- Konu Sahibi deryahakan
-
- #33.881
sizede basarilar liliputcum ay bu isme bir alisamadim gitti hagünaydınnnnnnn
bugün açılışı yapayım dedim ama geç kalmışımmm...
neyse hayli gergin bi gün yaşanmış forumdaaa
bizde bugün okullu oluyoruz yenidennnn
rabbim sağlık ve başarı ile tamamlamamızı nasip eder inş...
bebekli olarak ilk yılımız nasıl olacak çok merak ediyorum...
kaldıki melis çok meraklı,hareketli ve aktiff bir bebek
çekmecelerimi günde 10 kere döküyor yere ben topluyorum dün bauhausdan çekmece mandalı aldımmm rahat ettimmm
dar olanlara ise selebant yapıştırdımmm
dişimiz hala gelemedi artık davetiye bastırıcam neredeyse gelsin diye ...
ama sıkıntımız nispeten azaldı hatta yok gibi...
nice 10. aylara kelebegim zaman geciyor gercektende bende bir buyussun diyorum bir böyle kalsin diyorum ama en iyisi anin tadini cikarmak aslinda her yasin bir güzelligi vardirgünaydın anneler ve bebekleri ve çocukları
dün itibariyle hiçbir zaman dönüp göremeyeceğimiz tek hane rakamlı aylara veda edip 10 aylık olduk
birden büyüdük sanki
ben tüm bebekliğini sindire sindire keyfini çıkara çıkara biraz daha geç büyüsün ki bebekliğine doyayım derken zaman ne kadarda çabuk uçup gitti ve bu aya geldik.
rabb'im sağlıkla büyümesini nasip etsin hem kelebeğimin hem tüm bebişlerin.
bugün okullar nihayet açıldı
okula giden yavrularada allah zihin açıklığı versin başarılı bir yıl geçirsinler inş.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba annelerim
çok şükür bu bayramı yavrularımızla birlikte geçirdik
Rabbim tekrarını nasip etsin
hepinizi öpüyorummm
bacim uzun süredir pek sik girmiyordun zati niye kayboluyosun bölekızlar sizlerle çookkk şey paylaştık iyi kötü hepinizin bende ayrı bir anısı var en özel ve güzel günlerimde dinlediniz beni ama artık kk ya pek girmeyecegim için hepinize byyeee diyorum ALLAH' a emanet olun bebeklerinizi öperim
oyyy kiyamam sana zeynepcimselam kızlar yorucu bir bayram tatilinden sonra evimde dinleniyorum
bayramda hergittiğimiz yerde küçük gelin ben olunca bütün işlerde bana kaldı yemek bulaşık kahve çay meyve hazırlamaktan bitkin düştüm ama şimdi evimdeyim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
büyük gecmis olsun gökdenizcimzepcim geçmiş olsun kazem hoşgeldin
herkese tekrar iyi bayramlar
oğluşum hasta oldu kıslar çok üzgünüm dün akşam sekizden bu yana ateşler içinde sabah doktora gittik ve boğazları iltihaplanmış kulak zarımızda kızarmışdı biliyosunuz ikisi birleşince ateşimiz sürekli yüksek antibiyotik şurubu vardı iğneye çevirdi onu ağrı kesici şurubuna devam dedi ateş düşmezse ver diye fitil verdi.ve hala düşmemiş ateşi.üşütecek bişide yapmadık anlamadım gitti.geceler serin artık ya gece üşüdü.uzun pijama giydiriyorum diye üstünü örtmüyordum terlemesin diye.sabaha karşı örtüyordum.ah kuzum ah.insanın içi acıyor.dilerim hemen iyileşir.üstelik 5 tane iğnesi var 1 rini olduk çok ağladı sabah.
canim ya cok gecmis olsun ama allahin izniyle biseycikler olmazçok kötüyüm arkadaşlar
bi arkadaşım bugün doğum yaptı bebeği yoğum bakıma almışlar
allahım yardımcısı olsun o miinik canın
dua edin arkadaşlar
9 aydan sonra kucağı boş kalmasın
yarabbim sen yardım et
oyyy ne oluyor böyle herkesler kötü haber veriyorArkadaslar az once kotu bir haber aldim : (
Dubai de bir arkadasimiz vardi kaza yapmislar
Allah'im : (
bizim ufakliklarla ayni bebegi vardi
kaza da kaybetmisler
anne simdi yogun bakimdaymis
nasil uzuldum anlatamam
baba iyi bir tane de kizi vardi 8 yasinda o da iyiymis ...
