2008 Aralık Anneleri

güsel fikir canım zararı yok dimi.bide denize girebiliriz dimi.gerçi ben gitmeden dr.sorcam her detayı da.a.s.

uçağı diyorsan zararı yok..
yüzmek de baya faydalı hamilelikte.
ama temizlik önemli tabi.
bu yüzden havuzlardan ziyade deniz tercih edilmeliymiş...

mezureyle en diştan benim en yakın arkadasım 1 hafta sonra doguracak tam 124 santim oldu, bebişte 4-kgs

hmm ama bence biraz daha beklemek gerekmez mi..
bence tam göbek deliği mesafesinden ölçmek gerekir.
bizim de daha bebekler aşağıda olduğu için göbek deliği hizası daha çukur.
4.ay bitiminde tam yuvarlaklaşıyor..
öle daha iyi olur gibi geldi bana...

aynıyız kız.orkidem de bizle beraber evet.bende endişeleniyorum canım ama pozitif olmak çok önemli demen gibi.sanki benim ki sağ tarafımda orda sertlik var şişkinlik gibi.bana mı öyle geliyor yoksa.göbeğin çıktımı senin de canım.ben bunu çok takıntı yaptım artık yaa

ok canım ben belki resimlerde cok net anlayamayız diye yazmıştım siz nasil uygun görürseniz...

kızlar dün akşam kayınpederim diyoki
--bizim zamanımızda bebek doğunca bezler balkona asılır öyle anlardık bebek olduğunu diyoo espirili bi şekilde
--bende bi güldüm bi güldüm kayınvalidemle,artık gençler okadar sabırlı değil dedik.
haksızmıyım arkadaşlar a.s.

ah canim ah siz yazda kavruluyosunuz biz soguktan donuyoruz valla soguk bizim burasi malesef benim gobegim artik belli oluyo cnm herkes karsidan baktiginda hamile oldugumu farkedebiliyo benimki cok erken cikti neden bilmiyorum belki zayif biri oldugum icindir bu arada uc ay bitti ben 60 gr almisim simdiye kadar 54 tum 54.60 olmusum yine almisim ya ona sukur ediyorum

valla biz anamizin karnindan erkenmi dogmusuz ne cnm ya eskiden kadinlar gobekleri gorunmesin diye saklarlarmis bize baksana hemen ciksin diye yirtiniyoruz valla hehehe

ay canım ya evet soğuk oluyor oralar.allah sabır versin ne diyeyim.abimde belçikada güneşe hasret kaldık artık diyor.benim bebeğim ya küçük olursa ya zayıf olursa.ondan mı çok bellli değil ki loracığım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…