- Konu Sahibi fatihderya
resmi bu şeker 10 liraymış internette

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar inanmıcaksınız ama 1 ay sonra Egenin kaybettiği suluğu daha doğrusu çöpe attığını sandığımız aventi buldumhihoyyytAllahtan başka birşey istesem olcakmış valla inanılır gibi değil yaa:))
Oyuncakların parçalarını arıyordum dolabının köşesine sıkışmış kalmış halbuki oraya 40 kere baktık yaa Allahın işi işte ama çok üzülmüştüm onu kaybedince çok şükür çıktı ortaya:))
Teşekkür ederim önerileriniz için...
Serapcım Ege suya çok düşkün günde belki 10 kere doluyor o suluk yani 1.5 litreye yakın içiyor diyebilirimBardak zor geliyor yazın inşallah sağol tatlıma.s.
bende pipetle vermeyi denıyeyım bakalım ıcecekmı. aslında pipetli bardaklardan bende baktım ama plastık ve hem cok buyuk hem de cok kalın bardaktı almamıstım. bugun sabahkı menumuz; 5-6 adet biskuvı, sut bve bır kasık bal. bu araar ıyıce ıstahsız efe. dun aksamda pek bısey yedıremedım. oglen domates corbası ıcmıstı bır kase. aksamda patates puresı yedı ve yarım bardak sut ıcıp uyudu. yedıklerı az gelıyor bana ama ne yapabılırım zorlamak ıstemıyorum. iştah açıcı olarak bişey veren varmı aranızda. i
arkadaşlar çocuklarınıza nasıl hangi marka gıda ürünleri veriyorsunuz
mesela yumurta ben aybarın omega 3 lü yuurta kullanıyorum
ekmek uno büyümek
zeytin ya da naturel sızma zetinleri tercih ediyorum.
zeytin ise hep kıbrıstan geliyor onları seviyor.ama olmayınca marmara birlik mavi paketteki olanı seviyor.
Canım normalde öyle mi yani genelde iştahsız mı yoksa şimdilik biraz iştahsız.Sanberk de dönem dönem değişiyor çünkü her ayda 1 haftası var öyle ve o haftada nerdeyse tek meyvelerle durur.O haftada genelde v iragil şurubu var.Bilmiyorum ondan mı düzeliyor ama birkaç gün sonra tekrar yemeye başlıyor.Bua yda çok düzensiz yedi ama köpekdişlerden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
İştah açıcı olarak havuç tokumu ve defne yaprağı yemeklere katıyorum.Havuç da iştah açıcıdır.Her çorbasında havuç olur veya haşlarım öyle sade veriyorum.Üzüm pekmezi de iştah açıcıdır. Aklıma geleni bunlar.
Dün kereviz ve enginarın beyin gelişime iyi etkilediğini okudum. Enginar çıkınca bol bol yedircez bebişlere.
Bugünkü menümüz:
Sabah:1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı ceviz,1.tk reçel,tereyağı sütle karıştırılmış
1 kayısı
Öğlen:1 kase kuşbaşı etli şehriyeli tarhana
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:1 tane danette
Akşam:1 kase makarna
140 cc limonlu bebek çayı
2 adet bisküvi
Yatarkende süt yada muhallebi..
Bu arada ishal gibi oldu kaç kere yaptı bugün ne dokundu bilmiyorum![]()
Edacım hiç bilmiyorum ki..Susam yaparmı?Tam ishal gibi değil ama cıvıkNe versem ki durdurmak için??