince yine kustu.Ateş düşürücü şurubunu,vitamin şurubunu içirip 3kaşıklık kahvaltı karışımını verdim.Üstüne de emdi ve mışıl mışıl uyudu.Umarım uyanınca yine kusmaz.

Mama sandalyemiz daha önce de yazdığım gibi ikea'dan.Gayet güzel oturdu kızım.Ellerini masasına falan vurdu.Yüksekte tek başına oturmak çok hoşuna gitti.Etrafına bakınıp durdu.Ekonomik mama sandalyesi satın almak isteyenlere tavsiye ederim.

geçmiş olsunn canımm.ihşallah huzursuzlaşmaz.bu arada gözünüz aydınn cünkü yaklaşık bi 6 ay kadar rahatsınız darısı başımıza ihşallahhhhalkisalkisalkis

canımm bende hiç anlamadım acıkcası yatak konusu.pek kimsede zati duymadım böğle bi sorunn. normalde bende yatağımı yastığımı cok arayan bi tipimdir.yabancı bi yerlere gittim mi uykuya dalmada cok güçlük cekerim.doğru dürüst yatamam yaniii.demekki bzimkide bana çekmiş o yüzden pek şikayetçi olmuyorum oğluşumdan hani kendimden biliyorum diyeeekaydirigubbakcemile3

Sağol canım.Darısı başınıza.
Ben ilk senden duymadım bu huzursuzluk durumunu.Yazlığa gittiğimizde komşu da sormuştu burada huzursuz oluyor mu,uyuyabiliyor mu diye.O da üç çocuk büyütmüş.En az biri huzursuz oluyordu ki böyle bir soru sordu kaydirigubbakcemile3 Yani ssadece senin bebeğinde olduğunu düşünme diye yazıyorum.Zamanla alışır elbet.

doğrudur canımmm
bende ihşallahhhhhh zamanı bekliyorummmm.zamanla unutur yada alışırrrrr bu durumlara
hayırlısı artıkkk.saolll canım benimmm bilgi verdiğin içinŞeniz

edoş kız sormadık gözümüzden kaçtı diye ne kızıyon:mymeka: saklama doktorum menülerini. ben açıkçası mönülerde yazarsın diye düşünmüştüm.. neler verdi doktorunuz, kahvaltı mahvaltı demişin. anlatsana biraz. seni yakalasam sorcaktım ama yakalayamadım ki..

edam naber fıstığımkaydirigubbakcemile5

herkese merhabalar edam canım benim oğlum salonda bile uyumuyor dışarda asla emmiyor salonda emmiyor düşünsene odaya geçiyoruz emmek için yani denden beter olanlar var canım biz ek gıdalara başladık ta ancak tüm günü dışarda geçirebiliyoruz artık yoksa evden çıkıp 2 saate eve geri dönüyoduk koştur koştur

iyi edamcım yaa. o da iyi maşallah.. ben de çok özlemişim seni kız:)
inaysa senin durumun da zormuş yani. Çok zor olsa gerek yaa, valla Allah kolaylıklar versin annişlerim..

ay ne o herkes hasta
cok gecmis olsun cnm dinlen tabi
migren icin agri kesicin yokmu
bide migrene sicakmi sogukmu tam bilmiyorum ama dus cok ii geliyomus

sağol cnm aslında migren ilacım varda
emzirdiğim için kullanamıyorum
parolda hiiçç işe yaramıyor

akşam üstü yürüyüşümüzü de yaptık geldik 1.5 saat :lepi:

oh be kış bitti,yaz geldi sonunda....

yok zaten buraya gelme..
ben burdan nasıl kaçsam diye düşünüyorum..
ya sen çıkabiliyorsan süper işte..
kızılayda falan buluşsak..
ya da bahçeli falan :jeyyar:

bana uyar tatlım
gün belirliyelim
yoksa bu gacılar meraktan çatlıcak
kalkıp onlar buluşturmaya gelicekler bizi sonunda kaydirigubbakcemile3
bencede çık pursaklardan canım
gel berii gell :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…