- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.321
selam kızlar nasılsınız ayyyy sanırım bir aksilik olmazsa hafta sonuda birleştirip 3 gün antalyadayım izin aldım 5 gün ohhhh gezeyim
selam kızlar nasılsınız ayyyy sanırım bir aksilik olmazsa hafta sonuda birleştirip 3 gün antalyadayım izin aldım 5 gün ohhhh gezeyim
ohhhhh gez canım gez yarasın sanakaydirigubbakcemile5
walalhi ben bundan sonra tatili rüyamda görürüm artıkın:roflol:
benim oğluş acayip yatağının hastası başka yerde cokk rahatsız ediyoo huysuzlanıyoooo
o yüzden bi yerlere gitmek haram bana.ne yapalımm artıkkk sabredecemmmm:1no2:
ayy kıyamam bizimkide bi yerde sorun cıkarmıyodaeve gelince başlıyo işkence en iyiysi evde kalmak
6. ay aşılarımızın 2. yarısını da olup geldik...
cok şükür 6 ay rahatız
merhaba herkese
doruk hasta
boğaz iltihabı olmuş dr bulaşmış birinden dedi(
ateşli huysuz kucaktan inmiyor
antibiyotik başladık
walalhi ben bundan sonra tatili rüyamda görürüm artıkın:roflol:
benim oğluş acayip yatağının hastası başka yerde cokk rahatsız ediyoo huysuzlanıyoooo
o yüzden bi yerlere gitmek haram bana.ne yapalımm artıkkk sabredecemmmm:1no2:
Biz de bugün olduk aşılarımızı.3 bacaktan bir de ağızdan.Aynen Aralık ayına kadar rahatız.ınşallah ateşsiz gecirir kızlarımız bugünü.
Neden acaba..Biz yazlığa gittiğimizde kızım uykusu geldi mi nerede olursa uyuyor.Huzursuz olmuyor yani.Hatta evde genellikle öğlen uykusunda bile yatağına yatırıyorum.bebekten bebeğe değişiyor herhalde.
geçmiş olsunn canımm.ihşallah huzursuzlaşmaz.bu arada gözünüz aydınn cünkü yaklaşık bi 6 ay kadar rahatsınız darısı başımıza ihşallahhhhalkisalkisalkis
canımm bende hiç anlamadım acıkcası yatak konusu.pek kimsede zati duymadım böğle bi sorunn. normalde bende yatağımı yastığımı cok arayan bi tipimdir.yabancı bi yerlere gittim mi uykuya dalmada cok güçlük cekerim.doğru dürüst yatamam yaniii.demekki bzimkide bana çekmiş o yüzden pek şikayetçi olmuyorum oğluşumdan hani kendimden biliyorum diyeeekaydirigubbakcemile3
Sağol canım.Darısı başınıza.
Ben ilk senden duymadım bu huzursuzluk durumunu.Yazlığa gittiğimizde komşu da sormuştu burada huzursuz oluyor mu,uyuyabiliyor mu diye.O da üç çocuk büyütmüş.En az biri huzursuz oluyordu ki böyle bir soru sordu kaydirigubbakcemile3 Yani ssadece senin bebeğinde olduğunu düşünme diye yazıyorum.Zamanla alışır elbet.
edam naber fıstığımkaydirigubbakcemile5
senin kocan cok politik bir adammis nurguncum
ne yardan geciyor ne serden:1closedeyes:
ay ne o herkes hasta
cok gecmis olsun cnm dinlen tabi
migren icin agri kesicin yokmu
bide migrene sicakmi sogukmu tam bilmiyorum ama dus cok ii geliyomus
yok zaten buraya gelme..
ben burdan nasıl kaçsam diye düşünüyorum..
ya sen çıkabiliyorsan süper işte..
kızılayda falan buluşsak..
ya da bahçeli falan :jeyyar:
sağol cnm aslında migren ilacım varda
emzirdiğim için kullanamıyorum
parolda hiiçç işe yaramıyor
nane varsa evde naneyi kaynat içine biraz karabiber ek ve iç.çok iyi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?