dua edelim de anne kurtulsun
Allah tarafindan
anne simdide hamilemis
haberi yokmus
hastanede ogrenmisler
rabbim sen bilirsin
cok uzuldum sizlerle paylasayim dedim : (
Allah evlat acisi vermesin
simdi ne haldedirler : (
bizimde iki iğnemiz kaldı kızlar her sabah hastaneye gidip vurduruyoruz oğlum çok ağlıyor.içim acıyor çok.bugün daha bi acıdı.bir buruk içim bu sabah.
bebeklerinizi içinize kata kata asla kızmadan şevkatle offf bile demeden buyutun ne olur
tüm yaşattıkları sıkıntılara rağmen öyle çabuk büyüyorlarki bir bakmışsınız doğum günleri sünnet törenleri derken büyümüşlerde genç erkekler ve genç kızlar olmuşlar
şu an çok üzgünüm ve hatta ağlıyorum
içimden birileriyla paylaşmak geldi
şu son zamanlarda en çok vakit geçirdiğim sizlersiniz ya yakın hissettim kendimi sizlere
15 yaşındaki oğlum birkaç yazdır yaz tatillerinde bir yurda kampa gidiyordu ve çok eğlenceli geliyordu ona kendi yaşıtı çocuklarla olup birçok aktivitelerde onlarla olmak hoşuna gidiyordu
güvenli bir yerdi de gittiği yer
bu sene okul döneminde de orada kalmak istediğini söyleyip duruyordu tabi hafta sonları eve gelecek ama
ben istemediğimden kulak arkası yapıyordum sürekli
neden dediğimde orda benim gibi arkadaşlarımla kalmak istiyorum denemek istiyorum diyordu
ailesel bir sorunumuzda yok çok şükür ama ne dediysem ikna edemedim
ve biraz önce ellerimle bavulunu hazırlayıp yolcu ettim çok acı versede
gerçi sürekli gözetimimiz altında olacak ama ne bileyim işte koydu bana
bebekliği sanki dün gibi ne çabuk büyüdüde kanatlanmak istedi anlamadım
evlatların 10 aylık olanıda bir yetişkin olanıda
yarabbim dönülmez ayrılıklar yaşatmasın ama
tüm vakitlerimizi doya doya geçirelim bugünün bebekleri göz açıp kapayana kadar büyüyorlar ve biz arkalarından bakakalıyoruz.
çok yazdım ama konuşmak istedim anlatmak paylaşmak istedidim
çok saolun hepiniz...
günaydınn
kelebeğim dediğin gibi Allah dönülmez acılar yaşatmasın.ama haklısın ben okurken bile duygulandım.hep onlar için daha iyisini istemiyormuyuz.onun için daha iyisi buysa eğitimi için ana yüreği zorda olsa dayanmalısın.ama çok zordur eminim.
bizimde iki iğnemiz kaldı kızlar her sabah hastaneye gidip vurduruyoruz oğlum çok ağlıyor.içim acıyor çok.bugün daha bi acıdı.bir buruk içim bu sabah.
günaydın tatlı annelerim..
Zeppcim anlattıklarına çok üzüldüm ya
anne nasıl şimdi?
off Allahım kimseye evlat acısı vermesin ya..
emrenin de 10 . ayı hayırlı olsun.
maşallah kuzularıma
zeppcim inşaallah Allah yardımcısı olsun.
sagol canim Allah razi olsun :Saruboceq:
Bu arada arkadaslar az once haber aldim arkadasim hala solunum cihazina bagli yasiyormus
doktorlar pek umutlu konusmamislar :çok üzgünüm:ama Allah'tan umut kesilmez :Saruboceq:Rabbim bilir ...
hadi bebek gitti ama 8 yasinda da kizi var onu dusunuyorum tabi karninda da varmis bir fasulye ...tabii simdi oncelik annenin sagligi ins. kurtulurlar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?