2008 eylül anneleri yılbaşı çekilişi

oy maaşallah ipek kuzusuna ne güzelde oynarmış bebekle hep gülücüklerle büyüsün inş.
başkaresim koyan yokmu arkadaşlar

oyy yerim ben o ipek köftesini...
nasıl da sevmiş bebeğini...
benim eşimin iş yerinde kaza oldu o sebeple eşimle görüşemiyorum...
benim hediyem geç kalacak inşallah kusura bakmaz arkadaşım...
malum 2 bebekle tek başıma çıkamam çıksam da hiç bilmem buraları...mafoldumben

maşallah ıpoşa ne de güzel oynuyo oyuncaklarıyla valla öyle içten sarılmışki benim bile oynayasım geldi

canım geçmiş olsun ne kazası oldu ki

canım ustalardan biri 13. kattan düşmüş...
eşim hastanede bekliyo... beyninde ödem var 5 gündür yoğum bakımda komada...
hayati tehlikeyi atlatamadı...
Allahım inşalah iyileşir daha çok genç ve 2 aylık bebişi var...

:)))) oyyy ben bu fotolara bayıldımmm köfteme bak yaa annesi gibi sevgi doluu gözlerim doldu valla çok duygulandımmm allah içinizdeki sevgiyi hiç eksik etmesin inşallahh..

bende seherciğimin gönderdiği cicileri koyucam ama fotoğtaf makinam hala tamirden çıkmadı, bir giydik bir kere yıkandı bileee cicilerimizi :))))

allahım yaa çok geçmiş olsun allah inşallah yavrusuna bağışlar dünyanın bin türlü hali varr yaaa çok üzüldüm.

geçmiş olsun inşallah allah acil şifalar verir o kişiye allah ailesine bağışlasın

Allah onu yavrusuna bağışlasın inşallah iyileşir

saol canım benimmmmŞenizŞeniz

Derya teyzesinin kesesine bereket işte bunlar da bizim hediyelerimiz

Eklentiler

• $BUTKU 018.webp
    32 KB · Görüntüleme: 60
  • $BUTKU 021.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $BUTKU.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $BUTKU 023.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $BUTKU 025.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 58
oyy yerim ben onu güle güle giyin....
teşekkürler derya teyzesi...
sen de kolyeni sağlıcakla kullan canım...

bende hediyemi bugün gönderdim alan kişi inşallah beğenir, ne güzel oldu bu iş ya gülsüm iyiki bu fikri verdin bize

teşekkürler canlarım güzel sözleriniz için

sehercim güle güle giysin yakışıklı çok yakışmış
kolyeni de iyi günlerde kullan

maşallah utku paşaya çok büyümüş tosun olmuş hediyesi de çok yakışmış güle güle giysin

canım çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin çocuguna bağışlasın inşlah hayati tehlikeyi atlatabilir ve saglıgına kavuşur.
oyy yerim ben onu güle güle giyin....
teşekkürler derya teyzesi...
sen de kolyeni sağlıcakla kullan canım...
Sehercimm arkadaşlara katılıyorum kolyeni saglıcakla güle güle kullan, ogluşumuzada kıyafeti ne güzel yakışmış güle güle giysin. Derya teyzemizin kesesine bereket teşekkür ederiz.

selam millet nabersiniz hediye alışverişleri ne alemde bittimi herkes yaww.bende bugün gönderebildim ancak .
inşallah arkadaş beğenir nacizane hediyelerimizi =)

beğenir beğenir merak etme... ,kaydirigubbakcemile3
ben de eşime söyledim yarın göndermeye çalışacak...
ğinşallah benimkileri de beğenir arkadaşım...

kızlar benim hediyemde geldiiii .tesadüfe bak valla ben gönderdim bugün banada geldi bugünkaydirigubbakcemile3

fatma ya çıkmışım ben fatma ve onurcuğumuza çoookk teşekkürleropuyorumnanaktan hediyelerimizi çok beğendik sağolsun benide düşünmüş tubayıda tekrar çok teşekkürler .

giydirip foto koyarım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…