2008 Aralık Anneleri

kız ne alakası var??
ben 2 ay önce bi arkadası gördüm.
en fazla 5 aylık bu derken 7 aylık cıktı kız.
önünde minik bir top var sadece..
iç karnı genişmiş.
bebeği de gayet iyiymiş,kilosu falan..
hiç endişelenme..

yok kiz sacmalama ne zayifi sende bebekle alakasi yok cnm suan gobeklerin bizim ic karnimizla alakali bir sey demekki senin ic karnin genis cnm bayagi yer aliyor ama merak etme bebis kocaman olacak annesi yarin sikayet edecen davul gibi oldum diye hahayyt:dance:

peki o arkadasinin cinsiyeti neymis bhcim erkekmi cunku duyduguma gore erkek bebeklerde gobekler gec cikarmisbakalim dogrumu

peki o arkadasinin cinsiyeti neymis bhcim erkekmi cunku duyduguma gore erkek bebeklerde gobekler gec cikarmisbakalim dogrumu

evet erkekti..
zaten erkek bebek annelerinin sadece bir göbeği oluyor sipsivri..
kızlar da anneye kocaman bir kalça hediye ediyor..tatlicadiarzu

evet erkekti..
zaten erkek bebek annelerinin sadece bir göbeği oluyor sipsivri..
kızlar da anneye kocaman bir kalça hediye ediyor..tatlicadiarzu

yok bu soylentiye inaniyorum artik ben cnm benimkide kesin kiz cunku benimde kalcam cok cikti ve hatta bayagida catladi bakalim catlak kremi suruyorum emmeee

arkadaşlar diş etlerim çok kanamaya başladı bunla ilgili bi sıkıntı yaşayan ve çözüm bulanlarınız varmı aranızda

arkadaşlar diş etlerim çok kanamaya başladı bunla ilgili bi sıkıntı yaşayan ve çözüm bulanlarınız varmı aranızda

sen kaç haftalıktın canım..
ben 16.haftadayım,bu hafta bu sıkıntılar artar diye yazıyordu okuduğum yerlerde..
dişleri,diş etleri acısa bile sık fırçalamak,yani iyi temzilemek ve bolca kalsiyum almak gerekiyormuş..
benim de çok hassaslaştı diş etlerim...

kızlar benimki de kesin erkek.fiziğimde çok değişme yok.damarlarım çok çıktı bacaklarımda göbeğimde.sanırım benimki de oyüzden hemen çıkmıyyy.
ayzenciğim bikaç gün önce benimde kanadı dişetlerim.devamlı fırçalıyorum.normal canım endişelenme yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…