2008 aralık bebeklerinin kardeşleri ne zaman gelecek

Celik198408

Çok mutlu
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.602
213
648
41
Diğer
:ecrin_bebek:mrb 2008 aralık anneleri ben anneliği tattım ve çok sevdim oğluma her zaman yanında olacak onunla oynayacak gülecek bazen kavga edecek ama ne olursa olsun onu hep sevecek bi kardeşi olsun istiyorumkafamçokkarıştı

ayrıca kilo verbilirsem yine aralık annesi olmak istiyorum ama çok mu küçük diyede düşünmüyo değilim fisfisfis

planım şöyle kardeşimiz aralıkta doğacak efe ile arasında 2yaş olacak doğum iznine ayrılacağım ve eylülde ben okula başladığımda efe de anaokuluna başlıyacak kardeşide bakıcımzla devam edecek :lepi:

bu konuda siz ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum şimdiden teşekkürlerhihoyyyt

çelikcim hayırlısı olsun ewet ikinci bebek isteyenler için bencede yaş aralıklarının az olması daha ergenliğe kadar daha iyi iletişim kurarak büyümelerine sebep oluyor arkadaş gibi(bu benim gözlemim tabiki)
ama biz çok düşünmüyoruz işin açıkçası 2. bebeği

çelikçim hayırlısı olsun.inşallah istediğin vakitte olur 2.bebeğin.Ben pek düşünmüyorum,ama ilerde olur da istersem kızımla arada kuşak farkı olsun isterim...

bende oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyorum ama babamızla aynı fikri paylaşmıyoruz.o yüzden zor.karşılıklı istiyorsanız bencede yapmalısın.kardeş çok önemli bu hayatta.

Çelik anne çok sevindim bu habere
çok tatlı bir annesin sen
umarım dilediğin gibi olur Çelikim

çilekcim inşallah gönlüne göre olur herşey..eşime kalsa ben şimdi eylülden sonra hemen dogum yapmştşm bile..ama ben tek başıma oldugum için ikincisini şimdi pek düşünmüyorum benim planımda şöyle:eylül 4 yaşına gelince anca ikincisini yaparim kardesidogana kadar oda 5 yaşında olur böylelikle biraz durdan yapmadan anlar diye düşünüyorum zaten şimdi yapmayı istesem iyice uykusuz kalırım heraldekaydirigubbakcemile3zombi misali..genede hayırlisi neyse o olsun

bide şu an tamamen özbakımlarından biz sorumluyuz.Hiçbişeyden anlamıyolar,giyinmek,yemek yemek,uyumak ne bileyim.Kızımın bi kardeşi olduğunda kızıma"bebeklerin mideleri küçük olduğundan çabuk acıkırlar o nedenle gece çok uyanırlar"gibi açıklayıcı bir laf ettiğimde anlamalı halimden.Bir de çoğu kişinin ortak görüşü ya peş peşe ya da kuşak farkı....

ah çelik annem ah..

hep tek çocuk diyenlere karşı oldum..

ama son aylarca öyle perişanım ki,
en son kaldıracağım şey olur böyle bi durum.
en azındna daha uzun bir süre..

ama vakit gecer de,
bu geceleri unutursam,ki iniallah diyorum,
o zaman kızımın kardeşi olsun çok isterim.
yanlız büyüyen bir bebek olmasını asla istemem.

nasip..

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

ah çelik annem ah..

hep tek çocuk diyenlere karşı oldum..

kesinlikle
ege doğmadan önce 3 çocuk isteyen ben
kalabalık ailelere bayılan ben
teoriyle pratiğin nasıl farklı olduğunu ege doğduktan ve ben uykusuz gecelerde perişan olunca anladım:)
bünyem kaldırmaz
allah ömürlü etsin hepimizin meleklerini

merhaba kızlar, uzun zamandır kk'ya giremiyordum. benim kızım da bir yaşını doldurdu. ikinci çocuğu gelecek yıl düşünüyorum. ikisi birden büyürlerse birden rahatlarım diye düşünüyorum. şimdi uykusuzluğa alışmışken daha kolay olur kanısındayım. herkesin allah gönlüne göre versin.

