- Konu Sahibi Celik198408
-
bu konuda bendeartik yazabilirim diye düşünüyorum..tamde benlik oldu açıkçası
şuanda 2.ye hamileyim evet çok zor olacak benim için ama ikisi bir arada büyüyecek ve birden büyüyecek maydonozun dedigi gibi sonrasikolay olacak
biraz sıkıntı çekicem
bakalım hayırlsı neyse o olsun
ben bu konuyu hiç görmemişim sanırım uzun süredir pc başına oturamamamdan kaynaklanıyor.
bebklerimizin kardeşleri ne zaman olsun diye konuşulmuş
bu konuda en hızlı biz çıktık.
Çünkü şu anda 15 aylık olan oğlumun 1 aylık kız kardeşi var adı da Ceren
ikisi birlikte çok zor oluyor ama Yağız'ım kıskanmayı öğrenmeden kardeşine alışıyor şükürler olsun
o hep yanındaymış hep hayatındaymış gibi oldu bizimkisi
oğlum kardeşini öpmeye doyamıyor şimdilik bebğimizi yatağından çıkarmadan idare ediyoruz o biraz daha büyüyüp daha çok uyanık kalmaya başlayınca ne yapacağız bakalım
Seneye ikisi birlikte yaramazlık yapacaklar
umarım herkesin istediği zamanda istediği gibi olur
ama unutmayın ilk abi olan biziz:lepi:
bu konuda bendeartik yazabilirim diye düşünüyorum..tamde benlik oldu açıkçası
şuanda 2.ye hamileyim evet çok zor olacak benim için ama ikisi bir arada büyüyecek ve birden büyüyecek maydonozun dedigi gibi sonrasikolay olacak
biraz sıkıntı çekicem
bakalım hayırlsı neyse o olsun
ben bu konuyu hiç görmemişim sanırım uzun süredir pc başına oturamamamdan kaynaklanıyor.
bebklerimizin kardeşleri ne zaman olsun diye konuşulmuş
bu konuda en hızlı biz çıktık.
Çünkü şu anda 15 aylık olan oğlumun 1 aylık kız kardeşi var adı da Ceren
ikisi birlikte çok zor oluyor ama Yağız'ım kıskanmayı öğrenmeden kardeşine alışıyor şükürler olsun
o hep yanındaymış hep hayatındaymış gibi oldu bizimkisi
oğlum kardeşini öpmeye doyamıyor şimdilik bebğimizi yatağından çıkarmadan idare ediyoruz o biraz daha büyüyüp daha çok uyanık kalmaya başlayınca ne yapacağız bakalım
Seneye ikisi birlikte yaramazlık yapacaklar
umarım herkesin istediği zamanda istediği gibi olur
ama unutmayın ilk abi olan biziz:lepi:
kızlar efeye kardeş geliyo Allah kısmet ederse 2011 mart annesi olacağım darısı tüm isteyenlerin başına
kızlar efeye kardeş geliyo Allah kısmet ederse 2011 mart annesi olacağım darısı tüm isteyenlerin başına
Maşaallah görmeyeli ne çok hamişimiz olmuş opuyorumnanaktan Allah tamamına erdirsin kızlar...
Ben de çok özledim Sena kuşumun bebekliğini,mini mini kıyafetleini ama benimki sadece bir özlem,mantıklı düşündüğümde tekrar bebek bakmayı şimdilik gözüm yemiyor.Sadece bebeği ve kıyafetlerini özledim diyerek çocuk dünyaya getirmek istemem çünkü o da büyüyecek hem de çok hızlı...Kardeşim yakında evlenecek şimdilik teyze olup yeğen sevmeyi hayal ediyorumboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?