2008 eylül anneleri yılbaşı çekilişi

ben bugün hediyemi gönderdimm inşlah canım arkadaşım begenir ümit ediyorum.

merhabalar
hediyelerimizi aldık çok mutlu olduk canancım çok incesin ve zevklisin aldığın hediye oğluma çok yakıştı tam da üzerine göre almışsın hemen giydik gezmeye bile gittik
kıvançın ve senin notlarına da bayıldık ikinizi de öpüyoruz
yeni yılınız kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSC00009.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSC00008.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 84
  • $DSC00007.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 34
aman yerim ben onuuu... pek de yakışmış...
güle güle giyin montunuzu canım...

oyy ne güzel olmuş onurumuz güle güle giysin paşamızz. Canan teyzesine ve kıvanç arkadaşına teşekkürler.

gözde semaya gönderdi
selma gözdeye gönderdi
canan fatmaya
aslı müjdeye

en son bana da müjde gönderdi.haberini eşimden aldım.ama akşama eşim geitrecek.resmini koyarım...müjde teyzemize çok teşekkü,r ediyoruz...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

gözde semaya gönderdi
selma gözdeye gönderdi
canan fatmaya gönderdi
aslı müjdeye gönderdi
müjde canana gönderdi

resimlerini bekliyoruz canan iyi günlerde kullanın...

zemuszemus
bende eylul annesıyım oglumun adı emre ve 15 eylul dogumlu, siteyı yenı yenı kesfetmeye basladım hemen yazayım istedım a.s.

velet doğru dürüst durmadıki ancak bu kadar çekevbildim..bu arada çok beğendik..müjde teyzemize çok teşekkür ederiz..iki kızlarının da yanaklarından öperim..( kıvanç)...

canan güle güle giysin kıvanç bey çok yakışmış cicisi =)
bu arada çocuğu nezaman kel yaptın kızz ben kaçırmışım o safhayı nettin öle sen zaten kestirmemişmiydin oniiiiiiiiii kelini yerim ben onun kelinii

çok yakışmış yakışıklıya güle güle giysin

hicrancım 1 ay önce falan kazımıştık jiletle.şimdi 1 cm falan oldu da sarı ya benim oğlan resimlerde çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…