celikcim cok guzel bir baslik acmissin tam benim konum olmus ellerine saglik
bu konu hakkinda kara kara düsünenlerden birside benim
acaba diyorum ikincisinide hemen yapsam 2-3 sene zorlanip ikisini aradan cikarsammi
yoksa biraz bekleyip oglum kendi basina biseyler yaptiktan sonrami yapsam diyorum
bu konuyu esimle defalarca düsündük konustuk ama bir cözüme ulasamadik
ama en sonunda bir karara vardim sanirim malesef bu ay hic dikkat etmedik korunmamiza
yani olabilir bu ay ama isallah hamile kalmam cünkü beni düsündüren kesinlikle hamilelik süreci yoksa dogumdan sonra herseye katlaniyor insan
hamilelik sürecimin cok rahat gececegini bilsem inanin hic durmam yaparim
ama bu ayi hayirlisiyla atlatsak en azindan 1 sene daha siki bir korunmaya alacagiz kendimizi hepimiz icin hayirlisi olsunkafamçokkarıştı

ayy ne güzelll 2. bebek planları bile başlamışş
bizim babamız bu defteri kapatmış ben ucundan açmak isteyince tekrar kapanıyodelikafadulden

bakalım ihşalalhh zamanla düşüncesi değişir.ama imkanlar ve durumlar musaitse neden düşünülmesinkii.Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlarbuyrunnnnnnnnn

ben 2.bebeği istemiyorum her yönüyle zor oğluşuma allahım uzun ömür versin

isteyen annelere de sabır versin zor çok zor bebek bakımı

yorum yapan tatlı annecikler hepinize tek tek teşekkür ederim inanın okurken hepinize tek tek hak verdim genelde dediğiniz gibi peş peşe olması iyi ama hepimizin bildiği gibi çok çok zor ben karar veremiyorum ikisininde artıları eksileri var

kararı eşime bırakırım artık heralde oda çok istiyo aaaaammmmmmmaaaaaaaaaaaa önce zayıflamam gerekiyo ben diyet gruplarına kaçtım hepinizide öptm

senin adına cok sevindim canm allah gönlünüze göre versin bizde cok istiyoruz ikncisini hayırlısı

evlenmeden önce hep hayalimdi 2 çocuk sahibi olmak..ama yaşadıkça eşimde bende tek çocukta karar kıldık çünkü herşeyden önce kutayın geleceğini düşünüyoruz ona çok güzel bir eğitim ve gelecek istiyoruz ve 2. çocuk bunu kutaydan çalar diye korkuyoruz..Allah isteyene versin ve herşeyin hayırlısı neise o olsun tabikide..

evliliğimde en büyük eksiklik kızım mış
beni iki çocuk annesi arkadaşlar daha iyi anlayacaktır..
bende ilk çocuktan sonra hele 3 yaşına kadar tek çocuk taraftarı idim takii oğlum büyüyüp yalnız çocuk olmanın ve onun ezikliğini hissedene ve hissettirene dek.
iyikide doğurmuşum kızımı ikinci çocuktan sonra ANNE olmayı daha bir net anladım ve tattım.

Bende hep 3 çocuk diyordum 2 kız 1 erkek olsun diyordum aslında diyorum da.Ama ne bileyim uykusuz gecelerden korkmuyorum da biraz sabırsız biri oldum iki çocukla ne yaparım diye düşünmüyor değilim.Ama Allah kısmet ederse iki sene sonra düşünüyorum.Aslında uzmanlar üç yaş olmalı diyorlar ama bakalım yaşım 28, 35 yaşına kadar bitirmeliyim bu çocuk işini.Çelik çiğim Allah hayırlısını versin umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

yorumlarınıza teşekkürler arkadaşlar liliput çok güzel anlattın cnm inş isteyen herkese nasip olur
aberk amin diyorum başkada bişey demiyorum

çok istiyorum ama çook zor bi sene geçirdim 15 aylık hala hiçbişeyde düzen yok..kendi kendine uyusun da o zaman belki..düşünenlere Allah kolaylık ve sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…