2008 Aralık Anneleri

ohh zep valla süper tatil olcak. ben haziranda tatil yapmayı sevnmiyom yoksa yaz gecmiyo. temmuz sonu ya da agustos ta olacak ki haziran temmuz çabuk gecsin agustos sonu da zaten tatil sezonu bitiyo. kıskanıcak kimse kalmıyo:)

edoşum geömiş olsun demeyi atlamışım sekerim. aşı mı yaptı ateş. bu arada şeker kızım şarkı söölemek istemiştir babasıyla birlikte de ondan huysuzluk etmiştir. eline vereydin mikrofonu bak nasıl susardı..

edoşumoff kızlar okuya okuya geldim ter içinde aha bu sayfaya.işimi bitirdim bakim dedim.demin yemeğimi yakdım deli oldum tekrar yapıyorum:gitme:
alıntı yapsaydım sayfayı kaplıcakdım sanırım.şinciiiiCADIARZU
anita aşımı oldu ateşi çıkmış.bak bunu göremedim.geçmiş olsun canım.zaten aniş aşı olmuştur diye aklımdan geçdi dün
zepp geçmiş olsun umarım ateşsiz atlaatır.aşı olan olacak bebelerimiz yavrucaklarım inş.ateşsiz atlatırlar bu aşılarınıda.
goldcuğum ben tam biberona alıştırıyorum derken olmadı anam.anlıyor almıyo resmen ağlıyo bağırıyo bana.tatile çıkcaz yakında iyi olcakdı alışsaydı.ne etcez kuzum ya nasıl alışcaklar hele bunlar biberona.emziğini şapır şapır alıyo ama yaa.mafoldumben
bugünde huysuz kuşum acaba üstteki dişimi çıkcakki.
hymcanım saol.yavaş yavaş annem gelene kadar toparlıyorum işte sağ solu.kaydirigubbakcemile5
missciğimi göremedim bu arada

kızlar bişe sorcam size biz gecen saglık ocagına gittk ebe bize devti kullamayın dedi kemik gelşimi iyimiş kesin dedi ben bişe anlamadım vallah hani burda pek güneşte yok cıkıp dolaştırıyım diye

FAS kullanıcısından alıntı
ay al benden de o kadar.. şu kuzine içine gömülen patateslerin hayalini ben de kurmuşumdur hep.. kuzine italyanca da ya da fransızca da fırın demekti değil mi? sanki öyle bişiyler hatırlıyorum..

hımm cuccine mutfak (lar) demek italyanca, tabiii kitchen da ingilizce mutfak oradan geliyor olmalı, doğrusun

ben de yalaşık 1 aydır kısa kollu body ile yatırıyorum ve gündüz sürekli cam açık.. haziran başından beri de kolsuz body ile yatırıyorum ve odasının camını üstten açık bırakarak yatırıyorum.. çok mu rahat hatunum diye endişe edip duruyordum iyi bari goldcum da öölemiş. accuk rahatladım
valla bana doktor demişti burnu tıkanınca buhar makinası kullanmalı mıyım diye sorunca camı aç demişti... Gercekten çok rahat ettik.

hehehe:) tecrübe ile sabittir. dışarıda yenilen et ağırlıklı bir akşam yemeği ve üzerine tatlı sonucu ertesi gün tek gögsümden hayatımda ilk defa bu kadar çok süt sağdım.. hatta gold sana da sormuştum nasıl çok mu normal mi diye.. hakketten çokmuş meger.. kesinlikle eti mönülerinizden ihmal etmeyin bayanlar. zati uzman szk cımın yazdıklarını okuyunca daha da bi kanii oldum yani..

evet ya dunden beri onu dusundum 41 kere masallah canım ya artsın eksilmesin taşsın dökülmesin inşallah.. sabahtan beri emzirmemiş miydin? Bir de sütleri saklıyor musun, n'apiyorsun? O yanlış posetlediklerini n'aptın?

