2008 Aralık Anneleri

selam güzel annelerrra.s.

oğluşum bu hafta o kadar huysuz,mızmızdiki
artık uyku hayal gibi olmuştu benim içinn
ama tüm bunların ardında ödülümü verdi
bizde artık ''incileri'' cıkanlar kervanına katıldık cok şükürrrrr

darısı daha cıkarmayanların başına ihşallahhhhhhyerimseniben

ne mutlu ,ne mutlu edacımmm darısı başımıza inş...
güle güle kullansın incilerini paşamızzz

:sm_cool: hadi bakalım incileriniz hayırlı olsun canım

bir hafta sonu daha geldi
günler sanki koşturuyor hiç anlamıyorum ben
bir bakıyorum pazartesi bir bakıyorum cuma
tüm annelere hayırlı hafta sonları...

yaaa şu kilo meselesi bendede mevcut ve hala eski kiloma dönmek için en az 6 kilo vermem lazım
ama sizdede oluyormu bilmem de ben yemek yemediğim zaman inanılmaz halsiz hissediyorum kendimi
bayılacak gibi oluyorum ve yemem yesemde kendime gelemiyorum uzunca bir süre

ramazanda geliyor orucu nasıl tutacağım hiçbir fikrim yok
inş. rabbim kolaylığını verir
birde izmir öyle sıcakki insanda takat falan bırakmıyor

sevindirici haberimde var
nihayet bizimde incimiz göründü
minicik bir tırtık her emzirmede göğsüme batmaya başladı
vede kaşığa tık tık çarpıp ses çıkartmasıda çok güzel oluyor yaaa
darısı çıkmayanların başına
gülbeyzanın bebeği çıkartmamıştı galiba hatırladığım kadarıyla
onunda en kısa zamanda çıkar inş.

edam y nin bebeğinin dişide hayırlı olsun
diğerlerini sorunsuz çıkarsın inş.

ballımcım hoşgeldin sanada
tatil minik efsa ya ve yakışıklı abisine ve sana yaramıştır inş.

herkese selamlar

merhaba bu hafta pek giremiyorum yeni inciler hayırlı olsun tatilden dönenlere hoşgeldinizzzzzzz hasta bebeğimiz yoktur dilerim.annelerde iyidirr.yarın oğlumu doktora götürücem arkadaşlar bakalım birayda ne gibi değişiklikler olmuş oğluşumda.kg alamama sorunumuz vardı biliyosunuz üç aydır ve boyumuz sadece 1 cm uzamıştı.yine kg almadığını görüyorum belki boyu uzamış olabilir.bakalım doktorumuz ne diyecek.eğer çok yoğun olmazsam yine size haber veririm.herkese en başda sağlık diliyorum.hoşçakalın.

hayirli olsun incileriniz canim opuyorumnanaktan

hayırlı olsun incileriniz cnm

Canııım hayırlı olsun inciniz opuyorumnanaktan

kelebeğim sziin de inciniz hayıorlı olsun a.s.

Kızlar ben diyetisyene gidiyorum. gayette ha bire yediğim bir diyet listem var. 1,5 ayda 4 kg verdim. sindire sindire.. hamile kaldığım kiloya 1 kg kaldı.. ama hedefimn daha aşağısı.. daha en az 4-5 kg vermem gerek. acelem yok çünkü diyeti bırakınca anında geri almak istemiyorum..

Diyeceğim o ki diyetisyen listemi emzirdiğimi yağ oranımı vs vs göz önüne alarak hazırladı.. inanın ha bire fındık fıstık yiyorum. Ona rağmen sütümde -diyete bağlıyoruama- azalma oldu. Bence elma diyeti filan kanıpta yapmayın. bence tek yönlü besinle diyet yapmak sağlıklı değil..

canımcım şu diyet listeni topiğe yazarmısın belki faydalanacak birileri olur şahsen ben
hani iştaha geliriz belkim...
zemuszemus

biz de hala görünen hiçbişey yok, yine yemek yedirmekte çok zorlanıyorum, ağzını açmıyo ya, napcamı şaşırdım, o kadar uğraşıyorum, yediği 2-3 kaşık

SZK cım evet ya, listenden örnek versene. benim de kilo fazlalığım var, geçen yaz herşeyden bulanıyordum, sudan bile, bu yaz acısını çıkarttım ve nerdeyse şu an, doğumda hastaneden çıktığımdaki kiloyla aynıyım

hoşgeldin cicikız, dün gece 10 kez filan kalkmıştır herhalde , gündüz normal de.
demek sizin de çıkma dı cicikız, yemesi nasıl yiyomu herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…