2008 aralık bebeklerinin kardeşleri ne zaman gelecek

Ailesinde genetik,sağlık sorunu olmayan,eşiyle sorunu olmayan,sağlık sorunu olmayan,maddi sorunu olmayan ve eşiyle birlikte isteyenler çok gecikmeden tekrar tekrar anne olsunlar.

Tek çocuk olmak çok zor,hatta bencillik diye düşünüyorum.Çin'de olan depremde insanlar evlatlarını kaybettiler.Belki tekrar aile olma şansları olamadı.En büyük ceza,sanki ağırlaştırılmış müebbet ceza gibi.ALLAH(CC)kolaylık versin.
SOnrasında hayatta iki erkek veya iki kız kardeş olmak kadar güzel birşey yok.(teyze,amca,dayı,hala olmak ne kadar hoş oluyor.)

Ailemde ve arkadaşlarımda hemen peşine hamile kalanlarla,2. veya 3. yılında hamile kalanlar varlar.ılk 3 yılları ve küçük bir çocukla birlikte yaşadıkları hamilelikleri de çok zor geçiyor.Etraflarında yardım eden kişilere rağmen bebekler illa ki anneyi istiyor.Küçük anneyi isterken büyük de istiyor.Emmek olsun,uyutmak olsun,kucak olsun aynısını istiyor. Bu tür istekler,kıskançlıklar anneyi çok zorluyor.ıkiz bebek annesi misali yaşıyorlar.ıLk 3 sene çok zor geçerken sonrasında çok rahatlıyorlar.
ısteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun inşallah(amin).

bende isterim oğluma bir kardeş tek çocukla kalmak istemiyorum doktorumuzun önerisi kardeşler arası en ideal yaş 2,5 doktorumuzada psikolog arkadaşı önermiş

maydanozcum konuyu çok güzel özetlemişsin bende benzer bir eklenti yapmak isterim
bana göre bu konu tamamen anne ve babanın maddi ve manevi duygularının hazır olması ile ilgili...
özellikle anne kendini her anlamda hazır hissediyorsa bence ilk çocuğun peşine hemen hamile de kalabilir
önemli olan ailenin kendini hazır hissetmesi gerisi teferruattır bence.
ama tek çocuğa bende çok karşıyım
şahsen ikinci çocuğum olduktan sonra tamamen aile olduğumuzu anladım.

bu konuda bendeartik yazabilirim diye düşünüyorum..tamde benlik oldu açıkçası
şuanda 2.ye hamileyim evet çok zor olacak benim için ama ikisi bir arada büyüyecek ve birden büyüyecek maydonozun dedigi gibi sonrasikolay olacak
biraz sıkıntı çekicem
bakalım hayırlsı neyse o olsun

ben bu konuyu hiç görmemişim sanırım uzun süredir pc başına oturamamamdan kaynaklanıyor.
bebklerimizin kardeşleri ne zaman olsun diye konuşulmuş
bu konuda en hızlı biz çıktık.
Çünkü şu anda 15 aylık olan oğlumun 1 aylık kız kardeşi var adı da Ceren
ikisi birlikte çok zor oluyor ama Yağız'ım kıskanmayı öğrenmeden kardeşine alışıyor şükürler olsun
o hep yanındaymış hep hayatındaymış gibi oldu bizimkisi
oğlum kardeşini öpmeye doyamıyor şimdilik bebğimizi yatağından çıkarmadan idare ediyoruz o biraz daha büyüyüp daha çok uyanık kalmaya başlayınca ne yapacağız bakalım
Seneye ikisi birlikte yaramazlık yapacaklar
umarım herkesin istediği zamanda istediği gibi olur
ama unutmayın ilk abi olan biziz:lepi:

ayyy çok sevindim HYMcimmmm
maşallahhh gözün aydın canımmm
güle güle büyüsün kuzucuklar,sağlık ve sıhhat içerisinde inşaalaah
tebrik ederima.s.

cok sevindim arkadaslar her ikinize de :1shok:sasirdim da
masallah HYM60 ne hizlisiniz kiz : )
Allah uzun omurler versin

benim de iki cocugum var bilenler var ama biri 5 yasinda digeri 16 aylik (aralik annelerindenim :1hug:)

bence kardes olmali ama mutlu ve huzurlu bir yuvaya
hem annenin hem babani istedigi bir yuvaya

kardessiz kalmasin yavrularimiz :asigim:

aa Esin yeni gördüm hayırlı olsun çok sevindim

canım senin miniş de iyidir umarım.. Yağız'ı da öperim

herkese merhabalar inş herks çok çok iyydr tabi melklerde:)
beni bilenler bilir eski üyeyim ama fazla bakamıyorum malesef
biliyorsunnzki ben lohusayken ciddi bir rahatsızlık geçirdin hastaneye faln yattım hala ilaç kullanıyorum ve bu durum en kısa 3sene en fazla hayatımın sonuna dek devame dicek
dolasıyla erenime kardeş olayı şuanda büyük bir muamma :)
öyle çok dolmuşum öyle çok şey yazmak istiyorumki bileemsiinz.neyse ben kaçıyım :)
hepinizi çok ama çok öptüümmm a.s.

mrb kızlar iki gün önce hamile oldugumu öyrendim
eşimle ben cok istiyoduk oglumuza kardeş inş 2011 mart annesi olcam

Maşaallah görmeyeli ne çok hamişimiz olmuş opuyorumnanaktan Allah tamamına erdirsin kızlar...
Ben de çok özledim Sena kuşumun bebekliğini,mini mini kıyafetleini ama benimki sadece bir özlem,mantıklı düşündüğümde tekrar bebek bakmayı şimdilik gözüm yemiyor.Sadece bebeği ve kıyafetlerini özledim diyerek çocuk dünyaya getirmek istemem çünkü o da büyüyecek hem de çok hızlı...Kardeşim yakında evlenecek şimdilik teyze olup yeğen sevmeyi hayal ediyorumboshayallersmile

nerdesin dadndini ya hiç ugramıyosun artık

çelikcim çok sevindim..bende kasim annesi olucam az bi zamanim kaldi senin adinada çok sevindim biraz zor olacak bizim için ama beraber büyüyüp giderler..
hakkımızda hayırlsı olsun

esin canım celik bebeyini kaybetti oda bzim topikte mart annesiydi
kızamıkcık gecirmiş doktorlar aldırmasını söylemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…