2008 de kalsın dedıgınız...

PamukPrensesPathem

14.02.2011 sözlendik:)
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
10.032
4
206
Diğer
arkadaslar 2008 de yasadıgınız ve unutmak ıstedıgınız ve sızı cok uzen 2009 da aynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedıgınız neler var...?
ıstemedıgımız hersey 2008de kalsın ısallah:Saruboceq:

ben baslıyım
ben yılbası gecsınden berı olumsuz uzucu seyler yasadım
allaha sukur saglıgım yerındeydı buyuk seyler yasamadım aılem basımdaydı..
ama gonul ısımde cok kotu seyler yasadım aılemle sorunlar fıkır ayrılıkları yasadım
evlılık uzerıne kurulmus ılskım bıttı
ve cok korkuyorum aynı seylerı tekrar yasamaktan
ılıskımı gerı ıstıyorum senağlama
fakat bıdaha yasadıklarımı yasamak ıstemıyorum hepsı 2008le kapansın orda kalsın ısallah..:Saruboceq:

2008 de çok şükür sağlık ve mutluluğumuz çok iyiydi 2009 da inşallah dahada iyi olur. busene kaynanamlar 5 ay bende kaldı 2009 da inşallah böyle bişeye teşebbüs edipte eşimle aramı bozmazlar

2008 i ben deneme tahtası gibi yaşadım.......
Hergün yazdım çizdim ve sildim......
Tüm planlarımı yaptım....yapmam gerekenleri yaptım
hazırım artık...........
şimdi cebimde tek sermayem yaşadıklarım.........
Iş aşk aile çevre yatırım insanı ilişkiler yönünde her türlü deneyimim artık uygulama zamanı............(inşallah allahın izni ile)

şimdi daha güçlü ve hazır hissediyorum.......

ölümler,hastalıklar geride kalsın...
aşk acısı geride kalsın.
sevdiğimiz insanlarla, inanılmaz mutlu bir sene geçirelim.
bizim için öyle bi dönüm noktası olsun ki geçmişteki tüm acıları unuttursun..

2008 de eşimle ilgili çok büyük sorunlar yaşadım,kötü bir yıl geçirdim aslında,sürekli bir mucadele vardı,eşimle ve kendimle!yaşadığım her kötü şey 2008 de kalsın.

2008e girerken olabileceğim kadar mutluydum... yanımda sevgilim ; en sevdiğim arkadaşlarım vardı... genel olarak güzel bir yıldı... ekim ayında acılar başladı aşka dair... bu yılbaşında yanımda ailem olacak...
kalbimde bu son birkaç aydır süren acı olmasın istiyorum 2009da... sadece bu acı kalsın 2008de...

arkadaşlarım ;ailem yanımda ; işim benimle olsun...2008de olduğu gibi...
tüm güzellikler; ufak tefek üzüntülerle kıymetini daha iyi bileceğim herşey benimle olsun...

cok guzel soru olmus ebru kardes.benim icin de 2008 aman bir daha hic yasamayi dedigim senelerden oldu.allah beterinden saklasin dedim durmadan.babamla bu sene cok kirildigim tartismalar yasadik,buyuk yara aldigim iliski yasadim ve cok sukur bitti cok hayal kirikligi yasadim bekledigim seyler olmadi.kardesimden uzak kaldim 3 ay .allah herkesin tum sorunlarini unutduracak mutluluklar yasatsin insallah.2009 bereketli huzurlu gulucuk dolu mutluluk kokulu sene olur insallah

2008 de sağlık problemlerimi bırakmak istiyorum önce.(ben ,ailem,sevdiklerim ve hastanelerde koşturan derman arayan herkse için).....sonra daha iyi bir kul olmak için tutarsızlıklarımı bırakıyorum 2008 e......Yepyeni umutlar, fırsatlar, güzellikler gelsni beninm iaşem ve herkes için........

inanmıyorum harfi harfine aynı şeyleri yaşamışız senağlama
umarım 2009 her konuda olumlu şeklde dönüm noktası olur bizim için :Saruboceq:

Aşk acıları,ihanetler ve hayal kırıklıkları geride kalsın...
Mutluluk 2009 da da tüm -hakeden- insanların yanında olsun
İnanıyorum 2009 benim yılım olucaksengözlerimebaksanab
İnanırsak olur benceenaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…