- Konu Sahibi deryahakan
-
- #34.041
zeynepcim ekonomik durumun minimum düzeyde değilmiş anladığım kadarı ile...
o halde arkadaşım biraz kaba bi tabir olacak ama samimiyetine dayanarak yazıyorummm
kırıp dizini bebeğini şeffatinden mahrum etmemek yakışır sanaa...
eğitim düzeyin lise sanıyorum bugün üniv. mezunları bile(bkz.bhk) sadece bebeğinin bu hassas dönemini ruhsal ve bedensel ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmamayı tercih ediyorrr
kaldıki uzun vadede ortaya çıkabilecek potansiyel ruhsal bozuklukların altında hep çocukluk dönemine ait travmalar yatıyorrr bunu sende bilirsin mutlakaaa
unutma canım bebeğin bu hassas dönemi sende dahil olmak üzere bir kere yaşayacaksınız
onu biraz daha ferah yaşamak adına ANNE ŞEFFAKİnden mahrumetme derim ben ki senin bebeğin üstelik bir kız çocuğuuu
çok samimi duygularımı paylaştım umarım yanlış anlamazsın beniii
hakkında hyırlısı olsun inş...
harfi harfine katılıyorum.
malum zaten kreşler de bedava değil:1no2:
ben 6.aydan beri o durumdayım canım.gece saat başı uyanıyoruz emmeden uyumuyor.dr dişten olabilir dedi ama bilemiyorum.uykusuzluk hat safhada.allah yardımcımız olsunarkadaşlar bebeklerinizin gece beslenme düzeni nasıl yani kaçta,ne yiyorlar ve sonrasında ne zaman uyanıyorlar?ben son bir haftadır sarhoş olmuş durumdayım gece saat başı uyanıyor ve hep emmek istiyor aksi halde uyumuyor yani öyle yemeyen bir bebekte değil hani aç kalmıyor anlayamadım
zeynep kızın için de senin içinde hayırlısı olsun canım
bende bırakamıyorum başlayamadım işe
ama birgün mecbur bırakacağım istifa etmek istemiyorum çünkü
neyse herkesin yaşadıkları farklıdır
şunu yap bunu yap diyemem sadece hayırlısı olsun sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?