- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.541
ohh zep valla süper tatil olcak. ben haziranda tatil yapmayı sevnmiyom yoksa yaz gecmiyo. temmuz sonu ya da agustos ta olacak ki haziran temmuz çabuk gecsin agustos sonu da zaten tatil sezonu bitiyo. kıskanıcak kimse kalmıyo:)
edoşum geömiş olsun demeyi atlamışım sekerim. aşı mı yaptı ateş. bu arada şeker kızım şarkı söölemek istemiştir babasıyla birlikte de ondan huysuzluk etmiştir. eline vereydin mikrofonu bak nasıl susardı..
evet ya dunden beri onu dusundum 41 kere masallah canım ya artsın eksilmesin taşsın dökülmesin inşallah.. sabahtan beri emzirmemiş miydin? Bir de sütleri saklıyor musun, n'apiyorsun? O yanlış posetlediklerini n'aptın?
edoşum geömiş olsun demeyi atlamışım sekerim. aşı mı yaptı ateş. bu arada şeker kızım şarkı söölemek istemiştir babasıyla birlikte de ondan huysuzluk etmiştir. eline vereydin mikrofonu bak nasıl susardı..
kızlar bişe sorcam size biz gecen saglık ocagına gittk ebe bize devti kullamayın dedi kemik gelşimi iyimiş kesin dedi ben bişe anlamadım vallah hani burda pek güneşte yok cıkıp dolaştırıyım diye
sabaha karsı o gögsümden emzirdim diye hatırlıyorum ama emin olamadım işte. bilmiyorum.. ama ne olduysa düğüm düğüm olmuştu sagmasam şişecekti ..
evet sagdıklarımı saklıyorum ama düzenli sagmıyorum. çok oldugunu hissettiğimde sağıyorum bir tek. 2 günde 1 filan.
o eski sağdıklarım ve yanlış sakladıklarımı da tutmayacagını bile bile yogurt yapmaya çalıştım. süt seklinde dökmek agırıma gitti hafif kıvamlı dökünce biraz daha az üzücüydü..
Ben de tarihi geçti diye attığım sütlere yoğurt mayalayıp atsaymışım keşke.Daha az üzülürmüşüm dimek:gitme:
üşendiydim yazmaya ama yazayım bi ara şu kahvaltımızı bari.Sana da doktor başka bişey verecek,onu yedireceksin.Yine de bizim ne yediğimizi de bilirsin di mi ama..
Off ne oldu bana böyle ya.Umursamazlık sardı dört bir yanımızemuszemus
selam canım benim diyet olduğu yerde sayıyor şimdilik.
oğlumu emzirme ağırlıklı beslediğim için sizin diyeti ertelemeli olarak deneyeceğim kısmet olursa.
hele siz bi sonuçları alın bakem
szi şu anda kobay olarak kullanıorum:jeyyar:
gözün aydın canım darısı bizlere....kaydirigubbakcemile5
hadi bakalım görelim seni de kaydirigubbakcemile2
ah canım kıyamam...
ben de dün göremedim seni merak ettim...opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
canıım gel bi öpiim seni opuyorumnanaktan
eline sağlık.... vereliniortakkız ilkime kim baktı
anaamm millet işi gücü bitirdi ben hala oturuyom ya :mymeka:
bu aralar benim yoğurt da tutmuyor. regl olunca tutturamazsın dediler acep doğru mu:uhm:
nooluyo yaw herkesler tartışıyo mu üzüldüm şimdi:sinifsinif:
gözün aydın canım. emeklemiş senin bıcırık...
dişi de mi çıktı:uhm:
en son dişi biz çıkarıcaz sanırım
bizim de yaylamız var geçen yıl ev yaptık. burdan sıcaktan kaçıp orda kuzine yakıyoz
haftasonları arada değişiklik için güzel oluyor. ama şahsen ben uzun süre kalamam orda...
havasına suyuna diyecek söz yok zaten...
bu arada ben oğluşu artıık giydirmiyorum çıtçıtlı body ile dolaşıyor evde (bazen yarım kollu bazen sıfır kollu) kapı pencere de açık. yoksa terden uyuyamıyor sıpa
biryere giderken giydiriyorum gittiğimiz yerde çıkarıyoruz:kedi:
artık çook rahat dönüyor her iki tarafa da. ve yüzüstü iken saatin akrep-yelkovanı gibi kendi etrafında dönüp bişeylere uzanmaya çalışıyor...
yaşasın büyüyor artık bu sıpalar :sm_cool:
kızlar dorukta alerji oldu
şeftali alerji yapmadı diye nektarin vermiştim alerji oldu kuzucuğum(
kızlar dorukta alerji oldu
şeftali alerji yapmadı diye nektarin vermiştim alerji oldu kuzucuğum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?