- Konu Sahibi deryahakan
-
- #4.481
neresini ölçücez ki??CADIARZU
güsel fikir canım zararı yok dimi.bide denize girebiliriz dimi.gerçi ben gitmeden dr.sorcam her detayı da.a.s.
mezureyle en diştan benim en yakın arkadasım 1 hafta sonra doguracak tam 124 santim oldu, bebişte 4-kgs
canım çok tebrik ederim ya maşallah bende 12+3'üm senden Lora dan ve Orkide'den takip ediyorum gelişimi
Bu cumartesi görecegim inşallah öyle merak ediyorum ki görmeyeli beş hafta olacak zaman hiç geçmiyor..Kafayı yiyecegim artık...Bazen de çok korkuyorum bebişim nasıl diye...Ama hep dualarla, pozitif enerjiyle içimi ferah tutmaya calişiyorum
bhk saol canım rahatladım valla.sen akdenizden ben karadenizden yüzer ortada buluşuruz gı olmaz mı.:sm_cool:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3063512#post3063512
dayanamayıp açtım konuyu ben bayanlar..
bir göz atın isterseniza.s.
mezureyle en diştan benim en yakın arkadasım 1 hafta sonra doguracak tam 124 santim oldu, bebişte 4-kgs
canım bi bahçeye çıkmıştım şimdi gördüm süper olmuş :teytey:şimdi ekliycem resmi sırnaşık şeyçok öpüyorummm:sm_cool:
olma mı hiç kız ??:roflol:
egede buluşalım,annemler ağırlasın bizijeyyar[/QUOgittiler dimi annenler.sen şimdi bayağı üzülmüşsündür be canım.geçende ablam geldi gitti.ne ağladım ne kötü oldum.zor oluyor işte yaa.:çok üzgünüm:
hmm ama bence biraz daha beklemek gerekmez mi..
bence tam göbek deliği mesafesinden ölçmek gerekir.
bizim de daha bebekler aşağıda olduğu için göbek deliği hizası daha çukur.
4.ay bitiminde tam yuvarlaklaşıyor..
öle daha iyi olur gibi geldi bana...
canım arkadaşın normalmi doğuracak_?ilk bebğimi?
hii şimdi ekleme:mymeka:
hani çarşambe demiştik naniknanik
olma mı hiç kız ??:roflol:
egede buluşalım,annemler ağırlasın bizijeyyar[/QUOgittiler dimi annenler.sen şimdi bayağı üzülmüşsündür be canım.geçende ablam geldi gitti.ne ağladım ne kötü oldum.zor oluyor işte yaa.:çok üzgünüm:
yok artık üzülme safhası coktan geçti bende..
8 sene oldu ben annemlerden ayrılalı.
üniversite için bi çıktım,çıkış o çıkış oldu yani..
iyi olsunlar da başla sey istemem..
ahhayatım sorma yaaa.kaçkere yaptım.biara oldu sonra yine gitti.artık pes ettim ama olmuyo ya bende isityom yüzümde yok kimseye de diyemiyom
loracığım bizde 12+4 canım.artık bütün organları oluştu yavrularımızın.hatta hıçkırmaya bile başlamışlar.hatta parmaklarını bile emmmeye.kurban olurum ben onlara bee.canım valla ayaklarıma dikkat etsemde oluyo iltahap.bende gebe kalmadan önce de vardı.yazın da nasıl dikkat etcez dimi.göbeğin çıktımı göbeğin.ben niye böyle telaş yapıyom yaa:1rolleyes:
kızlar dün akşam kayınpederim diyoki
--bizim zamanımızda bebek doğunca bezler balkona asılır öyle anlardık bebek olduğunu diyoo espirili bi şekilde
--bende bi güldüm bi güldüm kayınvalidemle,artık gençler okadar sabırlı değil dedik.
haksızmıyım arkadaşlar a.s.
valla biz anamizin karnindan erkenmi dogmusuz ne cnm ya eskiden kadinlar gobekleri gorunmesin diye saklarlarmis bize baksana hemen ciksin diye yirtiniyoruz valla hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?