- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi fatihderya
Bugün sabah 1 yumurtalı omlet,peynir,200cc süt,1 kaşık bal,1 çay kaşığıda pekmez yedik biraz ekmekle..Tatlı manyağı olduğu için oğlum biraz fazla kaçtı bu sabah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar,
Size bir sey danismak istedim. Bebeklerinize meyve puresi olarak armut veriyormusunuz?
Genelde sayfalarda gordugum elma puresi veya muz puresi. Benim bebegim muzmin kabiz oldugu icin doktor tavsiyesi hep armut puresi yedirdim simdiye kadar ama uzuldugum bir sey oldu, gazeteler yazmis (ben kacirmisim) armutlarda tarim ilaci var diye, siz boyle bir sey duydunuzmu?
cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Bugün sabah 1 yumurtalı omlet,peynir,200cc süt,1 kaşık bal,1 çay kaşığıda pekmez yedik biraz ekmekle..Tatlı manyağı olduğu için oğlum biraz fazla kaçtı bu sabah:)
Öğlen yemeğine yeşil mercimek yapıcam şimdi blendırdan geçirince çok seviyor ama taneli bütün yutuyor sonrası felaket:))
Fikriyecim blendırdan çekmezsem çiğnemeden yutuyor bu sefer afedersin aynen kakasında çıkıyor:)Valla öyle görünce insan yemek yemekten tiksiniyor..
Meyve suyu olarak ben portakal mandalin ve elma dışında vermedim nadiren havuç..Nar aslında süper bir meyve ama hiç veremedim ben nedense..
Hımm birde şimdi tofita şekere bayılıyor günde 1 bazen 2 tanede ondan yiyoruz:)