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3aslinda haklisin ama cok sicaga kalmiyalim diyoruz o sebeple haziran sonu oldu bu sene :1hug::asigim:

sabaha karsı o gögsümden emzirdim diye hatırlıyorum ama emin olamadım işte. bilmiyorum.. ama ne olduysa düğüm düğüm olmuştu sagmasam şişecekti ..
evet sagdıklarımı saklıyorum ama düzenli sagmıyorum. çok oldugunu hissettiğimde sağıyorum bir tek. 2 günde 1 filan.
o eski sağdıklarım ve yanlış sakladıklarımı da tutmayacagını bile bile yogurt yapmaya çalıştım. süt seklinde dökmek agırıma gitti hafif kıvamlı dökünce biraz daha az üzücüydü..

kaydirigubbakcemile3 Cidden mikrofonu istemiş olabilir.Aşı yaptı herhalde ateş.Sabaha karşı parmağını emiyordu acıktığı için.Alıp emzirdim.Yatırırken baktım sıcak geldi vücudu.Zaten ateşölçer başucumdaydı.Bi daha ölçeyim dedim.Bi baktım 38 derece
askılı body vardı üstünde.Pikesini açtım.Şurup içirmeye çalıştım uyandırıp.Hem karnı tok hem de uyuyor olduğu için yarısından fazlasını tükürdü.Küçük havlularından birini ıslattım.Biraz alnına koydum.Kollarını bacaklarını sildim.Sonra baktım düşmüş ateşi.Hemen örtmedim üstünü.Bir süre öyle yatırdım.Sonra da örttüm ama dakka başı ateşine baktım.Sonra sızmışım.

kızlar bişe sorcam size biz gecen saglık ocagına gittk ebe bize devti kullamayın dedi kemik gelşimi iyimiş kesin dedi ben bişe anlamadım vallah hani burda pek güneşte yok cıkıp dolaştırıyım diye

Bazı bebekler için kemik gelişimi iy devit kullanmanıza gerek yok diyorlar ama bunu doktor söylüyor genelde.Ebe ya da hemşire değil.Bilemeyeceğim canım.Biz hala kullanıyoruz.Zaten güneşe de çıkarmıyorum pek.Sıcak diye.Bir doktora danışabiliyorsan sor derim.
İlkim'cim alıntı yapmamışım senin yazından.Evet canım ateşlendi Anişim biraz.İlkim kızımız nasıl bakalım?

gecmiş olsun anişime.. bidaha ates bocekleri ugramasın inşallah:))
biz hergün çıktıgımızdan deviti bıraktık. doktor gerek yok dedi. 2 aydır filan kullanmıyoruz

ben geldimmmmmmmmmmmmmm
buluştum geldim bmeltemb ile
süper bi insan çok sevdim kendisini
kalbinin güzelliği rfesmen yüzüne yansımış
oğuzkaan ise ayrı bi tatlı bir bebek çookk sevdim
her ikisinide ayrıntılar yarın tabikideee

Ben de tarihi geçti diye attığım sütlere yoğurt mayalayıp atsaymışım keşke.Daha az üzülürmüşüm dimek:gitme:

üşendiydim yazmaya ama yazayım bi ara şu kahvaltımızı bari.Sana da doktor başka bişey verecek,onu yedireceksin.Yine de bizim ne yediğimizi de bilirsin di mi ama..

Off ne oldu bana böyle ya.Umursamazlık sardı dört bir yanımızemuszemus

klava: hala yazayım bari mi diyosun. ay aniş ne yiyosa ben de yediririm kızancığıma. geri kalmasın bişiydenkaydirigubbakcemile3 hahaha:) valla şaka bi yana değişik fikirlere kafam yattıgı sürece ve doktorumuz da direkt karşı çıkmadıgı sürece açığım. ayrıca da çok merak etmekteyimkaydirigubbakcemile5

canım benimmmŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan

elviram doruk iyi ateşi olmadı dünden beri
ama iştahsız sanki süzüldü iki günde kavga döğüş bişeyler vermeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…