2008 Aralık Anneleri

merhabalar
doğum yapmamış arkadaşlar hiç korkmayın hiç üzülmeyin kolay yada zor olsun yaşananlar evladınızı görünce herşey biran geçiyor düzeliyor ona baktıkça mutlu oluyorsunuz.Allah sizleride kolaylıkla kurtarsın.

günaydın herkese bu minişlerden vakit bulupta girmek gerçekten imkansızmış gece sabaha kadar otur gündüz gelen giden saolsun ama bitmiş vaziyetteyim 10 günde 10 saat uykum yoktur herhalde napalım canları saolsun :)

gold cum hakketen nerdeyse 1 ay olacak doğum yapalı zaman su gibi akıp geçiyor henüz doğurmayan melek annelerin takvimlerine baktıkça dualar ediyorum inşallah herbiriniz tez zamanda yavrularınıza kavuşursunuz sizlerin takvimindede bebeklerinizin doğum günleri yazar inşallah

gülbeyzacım rezene bebeklerin gaz sancısı için iyi geliyomuş hiç değilse oğluma kullanayım diyorum milupanın humananın rezene çayları var bebekler için alıcam bugün yarın..inşallah işe yararda yavrum gaz sancısından kurtulur..kendine son 5 gün için program yapmana inan çok sevindim ben son günlerde çıkıp dolaşmadığıma evde tıkılıp kaldığıma çok pişmanın şimdi benim içinde dolaş olurmu çok sıkıldım evdesenağlama

herkese hayırlı pazarlar, umarım bebişler huzurlu bir hafta sonu geçiriyordur, doğumu bekleyen annelerde kendinize iyi bakın, havalar soğumaya başladı sakın hasta falan olmayın oldumu

selam millet nasılsınız bebeleriniz nasıllar.

bu arada emineden ses soluk yok haberi olan varmı acaba?
merak ettim kızı iyi değildi. telde konuşan arkadaşlar varsa eğer aranızda haber verirseniz sevinirim

elviracım bende senin gibi emineyi merak ediyorum uzun süredir msn side kapalı malesef telefonunu almamışım inşallah iyidir haber alırsam yazarım canım

günaydın aralık anneleriiiiii..

buralar iyice sessizleşti.topik aşşağılara düşüyor yavvv.

nurgüncüm edolinam canımsınız..

goldçum nerelerde acaba.siteye girmemiş.acaba doğum yapmış olabilirmi merak ettim

bugünde doğum yapacak olan arkadaşlara allahtan gayret kuvvey bir nefeste kurtulmalarını diliyorum..

herkese gunaydin...
yok gulbeyzacım dogurmadım henuzzz.. Son Aralık annesini doğurtup öyle doğuracagim ben:lepi::lepi:
şimdi doktora gidiyorum kızlar malum artık haftada bir gidiyorum... Gelince görüşürüz

herkese gunaydin...
yok gulbeyzacım dogurmadım henuzzz.. Son Aralık annesini doğurtup öyle doğuracagim ben:lepi::lepi:
şimdi doktora gidiyorum kızlar malum artık haftada bir gidiyorum... Gelince görüşürüz

merak etmiştim senifisfisfis
biz son aralık anneleri olacagız o kesin zatenCADIARZU
hadii bakalım doktoruna git ne diyecek merak ettim gelince hemen yaz arkadaşımŞeniz

merhaba fıstıklar.nasılsınız,çok özledim sizleri
dün anneciğim gitti çok kötü oldum.oda bende zor ayrıldık birbirimizden.dişimi sıktım ağlamamak için ama dayanamadım malesef.allah başka ayrılıklar vermesin ne diyelim.kaldık kızımla başbaşa,kaçgündür gelen gidenlerde oldu vakit bulamadım.bu sabah kızımla güne beraber başladık.
bebişler nasıl.aman dikkat edelim kızlar kar geliyomuş ist.

benim halen kanamam bitmedi,göbek deseniz duruyor.kızıp duruyolar bana sar diye.sarıyorum artıkın bakalım.mis kokulu yavrularınızı öpüyoruma.s.

merhaba fıstıklar.nasılsınız,çok özledim sizleri
dün anneciğim gitti çok kötü oldum.oda bende zor ayrıldık birbirimizden.dişimi sıktım ağlamamak için ama dayanamadım malesef.allah başka ayrılıklar vermesin ne diyelim.kaldık kızımla başbaşa,kaçgündür gelen gidenlerde oldu vakit bulamadım.bu sabah kızımla güne beraber başladık.
bebişler nasıl.aman dikkat edelim kızlar kar geliyomuş ist.

benim halen kanamam bitmedi,göbek deseniz duruyor.kızıp duruyolar bana sar diye.sarıyorum artıkın bakalım.mis kokulu yavrularınızı öpüyoruma.s.

benim de kanamam durmadı daha, ayrıca ben karnımı saramıyorum , karnımın içi acıyor sanki, gerçi doğum öncesi kiloma döndüm ama göbek kaldı tabi biraz, inşallah kendiliğinden düzelir diyorum bende artık

kızlar bilgisi olan varsa birşey soracağım, doğum sonrası 8 haftalık izin doğum yaptığımız günmü, hastaneden çıktığımız günmü başlıyor bilen varmı

ben de bişi sorcam.ya benim yavrum hep yemek başında uyanıyor.yemek yerken yada bişi içerken emzirmek sakıncalı mı.hast.su içirmemişdi ebemiz.

Back
X